BLOGKERESŐ

2022. október 6., csütörtök

Havi kedvencek - 2022 szeptember

Eltelt egy újabb hónap, és közben egy új évszak is kezdetét vette. Mutatjuk az ősz első Krémmániás kedvenceit, melyek szeptemberben a legtöbb elismerést gyűjtötték be.

Arcápolás



A márka legújabb bőrápoló családjának tagja a Cerave Blemish Control Cleanser, melyet kifejezetten a pattanásra hajlamos bőr ápolására fejlesztettek ki. Eddig ötcsillagos értékelésű, olyan kiváló hatóanyagokat tartalmaz mint a niacinamide, szalicilsav, és ott vannak benne a ceramidok, valamint jó pár hidratáló összetevő is. Azt írtátok róla, nagyon jól tisztít, enyhíti a gyulladt bőrállapotot, 1-2 hét alatt már látszódik az eredmény.
A Helia-D Cell Concept Peptid Filler szintén kiválóan indított a Krémmánián. Pár hónapja jelent csak meg ez az ár-érték arányban szuper szérum, illatoktól mentesen, többféle peptiddel és hidratáló összetevőkkel. A peptideket pigmentfolthalványításra illetve anti-aging céllal foghatjuk be arcápolási rutinunkba, azt írtátok, nagyon kényelmes használni, gyorsan felszívódik és néhány használat után már kezd látszani bőrszépítő hatása.
A Balea Beauty Expert Nachtcreme 0,3% Retinol és 2% Bakuchiol 4,62-es értékelésen álló éjszakai arckrém, kifejezetten szexi INCI-vel és nagyon jó árral. Úgy találtátok, az érzékeny bőrt sem irritálja, nincs szárító hatása, és bár esti rutinhoz ajánlják, végsősoron nappalra is nyugodtan használható, nyilván fényvédő társaságában.
Az Essence Cosmetics Ajakmaszk Lip Care Booster Overnight eddig csupa szuper értékeléseket kapott. Van, aki szimplán ajakápolóként használja, de természetesen tekinthetünk rá úgy is, mint esti rutinunk tortáján a cseresznye. Reggel puha, ápolt ajkakat kapunk, és így az sem tűnik problémásnak annyira, hogy tégelybe nyúlkálunk, elvvégre az esti használatakor biztosan tisztább a kezünk mint a random napközbeni alkalmakkor.

Testápolás & illat


A Sara Beauty Spa Citromfű „Mentes” Masszázsolaj csupa ötcsillagos értékelést kapott eddig, azt írtátok róla, kiadós mennyiséget tartalmaz a flakon, az illata nagyon kellemes, és nemcsak masszázshoz ideális, de testápolóként is szuper a száraz bőr számára. Ragacsos érzet nem marad utána, szépen beszívódik.
A The Solution Kollagénes Bőrfeltöltő Hatású, Tápláló Testápoló esetén szerettétek a lágy, már-már folyós lotion állagát, és azt, hogy tényleg gyorsan beszívódik a bőrbe, nincs várakozás, lehet egyből öltözni utána. A hidratáló hatást mégis nyújtja, és valamelyest rugalmasabbnak tűnik használatától a bőr. 
Beköszöntött a The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Gel szezonja, el is kezdtek gyülekezni a tusfürdő alatt az idei pozitív vélemények. Igazi őszi illatát nagyon jól eltalálták, ráadásul sokáig érezni is. Szépen tisztít, nem szárítja a bőrt, aki még nem tette, annak egyszer legalább érdemes próbát tennie vele.
A parfümök közt a Maison Francis Kurkdjian 724 lett szeptember kedvence, mely egy idei illatújdonság. Nagy kedvence lett sokaknak elegáns, kifinomult tisztaságillata, ami egyáltalán nem tolakodó, viselőjét mégis öltözteti. A hétköznapokba luxust csepegtető, tiszta illat, amin azért sokat dob a márkanév is, rajongóknak mégis kötelező.


Hajápolás


A Garnier Fructis Cocoa Butter Hair Food Hajpakolás sokaknak nagyon bejött mint hajmosás előtti pakolás, de használhatjuk balzsam helyett, illetve hajban maradó ápolóként is. Az illatát kedveltétek, hatásával alapvetően elégedettek vagytok, száraz, sprőd haj számára kipróbálásra érdemes hajápoló. 
A Balea Sweet Paradise Szárazsampon limitált, virágos illatélményéért még most látogassatok el a dm-be, főként, hogy úgy tűnik, hasonlóan jól végzi a dolgát mint a márka többi szárazsamponja. Emeli a hajtövet, felszívja a zsírt, így szépen kitolható vele a hajmosás ideje.
A Schwarzkopf Gliss Aqua Revive 7 Sec Hajápoló Folyadék nem az illata miatt lesz a kedvencetek, de a vélemények alapján hatása bőven kárpótolni fog ezért. Hidratáló képessége parádés, a haj puha, ápolt, selymes lesz tőle. Bár vizes állagát meg kell tanulni kezelni, úgy tűnik, megéri a próbálgatás. 
A Tangle Teezer Fejbőr Masszírozó Kefe a fejbőrápoló szérumok bemasszírozására és a hajmosás felturbózására egyaránt bevethető kiegészítő, aminek wellness-hatását sem érdemes alábecsülni. Kézre áll, nem sérti a fejbőrt, de rányomni azért nem érdemes, elegendő puha mozdulatokkal használni.

Smink


A Miss Sporty Naturally Perfect Match Alapozó természetes fedést nyújtó, árban baráti alapozó, amit könnyű felvinni és egyenletesen eldolgozni. Egész napos viseletnél kopásra hajlamos, a száraz részeket nem emeli ki, zsíros-kombinált bőr esetén javasolt mattító púderrel rádolgozni. Értékelése 4,43.
A Rimmel The Multi-Tasker Korrektor tíz árnyalatban érhető el, könnyen eldolgozható, de jobb tempózni vele, állaga mindazonáltal könnyed. A száraz foltokat nem hangsúlyozza, ám volt, akinek a szemkörnyék ráncaiba beleült, hiába, tesztelni kell, mennyit bír el belőle a bőrünk. 
A Dior Rouge Dior Forever Liquid Lipstick igazi luxus kényeztetés az ajkaknak, csodás színekkel és megfelelő tartóssággal. Matt finisű, jobb hidratált ajkakra felvinni, vagy lefedni egy ajakápolóval, különben egész napos viselésnél picit száríthat. 
Az Erborian Super BB Krém eddig csupa ötcsillagos értékelésű, természetes hatású alapozóként is bevethető, de bőrápolóként is szuper termék. Jó az állaga, elgoldozhatósága, szemkörnyéken is működik és a pórusokba sem ül bele. Kevés is elég belőle a megfelelő fedéshez, 15 ml-es, megszokottnál kisebb kiszerelését is dicsértétek, hiszen így van esély rá, hogy még szavidőn belül elfogy a termék.


Ti miket szerettetek legjobban ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése