BLOGKERESŐ

2022. január 24., hétfő

A KM top ecsettisztítói

A tudatos sminkelés alapja az eszközeink tisztán és higiénikusan tartása -  nem csak szebben lehet a rendszeresen tisztított eszközökkel dolgozni, de olyan csúnya dolgoktól is megkímélhetjük magunkat mint a pattanások és egyéb bőrfertőzések.



KrémMánia legek

A KM legnépszerűbb eszköze a témában 148 véleménnyel és 4,91 csillaggal az ujjra húzható eBay Brush Egg ($1.30), aminek nem csak az ára, de a mérete is verhetetlen, nagyon praktikus kis darab kisebb ecsetek, szivacsok mosásához és az anyaga is elég strapabíró. Az ezüstérmes 66 véleménnyel és 4,86 csillaggal a For Your Beauty Ecsettisztító (1399 Ft), mivel kis mérete ellenére látványosan megkönnyíti és felgyorsítja az ecsetmosás procedúráját, ráadásul még az ára is szuper, alig kerül többe 1000 Ft-nál.

Az ecsetmosó gélek és folyadékok közül a MAC Brush Cleanser Ecsettisztítóját (4300 Ft / 235 ml) szerettétek a legtöbben, ez jelenleg 41 véleménynél és 4,49 csillagnál jár az oldalon. Róla azt írjátok, hogy bár mélytisztításra nem igazán alkalmas, viszont gyors ecsetmosásra remekül bevált, már csak azért is, mert felgyorsítja az ecsetek száradását. (Ha hasonlóan gyors, viszont olcsó megoldásra vágytok, akkor a Gyógyszertári Benzinnel vagy érdemes még próbálkozni.)

Az ecsettisztító sprayk legje a 4,12 csillagos Pupa Brush Cleaner Leöblítés Nélküli Ecsettisztító Folyadéknak (1950 Ft / 100 ml), amivel alaposabb tisztítások között szépen karban lehet tartani a por állagú termékekhez használatos ecseteket, és az illata is kellemes.

A szappanok közül a 4,8 csillagos Barbara Hofmann Ecsettisztító Szappan (3200 Ft / 100 g) a TOP. Finom citrusos illata van és nagyon alaposan ki lehet vele mosni az ecseteket, bár kicsit hajlamos szárítani, ezért néha egy kis hajbalzsamos átöblítés nem árt a vele tisztított ecsetkéknek. A második legnépszerűbb ecsetmosó szappan KM-en a Da Vinci Tisztítószappan Kozmetikai Ecsetekhez (1590 Ft / 40 g), amiről egyébként kb. hasonlókat írtok, mint a Barbara Hofmann szappanjáról.


Ti mivel szoktátok tisztítani az ecsetjeiteket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése