BLOGKERESŐ

2023. április 26., szerda

Legendás kozmetikumok: Balea Med Ultra Sensitive Waschgel

Már majdnem 1000 véleménynél jár a Balea szenzitív arclemosó gélje, és még így is 4,39 csillagon áll. A népszerűsége pedig nem véletlen - nem csak árban nagyon baráti, de gyönyörű az összetevőlistája és természetesen használat közben is hozza azt, amit egy gyengéd lemosótól elvárhatunk.


Az ígéret

 Balea Med Ultra Sensitive Waschgel (999 Ft / 150 ml) egy parfüm- és színezékmentes ultra szenzitív arctisztító gél, mely kíméletesen tisztítja az érzékeny és irritációra hajlamos bőrt. Az enyhén habzó, vegán receptúra eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket. Természetes bisabololt és B5-provitamint tartalmazó formulája előkészíti a bőrt a későbbi ápolásra, valamint megelőzi a bőr kiszáradását és kellemes, ápolt bőrérzetet biztosít.

 

Hogyan működik?

A lemosóban nem olyan meglepő módon csupa gyengéd tisztító összetevőt találhatunk (pl: Decyl Glucoside), melyek húzódó, viszkető, szárító utóérzet nélkül segítenek megtisztítani a bőrt. A lemosóban ezen kívül találhatunk pár hidratáló hatású humektánst (az INCI 2. helyén levő Glycerint, valamint Pentylene Glycolt), melyek céljuk megőrizni a bőr víztartalmát, valamint megelőzni annak kellemetlen feszülését. Izgalmas összetevő még a termékben a vízmegkötő, hidratáló hatású Panthenol, mely képes csökkenteni a pirosodást, valamint nyugtatja és erősíti a bőr védőrétegét, ahogy a termékben levő Bisabolol is.


Mit mondtok róla Ti?

A lemosót eddig 969-en véleményeztétek, és ezek a fő tapasztalataitok:

Pozitív:
  • kellemes selymes-géles, enyhén habzó formulája van
  • puha és kellemes bőrérzetet hagy maga után
  • szépen eltávolítja a bőrről a faggyút, a szennyeződéseket és a nem vízálló sminket
  • nem komedogén
Negatív
  • volt, akit szárított
  • volt, akinek pattanásokat okozott

Összességében: Balea Med Ultra Sensitive Waschgel bár nem feltétlen válik be mindenkinek, de egy ár-érték arányban jónak számító lemosó minden típusú bőrre, ami ugyan önállóan nem bánik el mondjuk a sminkkel, de double cleansig rutinban vagy smink nélküli bőrre önmagában is megfelelő lemosó lehet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése