BLOGKERESŐ

2023. június 15., csütörtök

Legendás kozmetikumok: St. Tropez Self Tan Purity Önbarnító Permet Arcra

A Krémmánia legnépszerűbb arcra való önbarnítója a St. Tropez Self Tan Purity Önbarnító Permet Arcra, ami egy könnyű, víz alapú permet, mely természetes árnyalatú barnaságot biztosít az arcbőrnek. Ezt néztük most meg Nektek közelebbről.


Az ígéret

A St. Tropez Self Tan Purity Önbarnító Permet Arcra (8260 Ft / 80 ml) egy ultrakönnyű textúrájú permet, melytől az és az arcod egész évben ragyogó és hidratált lesz. 100%-ban természetes barnaságot biztosít hialuronsavval és a pórusokat el nem tömítő összetevőkkel.

 

Hogyan működik?

A termék kulcsösszetevője az önbarnító termékek jellegzetes hatóanyaga, a Dihydroxyacetone, rövidebb és közismertebb nevén a DHA, ami egy természetes eredetű összetevő, mely egy melaninhoz hasonló, sárgás-barnás pigmentet állít elő a bőr legfelső rétegében. Teszi mindezt úgy, hogy a dihydroxyacetone a keratin tartalmú fehérjékhez kötődik, ezek a fehérjék pedig különböző módon reagálnak, és így jönnek létre a sárga és barna pigmentek, amiket melanoidoknak hívunk. A barnaság gyorsan, általában a felvitelt követő 1-3 órában kialakul, és egyénenként változó, milyen gyorsan kopik le, de általában 2-5 nap múltán már eltűnik a barnaság.

A termékben találhatunk még hidratáló, vízmegkötő hatású összetevőket (pl. a már jól bevált glicerint, panthenolt és hialuronsavat, valamint hosszantartó hidratációt biztosító Saccharide Isomeratet), melyek segítenek abban, hogy ne száradjon ki a bőr akkor sem, ha az spray használata előtt nem használunk más bőrápoló terméket.

Kerültek a termékbe még olyan izgalmasabb összetevők is, mint a hibiszkusz kivonat, mely antioxidáns tulajdonsággal bír, és támogatja a kollagén és elasztin szálak épségének megőrzését, valamint javítja a bőrhám vízmegkötő képességét.


Mit mondtok róla Ti?

Az önbarnító sprayt eddig 30-an véleményeztétek, és ezek a fő tapasztalataitok:

Pozitív
  • nem ragad
  • nem zsírosítja a bőrt
  • nem okoz pattanásokat
  • ragyogó, természetes hatású enyhe-közepes erősségű barnaságot biztosít
  • nagyon finoman permetez a szórófeje, egyenletesen terül
Negatív
  • gyorsan fogy
  • kicsit lehetne tartósabb a hatása

Összességében: A St. Tropez Self Tan Purity Önbarnító Permet Arcra egy könnyen használható, szép egyenletes és természetes barnaságot biztosító, kifejezetten könnyed állagú önbarnító termék, mely nem zsírosítja a bőrt és nem okoz pattanásokat, ezért az egyik legkíméletesebb és legkényelmesebb módja annak, hogy barnább lehessen az arcunk. Fontos! A barnulásért felelős DHA hatására megnő a szabadgyökképződés a bőrben, ezért önbarnítózás után tehát mindenképp ügyeljünk a megfelelő fényvédelemre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése