BLOGKERESŐ

2022. január 19., szerda

5 fejbőrápoló meggyötört hajszálakra és problémás fejbőrre

A szép haj nemcsak a jó sampontól és balzsamtól függ, a hajas fejbőr megfelelő ápolása is fontos. Ehhez mutatunk be most 5 fejbőrápoló terméket, melyekkel érdemes lehet kibővíteni hajápolási rutinotok.

A TRESemmé Purify & Hydrate Fejbőrradír egy múlt évi újdonság, ami apró, kókuszhéj por szemcséinek köszönhetően tisztítja a hajas fejbőrt. Kipróbálói azt tapasztalták vele kapcsolatban, hogy kevésbé zsírosodott a haj, elég volt ritkábban is hajat mosni, és volt, akinél a korpás állapotot is megszüntette. Sűrű hajból picit több ideig tarthat kimosni, de a visszajelzések szerint érdemes próbált tenni vele.

A Kiehl's Amino Acid Scalp Moisture-Restoring Treatment Mask egy hidratáló fejbőrmaszk, ami segítheti az érzékeny, száraz fejbőr regenerálódását, valamint a hajszálak egészséges megjelenését. Az ígéretek szerint nem nehezíti el a hajszálakat, mi több, könnyebben kezelhetők lesznek általa.

Kérastase Specifique Sérum Potentialiste egy újdonság, ami segít megóvni a fejbőr barrier funkcióját, bifidus prebiotikum frakciókat tartalmaz, melyek a fejbőr mikrobiomjának megóvását támogatják. Tartalmaz még C-vitamint, valamint bőrnyugtató, revitalizáló hatású összetevőket. Kúraszerűen érdemes használni, három hétig.

A Lush Roots Hajpakolás már régi kedvenc a Krémmánián, ígérete szerint a hajgyökerekre hat, erősíti a hajszálakat és gyönyörű fényt ad nekik, dúsabbá teszi a hajkoronát. Kipróbálói szerint frissességet ad a hajnak, mely kevésbé zsírosodik, és a fejbőr száraz, viszkető állapotán sokaknak javított.

A The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution ugyan elsősorban az arcápolás terén lehet ismerős, fő összetevője, a glikolsav a haj szerkezetére és a fejbőr állapotára is jótékony hatással lehet. A fejbőr esetén hámlasztó hatása lehet áldásos, miközben szépen hidratál is, a hajszálakra pedig kvázi pakolásként használva, hajmosás előtt érdemes felvinni, hogy javítsa a roncsolt hajszerkezetet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése