BLOGKERESŐ

2022. május 1., vasárnap

Havi kedvencek - 2022 április

Szinte hihetetlen, de túl vagyunk a tavasz felén már, mutatjuk, milyen kozmetikumokkal voltatok megelégedve a leginkább áprilisban.

Arcápolás


Az arcápolók közt a Dermedic Hydrain³ Ultra-Hidratáló Krémgél több szuper értékelést is kapott, a könnyű, géles állagú arcápoló a meleg hónapokban is kényelmes hidratáló lehet a zsíros bőrűek számára. Könnyed, nem ragacsos, szépen hidratál és illata sem zavaró, egyedül azt a tartósítószert sajnáljuk, hogy benne van.
Az almost 1.618 Niacinamide 5% Natural Monoserum éppen ideális mennyiségű niacinamide-ot tartalmaz hozzá, hogy segítse a bőrbarrier helyreállítását, a faggyútermelődés mérséklését. Édesgyökér kivonat is található benne, ami további gyulladáscsökkentő hatást nyújt. Árban kedvező és többeteknél láthatóan javította a bőrképet mindenféle irritáció nélkül.
A Paula's Choice Calm Restoring Moisturizer Kombinált/Zsíros Bőrre a vélemények szerint egy szinte hibátlan arcápoló, tele az érzékeny bőrnek kedvező gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatóanyagokkal, antioxidánsokkal. Jól felszívódik, selymes érzetet ad és fényvédő alá sem sok, nyárra szuper opció lehet rétegezős rutinban használva is.
Az Eucerin Sun Oil Control Színezett Napozó Krém-Gél SPF50 már most esélyes rá, hogy 2022 arcra való fényvédője legyen. Színtelen változata már eddig is a legnépszerűbb volt kategóriájában a Krémmánián, a két árnyalatban elérhető, enyhe fedést nyújtó változat pedig sokak számára oldhatja meg a hétköznapok sminkelési gondjait. Mattsága szinte hibátlan, állaga inkább krémesbe hajló, amire figyeljetek, hogy szaporán kell kenegetni, hogy szépen jusson mindenhová, mielőtt beszívódna.

Testápolás & parfüm



Két tusfürdő is havi leg lett áprilisban, az egyik a Johnson's Soft & Pamper Ananász és Liliom Tusfürdő, ami kellemes illatával, szuper árával és azzal nyűgözte le kipróbálóit, hogy állaga kellemesen sűrű és nem szárítja a bőrt sem.
A Balea Sweet Clementine Tusfürdő szokás szerint egy limitált kiadás, aminek illata nagyon bejött nektek, és persze árban ő is nagyon baráti. Hozza a szokásos Baleás minőséget, ha szereted kipróbálni az új, szezonra szabott illatú tusikat, érdemes vele is próbát tenned.
Az Ombia Med 5% Urea Kézkrém egy ár-érték arányban szuper opció, sűrű, tápláló, mégis megfelelően beszívódik, nem érezni úgy, mintha egy ragacsos réteg ülne a kézfej bőrén, és még az illata is kellemes. 
A hónap illata az Adopt Coco Lada EDT egy kifejezetten jó áras, drogériás parfüm. Igazi, nyári illata van, édes és kókuszos, amit volt, aki a kókuszos naptejek illatához hasonlított. Kiszerelése praktikusan kecses, akár magunkkal is vihetjük, táskánkban sem foglal sok helyet.


Hajápolás



A The Silky Way Repair Shampoo egy abszolút újdonság, a márka is nemrég indult el és meglehetősen keveset tudni róla. A sampont a véleményezők szettben vásárolták, amivel alapvetően elégedettek voltak, a samponról azt írták, habzása elsőre még gyenge, így érdemes részletekben felvinni, majd második mosásra válik a megszokottá. A hajat szépen tisztította, de nem szárította, a haj puhább, hidratáltabb tőle. 
Az Isana Kender és Makadámia Hajápoló Olaj egy jó kis drogériás hajápoló olajnak tűnik a vélemények alapján, aminek nemcsak illata kellemes, de szépen ápolja, fényesebbé teszi a hajszálakat anélkül, hogy elnehezítené azokat. 
A Cien Provitamin Sampoo Repair & Protect egy új, jó áras samponként mutatkozott be, amit a száraz, töredezett hajra javasolnak. Volt, aki a Pantene-hez hasonlította hatását, balzsammal együtt meglepően szépen tisztít és ápol. 
A Revox új hajápoló családja körül óriási a hájp, a Revox B77 Plex Hajerősítő Balzsam a havi legek közé is bekerült. A sérült hajra való termék sokaknál beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hajuk selymesebb, puhább lett, érezhetően és láthatóan egészségesebb fényű és kifésülhetősége is javult.

Smink



Szalay Csenge beauty influenszer Glossy Way Palettája lett április kedvence, amiről azt írtátok, gyönyörű, erősen pigmentált színeket rejt, amik jól építhetők, nem potyognak és tartósak. Ráadásul szépen kombinálhatók, az egész paletta jól kihasználható, hétköznapi és alkalmi sminkek készítésére is tökéletes.
A NYX Professional Makeup Bare With Me Serum Concealer 4,83-as értékelése alapján abszolút kipróbálásra érdemes korrektor, ami sötét karikák és pattik eltüntetésére is alkalmas lehet. Fedése közepes de jól építhető, tartós, a száraz részeket sem emeli ki, és az adagolója is praktikus. 
A RIVAL loves me Tropical Bronzer egy jó áras közönségkedvenccé vált, köszönhetően annak, hogy szép árnyalatokban érhető el, amik nagyon jól mutatnak a bőrön is. Ecsetkéje inkább felejtős, de mit számít, ha a bronzosító egy jól kihasználható arcárnyaló közepesen jó tartóssággal és kellemes illattal. 
Az Evana Exclusive Touch Matte Powder Matt Transzparens Púder sokatokat meggyőzött róla, hogy szuper választás, nagyon könnyű, szépen terül, nem porzik és megfelelően mattít.  



Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése