BLOGKERESŐ

2021. október 8., péntek

Nagy hajformázó körkép

Jöjjenek a lakkok és gélek, habok és waxok, amik tartják, formázzák frizuránkat. Ha kell vasmarokkal, ha kell csak lazán, de biztosan.

Hajlakkok

A Taft Power & Fullness Hajlakk egy keratint is tartalmazó, extra erős tartást adó hajformázó, ami a Krémánián amúgy is népszerű márka legtöbb értékelést kapott terméke. A többség elégedett volt erejével, bár néhányan megjegyeztétek, hogy kicsit ragad tőle a haj - pláne, ha az extra tartás érdekében sokat fújtak rá. Máskülönben a hosszú, göndör haj loknijait is estig tartja, néhányan pedig, akiknek vékony szálú hajuk van, megjegyezték, hogy dúsabbnak is hatott a frizurájuk tőle.

A L'Oreal Elnett Illatmentes Hajlakk egy könnyed tartást adó, emiatt könnyen kifésülhető hajlakk, amire már sok pozitív értékelés érkezett. Nem tapaszt, nem lesz tőle kőkemény a haj, bár estig nem is tart egy átfújás ereje. Kifésülése során nem keletkeznek a maradványtól darabkák a hajban, és sokatoknak tetszett az is, hogy mentes a tipikus, erősen parfümös hajlakk illattól.

Az Schwarzkopf got2b Volumania Hajlakk is a top kedvencek közt van a Krémmánián, amiről többen is írtátok, hogy szépen segíti a dús hatás tartósságát, mégsem ragad, és nem teszi keménnyé a hajat, ráadásul estig bírja vele a frizura. Illatát is kedvelitek, nem a tipikus hajlakk illat.

A Kallos Prestige Professzionális Hajlakk ár-érték arányban sokatokat meggyőzött, pláne az extra nagy kiszerelése. Erős tartást ad a frizurának, ami aztán estig is bírja. Érdemes az ajánlás szerinti 30 centis távolságból fújni, így jobban eloszlik és nem jártok úgy mint victorika, akinek egy kis fehér réteget képzett rajta.  


Hajhabok



A Wella Wellaflex Hajhab mondhatni egyéniben és összesítettben is a kategória nyertese, ugyanis minden típusa nagyon jó értékelésekkel büszkélkedhet, és sokan írtátok, hogy évtizedes kapcsolat az, amit a hajhab képessége összetart. Legtöbbetek szerint nem zsírosítja a hajat, szép tartást ad a frizurának, és nagyon kiadós mennyiséget rejt a flakon.

Az alverde Hajhab Lótuszvirág Kivonat és Lila Rizs egy kellemes illatú, természetes tartást adó készítmény. Ez annyit tesz, hogy betonbiztos rögzítést ne várjatok tőle, mégis szépen fixál és fényt is ad a hajnak. Hétköznapokra ideális lehet, alkalmi frizurához érdemesebb mást választani.

Az Oriflame Hairx Advanced Care Style Smart Hajhab még újdonság a Krémmánián, de máris ötcsillagos értékeléssel nyitott. Dúsabb hajat, erős, mégis rugalmas tartást ígér anélkül, hogy összetapasztaná a tincseket. Véleményezője szerint hajemelő képessége valóban szuper, simán hozza a professzionális készítmények szintjét.

A Syoss Keratin Style Perfection Hajrögzítő Hab az egyik legtöbb értékeléssel rendelkező hajhab a Krémmánián, véleményezői szerint kevés is elég belőle a kívánt rögzítő hatáshoz. Nem száradnak tőle keményre a tincsek, jól eloszlatható, bár volt, akinél ragacsos lett tőle a haj. 


Hajformázó gélek és waxok



A véleményezések számából arra következtetünk, hogy a gélek és waxok mostanság nem tartoznak a legnépszerűbb hajformázók közé, mégis úgy gondoltuk, nem mehetünk el a téma mellett, hogy mely tégelyben lapul a legkirályabb hajzselé. A Seinz. Hajformázó Paszta esélyes e címre, ugyanis matt hatású, így nem fog zsírosnak kinézni tőle a haj, és nem válik tőle ragacsossá. A férfi szortimentben található, az illata is ennek megfelelő, szépen lehet vele formázni a hajat, és nagyon pici is elég belőle ehhez.

A Taft Looks Maxx Power Hajzselé régi motoros már, de úgy tűnik, megunhatatlan. A vélemények alapján rövid hajat jól lehet vele formázni, ehhez megfelelő az állaga, és a helyén tart minden hajszálat.

A Tigi Bed Head for Men Matte Separation Workable Wax mint a neve is mutatja egy férfiaknak szánt termék, de ez ne tántorítson el senki, nemtől függetlenül teszi a dolgát a fémdobozos wax. Wet look nélküli, inkább matt eredményt ad, és szuper erős a tartása.

A Soliteint Hajrögzítő Gél Ultra erős változatát mindenkinek érdemes kipróbálnia aki a CGM szerint bodorítja a haját. A visszajelzések szerint ugyanis tökéletes a göndör fürtök tartóssá tételére, miközben ár-érték arányban verhetetlen. Nem a legszexibb csomagolású, de képességeivel többeteket lenyűgözött már.


Hővédő hajformázók


A Tresemmé Keratin Smooth Hővédő Spray egy marulaolajat is tartalmazó készítmény, amivel 230°C-ig sütögethetjük hajunkat. Dicsértétek illatát, a szórófejét, ami megfelelően porlasztja a folyadékot, így nem áztatja el a hajat, ellenben mindenhová jut belőle egységesen. Hatásáról megoszlottak a vélemények, vélhetően el kell találni, mennyit érdemes fújni belőle. Sokaknak szép puhává tette a hajszálakat, és fésülni is könnyebb volt vele, mégis, volt akinek szárította a haját.

A Syoss Keratin Heat Hővédő Hajformázó Spray kategóriája legnépszerűbb terméke, ami szintén 230°C-ig nyújt védelmet a hajnak. Azt írtátok róla, hogy nem nehezíti el a hajat (bár a mennyiségre esetében is érdemes figyelni), tartós lesz segítségével a hajegyenesítés, de sima hajszárítózáshoz is érdemes bevetni. Pontszáma jelenleg 4,38.

Nagyon jó értékelésen (4,59) áll a Lisap Ultimate Hajvasaló Folyadék, a fodrászkellékeseknél beszerezhető hajformázó, amit a tapasztalatok alapján érdemes törölközőszáraz hajra felvinni, a száraz hajat utólagos formázás esetén elnehezítheti. Belőle sem kell sok, még akkor sem, ha az illata igazán addiktív.

A L'Oreal Professionnel Steampod Tápláló Hajkiegyenesítő Tej direkt a Steampod készülékekhez kifejlesztett hajformázó, aminek összetevői a kibocsátott gőzre aktiválódnak. A többség úgy tapasztalta, tartósabban maradt tőle egyenes a haj, ráadásul puhává, fényessé varázsolta azt. Nem csak SteamPod mellé vettétek, sokan más típusú gőzölős hajvasalóhoz használják és úgy is működik a védelem. Érdemes ezt is még a picit nedves hajra felvinni, majd azt követően szárítani, formázni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése