BLOGKERESŐ

2022. április 1., péntek

Havi kedvencek - 2022 március

Véget ért az első tavaszi hónap, mutatjuk, milyen kozmetikumok voltak a kevenceitek márciusban.

Arcápolás



A Balea Niacinamid + AHA Hámlasztó Gél egy kíméletes kémiai hálasztó, ami látható eredményekkel kecsegtető niacinamidot is tartalmaz. Minimalista összetételű és egészen baráti árú készítmény, amire eddig csupa szuper értékelés érkezett. Láthatóan szebbé tette a bőrt, főként a pórusok láthatósága és a pattik száma csökkent, a niacinamide nem okozott irritációt, és még illatanyagmentes is.
Az Essence Hello, Good Stuff! Cica Face Cream Hidratáló Krém még kevés, de annál jobb értékeléseket szerzett eddig. Úgy tűnik, egy jó kis alapkrémhez van szerencsénk, kicsi bőrnyugtatással, ami a szérumok sorát szépen lezárhatja. Illatos, ezt nem mindenki kedvelte, felszívódása gyors, ár-érték arányban kedvező.
Az Alverde Ajakápoló Avokádó és Karitévaj egy limitált kiadású ajakápoló, amire a vélemények alapján érdemes lecsapni, ha kedvelitek az extra kiadású szőlőzsírokat. Megfelelőnek tartottátok az állagát, szépen kenhető, de nem kenődős, az illata kellemesen vaníliás, és persze hidratáló, bőrápoló hatásával is elégedettek voltatok. 
A La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Fluid Nappali Hidratáló kombinált bőrűeknek egy szuper hidratáló krém lehet, ami tapasztalataitok alapján tud mindent, ami csak elvárható: nem irritál, szép az INCI, gyorsan felszívódik, nem hagy ragacsos érzetet, hidratáló hatása mégis alapos, és csúszós, szilikonos érzete sincs (mert szilikon nincs is benne).

Testápolás & parfüm


A Nivea Levendula Testápoló egy felfedezésre váró kincs lehet, legalábbis erre következtethetünk a kevés, de annál pozitívabb véleményből. Illata meggyőző és igazi levendulás, ápoló hatása hozza a márkától elvárhatót.
Hiába, jön a tavasz, nő az érdeklődés a lábspray-k iránt, mint amilyen az Avon Hűsítő Lábspray Mentával és Aloe Verával. Úgy tartjátok róla, illata kifejezetten kellenes, valóban frissítő hatású, árát tekintve pedig abszolút meggyőző.
A Palmolive Summer Dreams Tusfürdő illata igazán kellemes lehet, ha luxusparfümöket juttatott kipróbálóik eszébe. Állaga picit géles, szépen tisztít, élmény lehet vele a fürdés. Nagy kiszerelésben is kapható, így ha beleszeretünk, sokáig élvezhetjük illatát.
A Zara Cherry Smoothie EDP egy idei parfümújdonság, mint neve is elárulja, cseresznyés illattal. Tartós, intenzív illat, inkább édes, némi likőrös jelleggel. Nem feltétlen tavaszi-nyári illat, de annyi pozitív vélemény érkezett rá, hogy ha illatpiramisa megtetszett, mindenképp érdemes megszagolni.

Hajápolás


A roncsolt, sérült haj helyreállításában az Olaplex mellett a K18 termékeit szokás emlegetni, közülük a K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask hajmaszk lett március kedvence, ami a Krémmániás vélemények többsége szerint is láthatóan, tapinthatóan képes rendbe tenni a károsodott hajszálakat. Kipróbálói puhábbnak, erősebbnek, fényesebbnek érezték hajukat, gyakran már az első használatot követően is.
A Helia-D Regenero Hajhullás Elleni Regeneráló Esszencia képességeiről többségében nagyon jókat írtak kipróbálói, örömmel írtátok, hogy képes volt megállítani a hajhullást, igaz, ez sem csodaszer, nem mindenkinek vált be. Kiszerelésével kapcsolatban dícsértétek a hosszúkás fújókát, amivel közvetlenül a fejbőrre lehet felvinni. 
A Herbal Essences Pure Aloe & Avocado Oil Dry Hair and Scalp Oil Blend egy száraz hajra és fejbőrre szánt készítmény, a vélemények alapján nagyon kellemes illattal és a visszajelzések szerint megfelelő hatékonysággal. Nedves és száraz hajon is használható, a hajszálak ápoltabbak lesznek tőle, de nem nehezíti el azokat.
A L'Oreal Paris Elseve Dream Long Air Volume Szárazsampon egy újabb a sorban, ami hatásosan kitolhatja a hajmosás idejét 1-2 nappal, ha arra van szükség. Illata kellemes, hatása tartós és látványos. Volt, aki azt írta, porzik, de ez hatékonyságát nem befolyásolja.

Smink


A Catrice Glam & Doll Sensitive Volume Szempillaspirál csupa ötös értékelést gyűjtött be eddig, azt írtátok róla, nagyon jó a kefe formája és mérete, illetve a festék állaga is szuper, így szépen lehet csomósodás nélkül felvinni, sőt, építeni is lehet az intezitását. Nem maszatolódik, nem potyog, és lemosni is egyszerű.
A Sisley Phyto-Rouge Shine egy luxus hibrid ajakszínező, mely balzsamként ápol és hidratál, szép fényt kölcsönöz az ajkaknak akár egy szájfény, és közben kellemesen színezi is azokat. Csomagolása pazar, színei elegánsak, ez kitűnik értékeléséből is.
A Trend It Up Hydro Stay Silky Serum Alapozó szuper értékeléseket kapott eddig, remekül eldolgozható, a száraz részeket nem emeli ki, de nem is zsírosítja a bőrt. Könnyed, a pici ráncokba nem ül bele vészesen, fedése megfelelő, árát tekintve pedig igazán baráti.
Az Oriflame Oncolour All Eyes Paletta újdonsága egyből remek értékelésekkel indított, nem csoda, nagyon jól kihasználható alapszíneket tartalmaz, jól pigmentáltak, bár picit talán porolnak. Kettő a szemöldök színezéséhez is megfelelő, ami plusz pont. Kompakt kiszerelésű, praktikus paletta.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése