BLOGKERESŐ

2023. május 16., kedd

Hello 16. Krémmánia Beauty Box! - Primőr Monobox

Ezúttal a Primőr kínálatából válogattunk össze egy csokornyi terméket, köztük Krémmánia kedvenceket és szuper újdonságokat. Rengeteg izgalmas kozmetikum vár Rád az első monoboxunkban is!


Az, hogy pontosan mi került a dobozba, ismét meglepetés, de azt eláruljuk, hogy ebbe a box-ba 12 terméket találhattok a dobozban, melyek közül tíz teljes, kettő pedig minta kiszerelésű lesz. A következő márkák kozmetikumai várnak rátok:

  • Bondi Sands: A Krémmániások egyik új kedvenc önbarnító márkájától egy izgalmas újdonság lapul a dobozban, mely üde, napbarnított bőrt kölcsönöz, ráadásul egy precíz önbarnítást segítő terméket is találhattok mellette a box-ban.
  • Collistar: A dobozba került egy prémium arcápoló is az olasz nők egyik kedvenc márkájától, mely tónusosabbá, simábbá és ragyogóbbá varázsolja a bőrt. 
  • Essence: A márkától az arc, a szem és a száj sminkjéhez is találtok egy-egy terméket a szépségdobozban. Az egyik ráadásul a személyes kedvencem. :)
  • Marc Jacobs: Egy finom, ragyogóan virágos illatújdonságot is tettünk a box-ba, amely önmagunk felvállalásának erejét ünnepli.
  • Revolution: Ezzel az egzotikus állat ihlette dekorkozmetikummal számtalan különböző színpompás sminket készíthettek. 
  • Revolution Haircare: Egy igazán innovatív hajápoló újdonságot is kipróbálhattok, ha időben lecsaptok a mostani dobozunkra.
  • RevoxA Revox termékével egy alternatív megoldást próbálhattok ki, mely akár az invazív ajakfeltöltő módszereket is helyettesítheti.
  • Tangle Teezer: A Krémmánia legnépszerűbb hajkefe márkája is megtalálható a monobox-ban, mely speciális kialakítása révén minden hajtípusra ajánlott.
  • The Solution: A került még a Krémmániások körében is népszerű márka frissítő, vízmegtartó hatóanyaggal gazdagított testápolója is.

A termékek összértéke 37 744 Ft lett, a doboz ára azonban csak 10 990 Ft (+ postaköltség). A doboz egyszeri és extrán limitált mennyiségben elérhető, egy vásárló maximum 1 dobozt rendelhet.

A doboz május 25-én (csütörtökön) 12:00-tól rendelhető az Animuson

A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail címen fognak válaszolni Nektek: reklamacio@centralmediacsoport.hu


Reméljük, hogy szeretni fogjátok ezt a dobozukat is és rátaláltok vele új kedvencekre is! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése