BLOGKERESŐ

2022. június 1., szerda

Havi kedvencek - 2022 május

Eljött az ideje, hogy elbúcsúzzunk a tavasztól, és mi lehetne jobb rá, mint hogy bemutatjuk nektek május Krémmániás kedvenceit?

Arcápolás


Az arcápolók közt a Balea MED Ultra Szenzitív Arctisztító Hab nagyon nagy kedvenc az utóbbi időben, úgy tűnik, jó áras alternatívája lehet a presztízsmárkák hasonló termékeinek. Az INCI példás, és úgy tapasztaltátok, kellemesen puhább tapintású lesz a bőr és szépen tisztítja is. Van, akinek szárít, van akinek nem, ez egyéni bőrtípustól függ, ha bejött a márka géles változata, ezzel is érdemes egy próbát tenni.
Az Elyn's Lab Must-Have Extra Gyengéd Bőrnyugtató Arclemosó Gél Lipidekkel És Panthenollal egy géles lemosó, ami az eddigi visszajelzések szerint szintén remekül teszi a dolgát. Enyhén habzik csak, a tapasztalatok alapján nem szárít, és csikorgatóan tisztára sem mossa a bőrt. Értékelése ötcsillagos.
Az almost 1.618 15% Vitamin C Natural Monoserum a jó áras szérumok közt az egyik kedvenc most, pláne, hogy a benne található C-vitamin származék nem bomlik le fény és oxigén hatására. Kellemes érzet a bőrön, nem ragacsos, szépen eloszlatható, híg, de kezelhető. Van egy jellegzetes (nem illatanyag miatti) illata, máskülönben szépen teljesít.  
A Balea Niacinamide Szérum a 10% niás készítmények táborát gyarapítja, természetesen 1% cinkkel társítva. Illatmentes, jó áras, kellemes állagú és a visszajelzések szerint megfelelő hatékonysággal működő szérum, nem ragad, nem pereg.

Testápolás & parfüm


A Palmolive Wellness Revive Tusfürdő már csak amiatt is havi leg lett, mert formulája fenntartható, 95%-ban lebomló, 95%-ban természetes eredetű összetevőkből készült, flakonja pedig 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható műanyag. Ráadásul az illata is szuper, kiadós, jól habzik és árban is kedvező.
A Loving Tan 2 HR Express Self Tanning Mousse egy ötcsillagos önbarnító, amit elég 2 órát a bőrön hagyni, hogy kifejtse hatását. Nagyon szép színt ad és jól eloszlatható foltosodás nélkül, sajnos a beszerzése meglehetősen nehézkes.
A Balea Beauty Expert Body Cremegel 5% Niacinamide egy bőrnyugtató hatású testápoló, ami jól jöhet, ha pattikkal küzdünk a hátunkon, mellkasunkon, vagy másutt a testünkön. Nyáron majd napozás utáni testápolóként is jól jöhet, megfelelően beszívódik és puha lesz tőle a bőr.
A Carolina Herrera Very Good Girl Glam EDP lett május illata, a parfüm egy cseresznyés, gyümölcsös nyári illat, finoman édes, de nem tömény. Tartósságát épp úgy dicsértétek mint szilázsát, a magas sarkút formázú üveg pedig ezúttal is szemet gyönyörködtető lett.

Hajápolás


A Revox B77 Plex Bond Repairing Oil értékelése jelenleg 4,85-ön áll, dicsértétek illatát és állagát, mely nem nehezíti el a hajat, mégis puhává, selymes tapintásúvá teszi és szép fényt kölcsönöz. Hajszárítás után és két hajmosás közt is szívesen használjátok, ráadásul kiadós is.
Az Olaplex No.9.Bond Protector Nourishing Hair Serum úgy tartjátok, egy szuper hajápoló, ha védeni akarjátok a hajat az UV-károsodástól, a hőtől, és/vagy ha gubancolódik a hajatok. Leave-in termék, szilikon nélkül, állaga vizes-géles, könnyen eloszlatható és pár perc alatt beszívódik a hajszálakba.
A Pantene Pro-V Argan Infused Hajápoló Olaj egy kiadós, nagyon kellemes illatú hajápoló, amivel úgy tapasztaltátok, a haj puhább, lágyabb tapintású lesz. Annak ellenére is jók az értékelések, hogy alkoholt tartalmaz, ez nem befolyásolta hatékonyságát.
A Balea Professional Töredezés Elleni Hajbalzsam Spliss Protection, Keratinnal és Szőlőmagolajjal egy szilikonmentes hajbalzsam, ami úgy tapasztaltátok, megfelelően kondicionálja a hajat, könnyű kiöblíteni és nem nehezíti el a hajszálakat. CGM-kompatibilis és árban is kedvező.

Smink


A Catrice Vegan Collagen Matt Ajakrúzs ötcsillagos értékelésekkel büszkélkedhet, szeretitek mind a finisét, mind a kapható színeket, amik úgy tapasztaltátok, hogy szuperül pigmentáltak. A tartóssága is rendben van, nem kopik egykönnyen, ha pedig kezd, azt is ízléssel teszi, semmi foltos, maszatos hatás nincs. 
A Essence Hydro Hero 24H Hydrating Tinted Cream egy könnyed állagú alapozó jó áron, és közepesen erős fedéssel, a kis pirosságokat szépen elfedi. Három árnyalatban érhető el, felvinni ujjakkal a legegyszerűbb, volt, akinél a sminkszivacs túl sokat szívott be.
A Catrice Power Full Ajakbalzsam nemcsak kiválóan hidratál, de egy kis színt is ad az ajkaknak (többféle árnyalatból választhatunk). Enyhe fénye van és a kopásával sincs gond, karton csomagolását sokan pozitívumként soroltátok fel.
A NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Color 24 árnyalatban érhető el, érdekes mennyire megosztó a felhasználók körében. Vannak, akik ódákat zengenek róla (a többség), mind színeit, mind tartósságát dícsérik, valamint a fénylő réteggel is elégedettek. Mások számára csak a szín, ami végül tetszetős volt.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése