BLOGKERESŐ

2023. február 27., hétfő

Havi kedvencek - 2023 február

Végre, hivatalosan is elbúcsúztathatjuk a telet, aminek mi más lenne a legjobb módja, mint hogy sorra vesszük, melyek voltak a legtöbbet véleményezett, legfelkapottabb kozmetikumok februárban a Krémmánián. 

Arcápolás


A Revuele Ceramide Face Moisturizer SPF25 alig pár hónapja szerepel az adatbázisban, ám máris remek értékeléseket kapott illatmentes formulája, mely a vízhiányos bőr számára megfelelő hidratálást nyújthat. SPF25-ös fényvédelme tavasz végéig elegendő védelmet nyújthat a hétköznapokon, zsíros és vízhiányos bőrre is kedveltétek, árban baráti, értékelése 4,55.
Az Elyn's Lab Acne Care Agyagmaszk 3% Pad + 96% Kaolin + 1% Cink 4,64-es értékeléssel zárta a hónapot. A por állagú, vízzel elkeverendő maszkalapról sokan írták, hogy valóban szépen enyhíti a bőr zsírosságát, és azelainsav származék és cink tartalmának köszönhetően lehúzza a pirosságot. 
A Garnier Skin Naturals Vitamin C Glow Jelly formuláját nagyon jól eltalálták, eddig ötcsillagos értékeléssel menetel nálunk, olyan vélemények érkeztek rá, mint hogy kevés is elég belőle, mégis megfelelően hidratál, tökéletesen felszívódik, nincs utána ragacsosság, lehet rá sminkelni, fényvédőzni, ráadásul árban is pénztárcabarát.
Nagyon jól sikerültek a márka legújabb szérumai, a Helia-D Cell Concept Ránckisimító Szérum is számos szuper értékelést zsebelt már be az oldalon. Inkább a bakuchiol mint a retinol, ami dolgozik benne, állaga könnyed és szépen fel is szívódik, rétegezős rutinba is kényelmesen beilleszthető. Pumpás kiszerelését kedveltétek, és azt is, hogy parfümmentes.
A Nivea Cellular Luminous 630 Pigmentfoltok Elleni Nappali Krém SPF50 4,46-s értékelésen áll jelenleg, sokan megszerettétek könnyen eldolgozható állaga miatt, ami szépen felszívódik, szérumok fölött sem pereg és nem marad ragacsos a bőr. Az SPF50 tökéletes nyárra is. Illata van, elegánsabb lenne nélküle, ellenben pumpás kiszerelése igazán praktikus.

Testápolás & illat


A Dermedic Cicatopy Gazdagon Tápláló Testápoló Krém csupa ötcsillagos értékelést kapott eddig, kedvelitek, mert a viszkető, száraz bőrt is regenerálja, télen igazi megváltás volt sokatok számára. Sűrű, de szépen eldolgozható, kiadós mennyiség lapul a tégelyben. Elsősorban esti használatra vált be, így reggelre maradéktalanul beszívódik a bőrbe és ápolja azt egész nap. 
A Balea Med Ultra Sensitive Panthenol Körperbalsam egy igazi jóáras bőrápoló, bőrnyugtató panthenollal, hidratáló, ápoló összetevőkkel, illatmentesen. Hacsak nem extrém száraz a bőr, télre is elegendő a hatása, volt, akinek arcápolóként is bejött a krém.
A Balea Beauty Expert Peeling Bodylotion 5% AHA egy tejsavas és mandulasavas, hámlasztó hatású bőrápoló, tökéletes ár-érték aránnyal és 4,93-as értékeléssel. Rossz hír, hogy mostanában úgy kell levadászni, reméljük, nem vonják ki sikere csúcsán a piacról. Bevált számotokra szőrbenövés ellen, szőrtelenítés mellé, de a pattis hát és dekoltázs területét is segít kezelni, és lúdbőr esetén is érdemes vele próbát tenni.
Az illatok közt az Amouage Guidance EDP lett február kedvence, a luxusparfüm idei újdonság, ami igencsak boros ára ellenére is jó pár értékelést kapott már. Púderes, virágos-rózsás illat, többetek számára ebbe keveredik jócskán gyümölcsösség is. Kifejezetten erős a szilázsa, mégis kedves, ismerős illatnak jellemzitek, ami nem lehengerlő, mégis valamiért jó érzéssel tölt el, ha megérezzük illatát.

Hajápolás


A Pantene Pro-V Hydra Glow Sampon szépen kezdett a Krémmánián, azt írtátok róla, hogy látványosan hidratálja a hajat, puhábbá, ápoltabbá teszi, hatása pedig kitart a következő hajmosásig. Balzsamjával együtt használták véleményezői, akik kedvelték friss illatát, azt, hogy megfelelően habzik és kisebb mennyiség is szépen tisztítja a hajat.
A Garnier Fructis Ananas Hair Food Hajmaszk a márka többi hajmaszkjához hasonlóan népszerű a Krémmániások körében. Sűrű, kényelmesen felvihető a hajra, volt, aki balzsamként, más hajmaszkként használta, és bevált számára mint termék, ami fényesebbé, puhábbá teszi a hajat, és amitől könnyebb a kifésülhetősége is.
A Balea Hajformázó Stick a szálldosó babahajakat hivatott kordában tartani, nem a hétköznapok nélkülözhetetlen eleme, mégis, a vélemények alapján sokatok számára segített rendezettebbé tenni a frizurát. Nem nehezíti el annyira a hajat mint egy hajlakk, ám tart az eredménye, értékelése 4,67. 
A Kérastase Curl Manifesto Fondant Hydratation Essentielle kifejezetten a hullámos és göndör haj ápolására lett kialakítva, a visszajelzések alapján samponjával párban valóban csodás eredményre képes. Az illatát imádjátok, hatása egyértelmű és látványos, fényesebb, ápoltabb lesz tőle a hajkorona anélkül, hogy még készítmények további sorát kellene rápakolni.

Smink


Az Essence What The Fake! Plumping Lip Filler With Cinnamon Oil egy fahéjjal bizsergető szájfény, mely ebbéli hatása miatt egy kis ajakdúsítást ígér. Nude színe, csillogása jó kis hétköznapi, rohangálós ajakszínezővé teszi, ami árban is elérhető. 
A Catrice Sparks of Joy Pirosító Stick 4,67-es értékelésű, két árnyalatban elérhető arcpirosító, ami gond nélkül felvihető az alapozóra és ecsettel tovább dolgozható. Színe tartós, plusz szép fényt is kölcsönöz a bőrnek.
A Trend !T Up  Arctökéletesítő Krém Magic FF30 Fényvédelemmel sokatok kedvence lett, gyakorlatilag egy BB krémről van szó, ami szépen egységesíti a bőrt, megfelelő a színe, állaga, beszívódása és hidratálása is. SPF30-as fényvédelemmel bír, ám ehhez az elvi mennyiséget is fel kellene vinni belőle, ami a véleményezők szerint is kétséges, hisz többi funkciójához kevesebb is elég belőle.
A Maybelline Lash Sensational Sky High Tinted Primer egy színezett szempillaprimer, ami szépen hosszítja, kiemeli a pillákat. A spirálok tartósságát valóban nagyon jól meghosszabbítja, a kenődős típusok sem maszatolnak, nem lesz pandamacihatás. Sötétszürke színét kedveltétek, értékelése 5.


Ti miket szerettetek legjobban ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése