BLOGKERESŐ

2022. január 31., hétfő

Havi kedvencek - 2022 január

Eltelt az év első hónapja, vagyis jöjjenek a január hónap havi kedvencei! :)

(Ebben a hónapban főleg régi legek szerepeltek a havliegek alapját képező arcápolás kategória TOP 50-es listáján, így az most kimaradt.)

Testápolás & parfüm



Nem volt még olyan régen december, nem csoda, hogy a karácsonyi kollekcióba tartozó Yves Rocher Csokoládés Narancs Kézkrém a januári kedvencek közé került. Igazi télillatú, a csoki-narancs kombót nagyon jól sikerült eltalálnia a márkának, ráadásul kellemesen hidratál, és egészen gyorsan felszívódik. Értékelése 4,4.
A Balea Gránátalma és Vörösáfonya Habfürdő 4,67-es értékelésen áll, hozza a márka habfürdőitől megszokott nagy és tartós habokat, mely most kellemesen gyümölcsös illattal társul, ám egy picit krémes-joghurtos módon, mégiscsak tél van, nem nyár.
Az Avon Senses Kókusztej és Málna Krémtusfürdő sokatok tetszését elnyerte (4,56-os értékelésű), nemcsak sűrű, krémes állagát kedveltétek, de azt is rendre megemlítettétek, hogy nem szárította a bőrötöket, sőt, inkább finom puha lett tőle, az illata pedig nagyon kellemes.
Január kedvenc illata a Colabo Oriental EDP lett, melyben dominál az ylang-ylang, könnyed, fiatalos. Drogériás viszonylatban is kedvező áron van, bár néhányan megjegyezték, tartóssága nem az igazi, és bár az illat kellemes, nem egyedi.

Hajápolás



A L'Oreal Paris Elseve Dream Long Wonder Water Hajpakolás 8Sec egy hosszú hajra szánt, vizes állagú kondicionáló, mely többeteknek is fényesebbé, puhábbá tette a haját, volt, aki kiemelt azt is, hogy a kifésülés is jobban ment használatát követően. Vízszerű állaga volt, akinél kicsit macerássá tette, más szórófejes flakonba töltötte át, és úgy egyszerűbb volt eloszlatni a hajon.
Kifejezetten a szőke és szőkített haj számára alakították ki a Kérastase Blond Absolu Bain Lumière Sampont, ami 4,43-as értékeléssel zárta az év első hónapját. Kiemeltétek vele kapcsolatban, hogy nagyon jól habzik, kiadós mennyiség, a száraz, sprőd hajat szépen hidratálja, ápolja, holott samponként elég lenne, ha "csak" tisztítana. Egyébiránt ebben is jeleskedik, persze kondicionálót azért érdemes utána használni.
A Lush Supermilk Kondícionáló Spray egy kimosást nem igénylő hidratáló, kondicionáló hajápoló, melyet nedves hajon érdemes használni, ám leírása szerint a göndör hajat két-három napos állapotában is szépen felfrissíti, érdemes száraz hajra is használni. Illata intenzív, tartós és kellemes, curly girl method hajápolásba beilleszthető, érezhetően puhább, ápoltabb lesz tőle a száraz haj.
5 csillagos értékelésű a limitált kiadású Balea Purple Dahlia Szárazsampon, mely a márka többi száraz samponához hasonlóan 1-2 nappal képes kitolni a hajmosás napját. Illata kellemes, virágos, ha picit fehérre is színezi a hajat, az gyorsan és könnyen "leseperhető" róla.

Smink



A sminktermékek közt az egyik kedvenc a L'Oreal Paris True Match 1% Hyaluronic Nude Tinted Serum színezett szérum lett, mely 1% hialuronsavat tartalmaz. Nagyon jó vélemények érkeztek rá, 4,86-os értékelésű: könnyed állagú, szépen eloszlatható, nincs száraz hatása és valóban a hidratáláshoz is hozzájárul. Fedése maximum közepes, mégis szépen kiegyenlíti a bőrt, szépen belesimul, semmi maszkos hatás nem jár vele, és az elérhető árnyalatai is rendben vannak.
Catrice The Epic Earth Collection Szemhéjpúder Paletta matt és csillogó árnyalatokat is tartalmaz, melyekről azt írtátok, erősen pigmentáltak, szépen lehet őket kombinálni, a színek jól kihasználhatók, és árban is baráti.
A Catrice Ultimate Camouflage Krém egy korábbi termékük megújult változata, elsősorban apróbb bőrhibákra, pattikra kialakítva (szemkörnyék ráncocskáiba beleülhet, ahhoz picit testesebb). Fedését dicsértétek, alapozókkal is jól együttműködik, és tartós is az eredmény.
Az Evana Perfect Face Arckontúr és Highlight Paletta egy nagyméretű arckontúrpaletta, melynek árnyalatai természetes hatásúak, ráadásul tartósak és megfelelően pigmentáltak, így nagyon sokáig kitart egynek a használata.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése