BLOGKERESŐ

2021. november 1., hétfő

Havi kedvencek - 2021 október

Ahogy már megszokhattátok, most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot :)

Arcápolás


A Revox Just Azelaic Acid Suspension arckrémre más sok elégedett vélemény érkezett, melyek arról szóltak, hogy szépen kezelte a készítmény a pattikat, illetve a bőrpirosságot. Van, aki helyileg kezeli vele a pattanásokat, mások arckrémként alkalmazzák, úgy tűnik, mindkét módon beválik, egyben alternatívája is lehet a The Ordinary azelainsavas szuszpenziójának.
Ötcsillagos értékelésű a Geek & Gorgeous 101 Porefectly Clear 2% BHA + Sarcosine szérum, amiről nem győztek áradozni kipróbálói, milyen szépen kitisztította a pórusokat, amik sokkal kevésbé láthatók, egységesebb a bőrfelszín és az erősebben zsírosodó bőrterületek is normalizálódnak. Állaga enyhe géles, formulája gyorsan felszívódó.
Az Avon Anew Hydra Pro Vita-D Arckrém már jó pár Krémmániást meggyőzött róla, milyen jó kis könnyed hidratáló krém: gyorsan felszívódik, nem hagy ragacsos érzetet, és a vízhiányos bőrt szépen hidratálja. Mégis, volt aki úgy  találta, könnyedsége ellenére inkább a normál és száraz bőrűek számára lehet ideális a készítmény.
A Skintegra Amphibian egy géles állagú, enyhén habzó, de összetételeit nézve gyengéd lemosó, ami elektromos arctiszítókkal is jól működik a vélemények alapján. Megfelelően tisztít, nem húzódik utána tőle a bőr, és kiadós mennyiségről van szó, egy pici pumpálásnyi elég belőle alkalmanként.


Testápolás & parfüm



Elégedett tesztelők értékelése nyomán került a Sara Beauty Spa Csokoládés Zsíros Tápláló Krém a havi legek közé, azt írták róla kipróbálói, hogy sűrű, zsíros állaga a mostani hűvös időben nagyon jól ápolja a bőrt, és meglepően gyorsan fel is szívódik, miközben a bőr puhább lesz. Illata intenzív csokis, passzol a téli időszakhoz.
Az Avon Senses Kókusztej és Málna Krémtusfürdő egy valóban krémes állagú, jól habzó tusfürdő, aminek illata sokatoknak bejött. Nem érkezett rá panasz, hogy szárította volna a bőrt, és illata sem túlzó, míg tart a zuhanyzás kitart, de utána nem borít már be parfümként ha kell ha nem.
A Balea Bőrkeményedés Elleni Hámlasztó Zokni Feel Well, Mentaolajjal és Zöldtea-Kivonattal csupa kiváló értékeléssel nyitott a Krémmánián, kiválóan rendbe teszi a száraz sarkakat, lábfejet. Pár nap után jelentkezik hámlasztó hatása, amitől mintha vedlenénk, olyan lesz a lábfejünk, majd a folyamat végén puha, ápolt, szép bőrt kapunk eredményül.
A Lancôme La Vie Est Belle Blanche EDP egy idei újdonság, amit néhányan az Absolu'-hoz hasonlítottak, megjegyezve, hogy annál lágyabb, és a rózsa helyett naracsvirágot találunk benne. Pozitívumként értékeltétek, hogy kevésbé harsány, pacsulis mint az eredeti illat, miközben vitathatatlan az anya-lánya kapcsolat a kettő között. Tartós illat, amiből picike fújásokkal haladjunk, a sillage szintén rendben van.


Hajápolás



Úgy tűnik, a Balea Men Koffein Sampon is jó úton halad, hogy bekerüljön a pasiknak szánt, de nők körében is népszerű termékek közé. Baráti ára van, megfelelően tisztítja a hajat, ad egy kis friss érzést neki (bár volt akinél szárította a fejbőrt), és a véleményezők közül több háztartásában van legalább egy férfi, akinek ritkás hajra is bejött a készítmény.
A Kérastase Genesis Fondant Renforcateur egy hajerősítő, hidratáló, töredezettség ellen ható balzsam, amit érdemes a leírása szerint használni, hogy képességeit a maximumon élvezhessük. Illata első osztályú, a száraz hajat pedig látványosan ápolja, és mindehhez kevesebb is elég belőle, mint egy átlagos balzsamból. 
A The Body Shop Citromos Tisztító Sampon és Tusfürdő egy nagy kiszerelésű, kiadós termék, frissítő, természetes citromos illattal. A többségnek tusfürdőként jobban bejött, de samponként is érdemes próbát tenni vele, tisztító képessége rendben van, a kérdés csak az, nem lesz-e szárító hatású.
Egy hajformázó is bekerült a havi legek közé, mégpedig a Revlon One-Step Hair Dryer & Volumizer Elektromos Hajkefe, RVDR5222E, amiről sokan írtátok, hogy valóban gyors és egyszerű hajszárítást plusz hajformázást tett lehetővé, ráadásul technológiájának köszönhetően gyorsan (igaz, ehhez a forró levegő is hozzájárul, amit képes előállítani). Azt írtátok, szebb tapintású, egségesebb a frizurátok a használatától, kevésbé szöszös, fényesebb. 


Smink



Az Essence Double Trouble Extra Black Szempillaspirál fejének két oldala eltérő kialakítású, eredményességét tekintve pedig úgy találtátok, szépen dúsítja a pillákat, a festék nem potyog, nem pereg, és megfelelő a mennyiség is belőle, amit a kefe felvesz. Értékelése 4-es. 
A MAC Feast Your Eyes Paletta mára már csak a vágyak tárgya lehet, ugyanis megjelenésekor is szerencse kellett a megszerzéséhez. Akinek sikerült, és véleményezte, alapvetően elégedett volt a színek intenzitásával (kivéve a zöldet), azzal, hogy már-már krémes állagúak, aminek köszönhetően nem porzik egyik sem. Kritikával illetétek azonban a belső kialakítást, azt, hogy a panek és a tartók mérete nem passzolt össze, ami a márkától rangon alulinak számít, pláne, hogy a külcsíny gyönyörű. 
Az Essence What The Fake! Extreme Plumping Lip Filler a jelek szerint tényleg képes egy kis instant volumennövelésre, mi több, volt aki a Fenty és a Too Faced eltitkolt szerelemgyerekét találta meg a képében. A chilitől csíp, na de mindent a jó ügyért, a színe pedig mutatós. 
A Catrice Lashes to Kill No Panda Eyes esetén dicséret érkezett intenzív, fekete színére és tartósságára is, valóban nem okoz panda szemeket. Inkább hosszít mint dúsít, extrém volument ne várjunk tőle, hétköznapi sminkekhez azonban pont jó lehet.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése