BLOGKERESŐ

2022. május 27., péntek

Önbarnító kedvencek a Krémmániáról

 A "Hogyan legyünk barnák napozás nélkül?" kínzó kérdésre a legkézenfekvőbb választ kínálják az önbarnítók, amikkel otthon, (ha ügyesek vagyunk) könnyen, gyorsan dobhatunk magunkra pár árnyalatnyi kellemes színt. 

A gond csak az, hogy önbarnítóból is már rengeteg van, cseppek, habok, spray-k és krémek, arcra és testre, színezett és áttetsző - nehéz a választás. Ezt szeretnénk most megkönnyíteni nektek néhány, a Krémmániás vélemények alapján már bevált önbarnító bemutatásával. 


A Krémmánia legnépszerűbb önbarnítója már jó ideje a Dove Derma Spa Summer Revived Önbarnító Testápoló (normál és sötét bőrre), ami 260 vélemény után is 4,33-as értékelésű.  Egy videót is láthattatok már róla korábban, amit most kiemelnénk róla, az a jó ár-érték aránya, állaga és eloszlathatósága, valamint a színe, ami a legtöbb visszajelzés alapján nem narancsos, természetes és szépen építhető.

A St. Tropez márka több önbarnítója is nagy népszerűségnek örvend, közülük a St. Tropez Everyday Gradual Tan Face a visszajelzések alapján jó választás lehet, ha kifejezetten arcra keresel terméket. Szép napcsókolta színt ad az arcbőrnek, két árnyalatból választhatunk, mindegyik természetes hatású eredményt nyújt. A textúrája kellemes, szépen eloszlatható és jól felszívódik, zsíros érzetet nem hagy maga után a bőrön.

Ha DHA-mentes önbarnítót keresel, akkor a Tanorganic Organikus Önbarnító jó tesztalany lehet, eddig 4,54-es értékelésű a Krémmánián. Illata citrusos, ami többé-kevésbé elfedi a szokásos barnítós illatot. Állaga picit olajos, de jól felszívódik, egyszerre elég keveset eloszlatni belőle. Ha este használod számíts rá, hogy az ágyneműt megfoghatja. Érdemes hozzá is kesztyűt használni, hogy ne fogja meg a tenyeret, kézfejet. 

A hab állagú készítmények közt a b.tan Love At First Tan (Violet) Önbarnító Hab a legnagyobb kedvenc a Krémmánián, 44 vélemény után is 4,82-es értékelésű. Kesztyűt hozzá is érdemes használni, máskülönben úgy tapasztaltátok, nem lesz foltos az eremény, szép színt kölcsönöz, ami 3-4 napig (volt, akinek tovább is) tart, és ami szuper, hogy az ágyneműt, ruhát sem fogja meg.

Végül jöjjön egy extra gyors barnulást ígérő kozmetikum, a Bondi Sands Aero 1 Órás Hab, amit a visszajelzések alapján tényleg elég egy órát a bőrön hagyni, majd ha szeretnénk, mehetünk zuhanyozni. Erre szükség is lehet, ugyanis némiképp ez is tud fogni ha tovább magunkon hagyjuk. A színe természetes, és kesztyűvel megfelelően el lehet oszlatni, így nem is foltosodik. Tartóssága 3-4 nap, utána érdemes újrakenni, ha szeretnénk fenntartani a barna színt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése