BLOGKERESŐ

2022. március 28., hétfő

Hello 13. Krémmánia Beauty Box!

Ezúttal olyan termékeket válogattunk össze, melyek a haj ápolásának és formázásának jegyében lettek kiválasztva, és amelyek segítenek a szépen ápolt haj elérésében. Rengeteg izgalmas kozmetikum vár Rád mostani dobozunkban is, ami a Krémmánia boxok történetének első kizárólag hajápolásra fókuszáló doboza!



Az, hogy pontosan mi került a dobozba, ismét meglepetés, de azt eláruljuk, hogy ebbe a box-ba 12 olyan terméket válogattunk össze, melyekből 10 teljes 2 pedig utazó méret, a márkák pedig ők lesznek:
  • APIVITA: Ez a kifejezetten nők számára kifejlesztett termék serkenti a haj növekedését, valamint segít megerősíteni, revitalizálni a hajhagymákat és javítja azok vérellátását, a fejbőr mikrokeringését.
  • Authentic Beauty Concept: A vegán ABC-től egy olyan terméket találtok a dobozban, melynek szilikonmentes, intenzíven tápláló formulája erősíti a hajszálakat és segít helyreállítani a kutikulát.
  • Baba: Nemrég újultak meg kívül-belül a Baba samponok, melyek közül tettünk is egyet a dobozunkba, mely minden hajtípust tisztít és jól fésülhetővé varázsol a hajmosás után.
  • Bloom Hair: Hogy ne csak kívülről, hanem belülről is támogassuk hajunk egészségét, szépségét, egy hónapra elegendő hajvitamin is található még a mostani dobozunkban. 
  • Gliss: A márkától egy olyan innovatív formulájú újdonságot rejt a boxunk, mely pillanatok alatt teszi fényessé és regenerálttá a hajat.
  • Helia-D:A magyar márkától egy olyan, rendszeres használatra ajánlott kozmetikum került a termékek közé, amely könnyen fésülhetővé teszi, táplálja és erősíti a gyenge, töredezett hajat. 
  • Invisibobble: A hajgumik királynőjét is a boxban köszönthetjük, melynek különlegessége, hogy nem húzza a hajat, és ergonomikus kialakításának köszönhetően nem töri meg a hajszálakat.
  • Isana: A dobozba került még a Krémmánia egyik legnépszerűbb, szinte csupa 5 csillagos véleményt begyűjtő hajápolója is, mely 230°C-ig védi a hajat a hajszárító hőjétől és jojobaolajjal ápolja a hajat. 
  • Krémmánia: Ezúttal egy saját márkás terméket is a boxban köszönthetünk, mely a hajszárítás során nyújt kíméletesebb és gyorsabb megoldást, mintha törölgetnéd a hajad. 
  • N.A.E.: Az olasz természetes márka egyik vegán formulájú, műanyagmentes csomagolású termékét is megtalálhatjátok a dobozban, ami hatékonyan tisztítja és selymessé teszi a száraz hajat anélkül, hogy elnehezítené azt. 
  • Naturissimo:  A márkától egy olyan száraz, töredezésre hajlamos hajra ajánlott hajregenerációt támogató hajápolót köszönthetünk a boxban, ami segíti az egészséges, ép hajszálak képződését.
  • TRESemmé: Ez a professzionális minőségű hajformázó segít tökéletes tartást biztosítani a hajnak a mindennapok során, miközben segít megőrizni annak természetes megjelenését is. 

A termékek összértéke 24 911 lett, a doboz ára azonban csak 8900 Ft (+ postaköltség). A doboz egyszeri, és limitált mennyiségben elérhető, egy vásárló maximum 1 dobozt rendelhet.

A doboz április 7-én (csütörtökön) 12:00-tól rendelhető az Animuson

A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail címen fognak válaszolni Nektek: reklamacio@centralmediacsoport.hu


Reméljük, hogy szeretni fogjátok ezt a dobozukat is és rátaláltok vele új kedvencekre is! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése