BLOGKERESŐ

2022. december 2., péntek

Havi kedvencek - 2022 november

Havi összesítőnk akár arra is jó lehet, hogy egy igazán szuper kozmetikumot válassz valakinek karácsonyra. November legjeivel nem nyúlsz mellé - a vélemények alapján legalábbis biztosan.

Arcápolás


Az arcápolók közt a Dermedic Hydrain³ Intenzíven Hidratáló Éjszakai Krém egészen kiváló, 4,92-es értékelésen áll, amit nagyon jó felszívódásával, hidratáló hatásával ért el. Sűrű krém, felkenve mégsem nehéz érzetű, a bőr puha, selymes lesz tőle.
Az Elyn's Lab Peptide Cocktail 4% Syn®-ake Botox Imitating Hidratáló Arckrém Antioxidánsokkal értékelése is szuper, 4,9-el vág neki decembernek, köszönhetően az izgalmas INCI-nek és annak, hogy szépen beszívódik, kombinált bőrre is szuper, megfelelően hidratál és a fényvédő sem pereg le róla.
A Bioderma Sébium Kerato+ Gél-Krém 4,57-es, nagyon jó értékelésen áll, valóban szépen lehúzza a gyulladt pattanásokat, megfelelő az állaga, látványos a hatása, ezért még azt is simán elnéztétek neki, hogy az illata nem túl szexi.
A Balea Med Ultra Szenzitív Pattanás Elleni Arckrém Cicával egy márkától megszokottan jó áras arcápoló, ötcsillagos értékeléssel. Bevált számotokra mint mindennapos arckrém, ami a pattanásos bőrt nyugtatja, gyulladtságát enyhíti, miközben az állaga is rendben van, könnyed, kényelmes alternatíva cicás krémekre.

Testápolás & illat


A Dermedic Hydrain³ Ultra-Hidratáló Testvaj Hialuronsavval ötcsillagos értékelésű a Krémmánián, amit annak köszönhet, hogy a szokásos testvajas formuláknál könnyedebb az állaga, így emiatt (is) gyorsabban felszívódik. A bőr nem marad ragacsos tőle, az illata enyhe és persze megfelelően hidratálja a vízhiányos, száraz bőrt.
Az Avon Hidratáló Tusfürdő Avokádóolajjal csillagos ötös értékeléssel kezdte Kérmmániás pályafutását. Állaga krémes-géles, könnyed, akárcsak az illata. Habzása megfelelő, nem szárítja a bőrt, ár-érték arányban jó kis hétköznapokra való tusfürdő.
A Kneipp Muskel Aktiv Fürdőolaj is ötcsillagos értékelésekkel nyitott a Krémmánián, úgy találtátok, aromaterápiás célra kiváló, lazítja a fáradt, merev izmokat. Illata intenzív és hidratáló hatása is szuper. 
A hónap illata a Zara Golden Decade EDP lett, ami nem meglepő módon egy dupe, a márka ezúttal az YSL Libre illatából készített egy olcsóbb változatot. Az illat 3-4 órát szépen bírja a bőrön, az illatjegyeket tekintve többen írtátok, hogy kevesebb a levendula és a vanília mint az eredetiben.

Hajápolás


Az Authentic Beauty Concept Replenish Mask Regeneráló Hajpakolás egészen kiváló, 4,91-es átlagos értékelésű annak köszönhetően, hogy a hajat puhává, fényessé, selymessé teszi, tökéletesen ápol és regenerál, a töredezett hajjal is csodát tesz. Az illata is kellemes, egyedül az árán változtatnátok, az lehetne egy kicsit alacsonyabb. 
A Balea Professional Beautiful Long Hajápoló Folyadék a pár másodperces hajápolók sorának újabb tagja. 4,33-as értékelésű, azt írtátok róla, hogy nagyon szép puhává, selymessé teszi a hajat, ár-érték arányban meggyőző a hatékonysága, egyedül az illata lehetne egy kicsit visszafogottabb.
A The Silky Way Repair Mask egy érdekes termék az oldalon, vagy nagyon szeretik, vagy ki nem állhatják. Állaga egészen híg, a száraz, sprőd hajat szépen kezeli, érdemes 15 percet a hajon hagyni, hogy kifejtse hatását. Értékelése 3,73
A Langhaarmädchen Volume Boost Sampon megfelelően tisztítja a hajat, kevés is elég belőle, és utazó kiszerelésben is kapható, ami előny, ha síelni vagy nyaralni megyünk valahová. A hajat ápolja, bár volt, aki csak átlagos képességekről számolt be, a volumen hatás nem mindig valósult meg. Értékelése jelenleg 3,14.

Smink


A L'Oreal Paris Air Volume Mega Waterproof Szempillaspirál többetek által emlegetett nagy pozitívuma, hogy simán meleg vízzel maradéktalanul eltávolítható, mégsem potyog, pereg, maszatolódik nap közben. Színe intenzív, a fejről érdemes kicsit lehúzni a festéket használat előtt.
A Catrice Fall In Colours Bronzer és Highlighter Paletta ötcsillagos értékelésű, limitált szériás paletta, ízlésesen fénylő színekkel, látható csillámok nélkül. Természetes eredményt ad, hétköznapi sminkekhez is bevethető. Értékelése ötcsillagos.
Az Essence Lash Princess Liner esetén dicsértétek a színeket, azok tartósságát, hogy vízálló változata megfelel az elvárásoknak és a márkától megszokott módon árban is baráti. Könnyű vele dolgozni és könnyű lemosni is nap végén. Értékelése 3,83.
Az Essence Bronzed This Way Eyeshadow Palette egy mini szemhéjpaletta, amiről úgy tartjátok, színei jól kombinálhatók, tartósak és megfelelően pigmentáltak. Matt és csillogó színeket is tartalmaz, minden alkalomra tudunk vele ízléses sminket készíteni.


Ti miket szerettetek legjobban ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése