BLOGKERESŐ

2023. május 2., kedd

Havi kedvencek - 2023 április

Úgy látjuk, a tavasz mindenkit magával ragadott, és április hónapban nem jutott időtök a sminkelésre - vagy legalábbis az újdonságok és nagy kedvencek számottevő értékelésére. Sebaj, annál több vélemény érkezett az arc-, test- és hajápolókra, melyek alapján a következő kozmetikumok lettek április kedvencei.

Arcápolás


A Helia-D Hydramax SPF50+Fényvédő Arckrém a márka legújabb termékcsaládjának oszlopos tagja, ami INCI listájával és baráti árával is felkeltette az érdeklődéseteket. Viszonylag sűrűbb, krémes állagú, mégis szépen felszívódó készítmény, de a sminkeléssel érdemes várni pár percet. Cserébe nem hagy fehér réteget, kellemes bőrfényt ad, és a hidratáló hatása is úgy tűnik, rendben van. Kimondottan zsíros bőrűeknek sok lehet.
A Revuele Ceramide Hidratáló Arclemosó a jó áras és kíméletes lemosók táborát gyarapítja, sokatok nagy örömére. Krémes állagú, megfelelően tisztít, de mégsem szárítja a bőrt. Többen a CeraVe nem habzó lemosójának jó áras alternatíváját látták meg benne, ami érzékeny bőrűeknek tusfürdőként is beválhat. Értékelése 4,67.
A Balea Hautrein Hámlasztó Szérum szuper véleményekkel indított málunk, az illatmentes készítmény kifejezetten gyengéd hámlasztó hatással bír, így mindennapos használatra is jó lehet. Sűrűbb állagú szérum, volt, aki tapasztalt némi ragacsosságot, de esti rutinba így is szépen beilleszthető. Niacinamidot és cinket is tartalmaz, így összességében a pattanásra hajlamos bőrűeknek lehet hasznos. 
A L'Oreal Paris Revitalift Clinical Anti-UV Fluid SPF50+ a drogériás, jó áras fényvédők közt számít ígéretes újdonságnak, akinek bejött a LRP Shaka alternatívaként szép karriert befutott Garnier, annak ez is tetszeni fog. Fluid állagú, szépen terül, gyorsan felszívódik, ragacsosság nem jellemzi, ám száraz és/vagy vízhiányos bőr számára szükséges lehet némi aláhidratálás.

Testápolás & illat



Pár hét és papucsszezon, vagyis eljött az ideje bevetni a hámlasztó zoknikat, például az Eveline Cosmetics Foot Care Med+ Professional Hámlasztó Maszk Sarokra terméket, ami egy változat rájuk. Kifejezetten a sarkak hámlasztására kialakított formájú termék, ami a tapasztalatok szerint 3-4 nap múltán kezdi kifejteni hatását, a zoknis időszakban megkeménykedett sarkakat látványosan szebb állapotba hozza.  
A Mixa Intensive Firming Testápoló eddig ötcsillagos értékeléssel bír nálunk, úgy tapasztaltátok, nagyon gyorsan felszívódik, puha, selymes lesz tőle a bőr és tökéletesen hidratálja is azt, amitől feszesebb, rugalmasabb érzetűvé válhat. 
A Dove Anti-Stress Tusfürdő sokatokat levett a lábáról illatával. Kevésbé habzó készítmény, inkább krémes állagú, aki vágyik a habélményre, érdemes fürdőpamaccsal használnia. Tisztító hatása azonban anélkül sem marad el, kellemes élmény lehet vele a fürdés. 
A Moresque Jasminisha lett április illata, mely egy kifinomult parfüm, ami tökéletes luxus érzetet nyújt. Édes, jázminos, ám semmiképp sem túl sok, többen is négy évszakos illatnak írták le, amibe nagyon könnyű beleszeretni.

Hajápolás



Nagyon jóra sikerült a L'Oreal Bond Repair termékcsaládja, áprilisban két tagja is a havi legek közé került. A vélemények alapján a L'Oreal Paris Elseve Bond Repair Hajbalzsam leggyakrabban legalább a sampon társaként került a bevásárolókosarakba, kettősük pedig nagyon szépen tudja regenerálni a sérült hajat. Arról számoltatok be, hogy a haj puhább, jobb volumenű lesz, ápoltabb látványra és tapintásra is. 
Sokan használják a hajmosás harmadik tagjaként hozzájuk a L'Oreal Paris Elseve Bond Repair Pre-Shampoo készítményt, melyet hajmosás előtt szükséges használni. A vélemények alapján képes plusz ápolást és regenerálást nyújtani a hajszálaknak. Festett, szőkített hajra, és/vagy gyakori hajformázás esetén érdemes vele próbát tenni. 
A Bubblypro Professzionális Balzsam és Pakolás épp csak felkerült a Krémmániára, máris szuper értékeléseket kapott. Elégedettek voltak kipróbálói hajregenráló képességével, a haj láthatóan szebb, ápoltabb, erősebb lett.
A Crazy Hair Fejbőrápoló a hajnövekedés serkentésére és a hajhullás csökkentésére kialakított készítmény, melyről azt írtátok, nagyon jól hidratálja a fejbőrt, nem nehezíti el a hajat, gyorsan beszívódik. Száraz fejbőrre megfelelő ápolást nyújthat, ami így hatással lehet a hajszálak állapotára is.


Ti miket szerettetek legjobban ebben a hónapban?

1 megjegyzés:

  1. Sminkes kedvencek nincsenek ebben a hónapban? Mindig azt a részt várom a legjobban.... :-)

    VálaszTörlés