BLOGKERESŐ

2023. március 10., péntek

Legendás kozmetikumok: Elyn's Lab Must-Have Extra Gyengéd Bőrnyugtató Arclemosó Gél

Bár nem olyan egy kimondottan régi termékről van szó (sőt!), viszont a 2022-es évben toronymagasan vezetett a Krémmániás népszerűségi listákon, például ez volt a tavalyi év legnépszerűbb arcápolási újdonsága. Lássuk hát, mit tud!


Az ígéret

Az Elyn's Lab Must-Have Extra Gyengéd Bőrnyugtató Arclemosó Gél Lipidekkel és Panthenollal (2490 Ft / 100 ml) egy extra gyengéd, illat- és irritáló anyagoktól mentes, minden bőrtípus számára megfelelő  arclemosó- és sminkeltávolító tisztító, mely lipidekkel és panthenollal felturbózva gondoskodik bőr ápolásáról.

Hogyan működik?

A lemosóban nem olyan meglepő módon csupa gyengéd tisztító összetevőt találhatunk (pl: Decyl Glucoside), melyek húzódó, viszkető, szárító utóérzet nélkül segítenek megtisztítani a bőrt, illetve ezt a hatást segítik még a termékben levő foszfo- és szfingolipidek (Lecithin és Sphingolipidsis). A szfingolipidek kondicionáló, bőrfeltöltő hatóanyagként működnek, a lecitin pedig bőrpuhító és vízmegtartó hatóanyag.

A lemosóban ezen kívül találhatunk pár szuper hidratáló hatású humektánst (az INCI 2. helyén levő Glycerint, valamint Propylene Glycolt), melyek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, valamint megelőzni annak kellemetlen feszülését. Izgalmas összetevő még a termékben a vízmegkötő, hidratáló hatású Panthenol, mely képes csökkenteni a pirosodást, valamint nyugtatja és erősíti a bőr védőrétegét, ahogy a termékben levő kamillakivonat is.


Mit mondtok róla Ti?

A lemosót eddig 85-en véleményeztétek, és ezek a fő tapasztalataitok:
  • kellemes selymes-géles, enyhén habzó formulája van
  • puha és kellemes, hidratált bőrérzetet hagy maga után
  • szépen eltávolítja a bőrről a faggyút, a szennyeződéseket és a nem vízálló sminket
  • nem komedogén
  • nem csípi a szemet
  • kevés kell belőle

Összességében: Az Elyn's Lab Must-Have egy nagyon kellemes állagú kis lemosó minden típusú bőrre, ami ugyan önállóan nem bánik el mondjuk a sminkkel, de double cleansig rutinban vagy smink nélküli bőrre önmagában is egy remek lemosó, ami után garantáltan nem húzódik majd a bőrötök, sőt, nagyon puha és kellemes érzetet hagy maga után, de az INCI-t elnézve nincs is min csodálkozni.


Ti próbáltátok már ezt a lemosót? Mik vele a tapasztalataitok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése