BLOGKERESŐ

2022. november 14., hétfő

Hello 15. Krémmánia Beauty Box!

Ezúttal olyan termékeket válogattunk össze, melyek segítenek az ünnepekre hangolódni és akár ajándéknak is ideálisak lehetnek. Rengeteg izgalmas kozmetikum vár Rád az idei adventi box-unkban is!


Az, hogy pontosan mi került a dobozba, ismét meglepetés, de azt eláruljuk, hogy ebbe a box-ba 10 olyan terméket válogattunk össze, melyekből 9 teljes 1 pedig utazó méret, a márkák pedig ők lesznek:

  • Annabelle Minerals: Hogy még szebben ragyogjon a sminked a fa alatt, a box-ba került egy drágakövek árnyalataiban pompázó ásványi pigment. 
  • Catrice: A márkától egy olyan terméket találhattok a dobozban, ami a modern glamúr érzését hozza el a téli szezonra. 
  • Essence: A száj sminkjéről ebben a box-ban az essence gondoskodik, ráadásul kétféle termékkel is.
  • I Heart Revolution: Ezzel az édesség ihlette dekorkozmetikummal számtalan különböző sminket készíthetsz, legyen szó akár ünnepi vacsoráról vagy céges karácsonyi partiról, színei közt megtalálod a hozzád legjobban illő árnyalatokat. 
  • Lancôme: A Krémmánia egyik legnépszerűbb Lancôme terméke is dobozba került, ami szuper alapját nyújthatja sminketeknek, és ideális lehet utazáshoz is.
  • N.A.E.: Nemcsak magunknak, hanem akár ajándéknak is tökéletes lehet a könnyed állagú, gyorsan beszívódó krém, ami a márkától a box-ba került.
  • Revox: A Revox Krémmániások körében is igen népszerű terméke egészséges és ragyogó megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek a téli hónapokban is.
  • The Solution: Hogy ne csak az arcod, hanem az egész tested ragyoghasson, a box-ba került még egy könnyű textúrájú és gyorsan felszívódó ragyogást fokozó testápoló is. 
  • Yves Rocher:  Az Yves Rocher idei karácsonyi kollekciójának egyik újdonságát is a box-ba tettük, hogy illatos bőrrel várhassátok a karácsonyt. 

A termékek összértéke 23 759 Ft lett, a doboz ára azonban csak 7990 Ft (+ postaköltség). A doboz egyszeri és limitált mennyiségben elérhető, egy vásárló maximum 1 dobozt rendelhet.

A doboz november 24-én (csütörtökön) 12:00-tól rendelhető az Animuson

A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail címen fognak válaszolni Nektek: reklamacio@centralmediacsoport.hu


Reméljük, hogy szeretni fogjátok ezt a dobozukat is és rátaláltok vele új kedvencekre is! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése