BLOGKERESŐ

2022. december 27., kedd

Az év Krémmánia "leg"-jei 2022

Íme az év legjobban várt kedvences listája, ami csak és kizárólag a TI véleményeitek alapján íródott! 😊

Arcápolás


A legtöbbet véleményezett arcápoló idén a Geek & Gorgeous 101 Jelly Joker volt, az idei újdonságok közül pedig az Elyn's Lab több terméke is toplistás lett. Az Elyn's Lab Must-Have Extra Gyengéd Bőrnyugtató Arclemosó Gél Lipidekkel és Panthenollal egy enyhén habzó géles lemosó, ami a tapasztalatok alapján nem szárítja a bőrt, és nem lesz tőle csikorgatóan túltisztított sem. Értékelése 4,67.
A Balea MED Ultra Szenzitív Arctisztító Hab egy szuper INCI-vel bíró arctisztító, a tapasztalatok szerint kellemesen puhább tapintásúvá teszi a bőrt és persze szépen tisztítja is. Ha bevált a márka géles arctisztítója, ezzel is érdemes egy próbát tenni. Értékelése 4,28.
Az Elyn's Lab Age Limit 0,5% Vízbázisú Retinol + NMF Szérum 4,67-es értékeléssel zárja az évet, köszönhetően annak, hogy nem olajos állagú, ragacsos érzet nem társul hozzá, hatása azonban látványos, miközben árban is megfizethető. 
Az Elyn's Lab Game Changer Arclemosó- és Sminklemosó Olaj Bőrnyugtató Bisabolollal és Bőrvédő Lipiddel az olajos kategória egyik kiválósága volt idén. 4,7-es átlagos értékelésű, a double cleansing első lépéseként sokatok számára vált be. Szépen feloldja a sminket, érezhetően és láthatóan tisztítja a bőrt. Használata után nem marad ragacsos, olajos érzet, igaz egy gyengéd arctisztítót utána is érdemes használni.

A legnépszerűbb arcra való fényvédők ezúttal a Revox Daily Sun Shield SPF 50, a Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-Gél Arcra SPF50+ és az Altruist Dermatologist Sunscreen SPF30 lettek, az újdonságok közül pedig a Beauty of Joseon Relief Sun: Rice+Probiotics SPF50.


Smink


L'Oreal Paris True Match 1% Hyaluronic Nude Tinted Serum színezett szérum az év kedvenc alapozója lett, 4,55-ös értékelésen áll jelenleg. Könnyed állagú, szépen eloszlatható a bőrön, száraz hatás nélküli és valóban hozzájárul a hidratáláshoz is. Fedése enyhe-közepes, szépen kiegyenlíti a bőrszínt, miközben belesimul, maszkos hatást nem eredményez.
Maybelline Super Stay Vinyl Ink Longwear Liquid Lipcolor egy kifejezetten nagyon tartós folyékony ajakrúzs. Úgy tapasztaltátok, felvitelt követően érdemes egy kicsit várni az evés-ivással, majd ha rögzül, jó sokáig bírja az ajkakon. A színpaletta vonzó, viselése kényelmes, de aláhidratálni érdemes.
Az Essence What The Fake! Extreme Plumping Lip Filler a vélemények alapján tényleg képes egy kis instant volumennövelésre, mi több, volt aki a Fenty és a Too Faced eltitkolt szerelemgyerekét találta meg a képében. Picit csíp, de csak rövid ideig, a színe pedig tetszetős. Az évet  4,39-es értékeléssel zárja.
NYX Professional Makeup Bare With Me Serum Concealer 4,75-ös értékelése alapján kipróbálásra érdemes korrektor, a vélemények alapján sötét karikák és pattik eltüntetésére is alkalmas. Fedése közepes, ám jól építhető, a bőrön tartós, és a száraz részeket sem emeli ki. Adagolója praktikus.
Catrice Vegan Collagen Matt Ajakrúzs 4,82-es értékeléssel büszkélkedik, mind a finish, mind a színek terén remekel. Nagyon jól pigmentált rúzsról van szó, aminek tartóssága is rendben van, a kopása elfogadható, nincs foltos, maszatos hatás. 


Testápolás

A kategória legje a Mixa Atopiance Testápoló Balzsam lett, az újdonságok közül pedig a Balea Beauty Expert Body Cremegel 5% Niacinamide-t szerettétek a legjobban, viszont ez utóbbi sajnos már nem kapható.


Dove Skin Glow Testápoló egy ragyogást fokozó puha, virág- és gyümölcsillatú testápoló, ami fényvisszaverő ásványi anyagainak köszönhetően visszafogott csillogást biztosít minden bőrtónus számára. Emellett hidratáló hatása is meggyőző, tartalmazza a márka termékeitől elvárt bőrápoló összetevőket. 4,11-es értékelésű.
Balea Natural Beauty Bio Kendermagolaj és Papaya Tusfürdő sokatok tetszését nyerte el idén azzal, hogy egyáltalán nem szárította a bőrt, összetevői megfelelőek és kellően habzik is a kényelmes használathoz. Árban elérhető, illata kellemes, de nem hosszan tartó. Értékelése 4,5.
A Baba Habcsók Málna és Rózsafa Illat Kényeztető Tusfürdő sokatokat meggyőzött finom illatával, melyhez a márkától megszokott habzás és sűrű állag társult. Kiadós készítmény, egy kevés is elég belőle, és a flakon csomagolása is sokatoknak tetszett.
The Solution Vitamin C Ragyogásfokozó Testápoló könnyed állagát és szuper felszívódását mindenki dicsérte, mint ahogyan az is tetszett a kipróbálóknak, hogy a bőrt érezhetően hidratálttá, puhává tette és nem maradt utána kényelmetlen ragacsosság.


Hajápolás


A L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Sampon egy februárban megjelent termékcsalád része, aminek egy másik tagja is bekerült az éves toplistába. Az év során sok-sok pozitív értékelést kapott sampon, úgy tapasztaltátok, hogy a haj puhább, láthatóan fényesebb lesz használatától. Értékelése 4,07.
A Garnier Fructis Vitamin & Strength 10in1 Hajápoló Krém 4,47-es értékeléssel zárja az évet. Úgy tapazstaltátok, hogy a hajat puhává, selymessé teszi, és a fénye is szebb lesz tőle. Két hajmosás közt is tud egy kis plusz ápolást adni a hajszálaknak, ár-érték arányban pedig egészen meggyőző.
A L'Oreal Paris Elseve Dream Long Wonder Water Hajpakolás 8Sec egy hosszú hajra szánt, vizes állagú kondicionáló, amiről sokan írtátok, hogy fényesebbé, puhábbá tette a hajat. Segíti, hogy kifésülhetőbb legyen a haj. Vízszerű állaga megosztó volt, összességében azonban megérte megtanulni, hogyan kell a csőrös flakont kezelni. Értékelése 3,86.
A Revox B77 Plex Bond Repairing Oil értékelése jelenleg 4,26-on áll. Dicséretet kapott tőletek illata és állaga egyaránt, ugyanis nem nehezíti el a hajat, mégis puhává, selymes tapintásúvá teszi és szép fényt kölcsönöz neki. Hajszárítás előtt, után és két hajmosás közt is szívesen használjátok.
A L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Hajbalzsam jól eloszlatható a hajban, hatására a haj puhább tapintású, selymesebb lesz. Illata kellemes, könnyen kimosható és nem nehezíti el a hajszálakat, tartós hidratáló hatását többen is visszaigazoltátok. Értékelése 4.


Illat



A KM legnépszerűbb illata idén az Yves Saint Laurent Libre EDP lett, őt a Carolina Herrera Good Girl EDP követte, a bronzérmes pedig az Ariana Grande Cloud lett. A legnépszerűbb illatújdonság  idén a cseresznyés-mandulás Zara Cherry Smoothie EDP volt 26 véleménnyel és 4,23 csillaggal, ezüstérmes újdonság a Zara Golden Decade EDP lett, a Lancôme Idole Nectar EDP pedig a dobogó harmadik fokán végzett.


És ha már év végi összegző, akkor ezúton szeretnénk megköszöni Nektek ezt a csodás évet is. <3 Reméljük, hogy jövőre is velünk tartotok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése