BLOGKERESŐ

2023. június 20., kedd

[VIDEO] JÁTÉK + Unboxing: Krémmánia Beauty Box - NAOS

Ezúttal a NAOS kínálatából válogattunk össze egy csokornyi terméket, köztük Krémmánia kedvenceket és szuper újdonságokat. 


A box tartalma


"A krémmániások egyik kedvenc napozás utáni testápolója, ami a véleményezőink szerint tényleg nagyon hatékonyan nyugtatja és regenerálja a bőrt napozást követően. A gél-krém bőrpuhító és nyugtató összetevőket tartalmaz és tartósan hidratálja a bőrt, csillapítja a napozás utáni égő érzést, valamint meghosszabbítja a természetes barnaságot."

Bioderma Atoderm Olajtusfürdő (200 ml)

"Szintén nagyon népszerű az oldalon a Bioderma tápláló hatású olajtusfürdője, amely 24 órás hidratáló hatást és azonnali komfortérzetet biztosít a bőrnek. Egyedülálló összetételének köszönhetően nyugtatja és védi a bőrt a külső környezeti ártalmakkal szemben. Textúrája lágy, nem zsíros, nem ragad, könnyen leöblíthető."

Bioderma Atoderm Krém Ultra (200 ml)

"A márka tápláló és hidratáló hatású testápolója is bekerült dobozunkba. A krém az ígéretei szerint azonnal és tartósan hidratálja a bőrt, ami lágyabb és rugalmasabb lesz már az első használat után. A testápoló ezen kívül segít megerősíteni a bőr védőrétegét is."
Bioderma Photoderm Krém SPF50+ (5 ml)
"A box-ba került még ez a nagyon magas UVA / UVB védelmet biztosító fényvédő krém is, mely aktiválja a bőr természetes védekezőképességét, véd a sejtkárosodás kockázatától, és küzd a bőr korai öregedése ellen. Lágy textúrája nem ragad és nem hagy fehér nyomot. 8 órás hidratáló hatást nyújt, valamint rugalmassá varázsolja a bőrt és komfortérzetet biztosít."
"Ez az érzékeny bőrre való kíméletesen tisztító micellás habzó gél segít megerősíteni a bőr természetes önhidratáló képességét. Krémes habja kíméletesen tisztítja, hidratálja és nyugtatja az érzékeny bőrt. Nyugtató és lipidpótló aktív hatóanyagainak köszönhetően azonnal megnyugtatja az irritált bőrt. Sminklemosóként is használható."
"Szerintünk senkinek nem kell bemutatni a Bioderma micellás vizét, minden micellás vizek ősanyját, amiből szintén tartalmaz egyet a dobozunk. Ez az érzékeny bőrre való kozmetikum nyugtatja és hatékonyan tisztítja a bőrt, valamint eltávolítja a sminket az arcról és a szemekről."
Institut Esthederm Age Proteom Advanced Szérum (2 ml)
"Tettünk egy pár használatra elegendő mintát az Institut Esthederm izgalmas szérumújdonságából is, ami az ígéretei szerint meghosszabbítja a bőr fiatalságát, fokozza a regenerálódó képességét és tartósan megőrzi és megerősíti a proteomját. A bőr ezáltal lassabban öregszik, míg a feszessége, tónusa, ragyogása, egyenletessége és tömörsége helyreáll."
Institut Esthederm Cellular Water Hidratáló Krém (10 ml)
"Ez a celluláris vizet tartalmazó krém a sejtvíz minden jótékony, energizáló hatásával rendelkezik, amely tartós és intenzív hidratálással párosul. Az aquaporinok segítenek fenntartani és elősegíteni a víz elosztását a bőr különböző rétegeibe, így a hidratáció minden szinten garantált. A bőr rugalmasabbá és ellenállóbbá válik."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése