BLOGKERESŐ

2024. március 4., hétfő

Havi kedvencek - 2024 február

Viszlát február, viszlát tél! A búcsúnak pedig mi más lenne a legszuperebb módja, mint hogy bemutatjuk, milyen kozmetikumok nyerték el leginkább a Krémmániások tetszését a leghidegebb évszak legutolsó heteiben.

Arcápolás


Szemernyit sem hagyott alább az arctisztító balzsamok népszerűsége, a februári kedvencek közé is bekerült egy: a Balea Beauty Expert Cleansing Balm 3% Squalan. Állagra picivel sűrűbb, mint más márkák termékei és úgy tapasztaltátok, emiatt tovább kell olvasztgatni a kézben és intenzívebb eloszlatást igényel a bőrön. Tisztító hatása azonban jó, INCI-je szép, ára pedig egészen baráti, így alakult ki 4,27-es hóvégi pontszáma.
A Revuele Centella Repairing Face Gel-Cream egészen kiváló, 4,89-es értékelésen áll, köszönhetően annak, hogy nagyon gyorsan és maradéktalanul felszívódik, a bőr azonnal puhábbá válik tőle. Volt, akinek bevált pattira, bőrnyugtató hatása megfelelő, szépen lehúzza a pirosságot és hidratáló hatása is rendben van.
A Purito Dermide Balancing Barrier Balm is hasonlóan remek értékelésen áll. 4,83-as pontszáma mögött ott találjuk a remek INCI-t, és az olyan véleményeket, miszerint a kipirosodott, száraz bőrt is szépen nyugtatja, hidratálja, védi. Legtöbben éjszakára használták, valószínű sűrűbb állaga miatt is. Érzékeny, irritált bőrre is érdemes kipróbálni, ha a bőrbarrier sérült, ez a krém segíthet rendbe tenni.
Egy másik Revuele arckrém is havi kedvenc lett, a Revuele Ceramide Pattanás Elleni Nappali Arckrém 4,81-es átlag pontszámmal büszkélkedhet. SPF50-es széles spektrumú fényvédelemmel bír, mely mellett ceramid, niacinamide és más hidratáló komponensek foglalnak helyett az összetevőlistában. Illata enyhe, a szemet nem csípi, szépen eldolgozható a bőrön és kellően felszívódik.
 

Testápolás & illat


A Dove Rejuvenating Cseresznye és Chiatej Tusfürdő esetén meggyőző volt a Krémmániások számára, hogy kevés is elég belőle, mégis szépen habzik és megfelelően tisztítja a bőrt. Illata kimondottan kellemes, hatásban pedig hozza a márkától megszokott színvonalat. 
Az 5% ureát tartalmazó Balea Testápoló Ureával Nagyon Száraz Bőrre esetén kiemeltétek, hogy ár-érték arányban szuper termék, ami a téli hónapokban is megfelelő ápolást, hidratálást biztosított a bőrnek. Illata kellemes, és textúrája is abszolút megfelelő.
Ötcsillagos értékelésen áll a Tesori d'Oriente Byzantium Habfürdő, mely illatával teljesen levette kipróbálóit a lábukról. Habzása pazar, ráadásul tartós, és a flakon ránézésre is szemet gyönyörködtető. Ennek ellenére mégsem kell bankot robbantani érte, amiért külön piros pont jár.
Február kedvenc parfümje a Lancôme La Nuit Trésor Le Parfum lett, ami igazi újdonságnak számít. Nőies, puha, szépen összerakott illat, abszolút tartós, és a közelgő tavasz is az ő szezonja lehet. Fekete ribizke, rózsa és kakaó illatjegyek keverednek benne, némi pacsuli társaságában. 


Hajápolás


A L'Oréal Paris Glycolic Gloss Kiöblítendő Fényesítő Hajápoló 4,57-es értékelésen zárta a hónapot. Azt írtátok róla, hogy a hajat nagyon szép puhává és fényessé varázsolta. Festett hajon is jól működik, vékony és vastag szálú hajúak is egyaránt pozitívan írtak hajszépítő hatásáról.
A Difeel Prémium Hajolaj Argánolajjal csak az egyik termék a márkától, ami havi leg lett. Azt már rég tudjuk, hogy az argánolaj nagyon jót tesz a hajnak, a hatás ez esetben sem maradt el. Nagyon kevés kell csak belőle, tehetjük a hajpakolásunkba vagy használhatjuk hajvégápolóként is. Mi több, a száraz körömágy bőrre is beválik. 
A Difeel Premium Mély Kondicionáló Hajmaszk - Kókuszolajjal 4,78-as értékelésen áll, köszönhetően annak, hogy az igénybe vett, sprőd hajat is sokkal puhábbá, selymesebb tapintásúvá varázsolja. Egészen sűrű, krémes állagú, a tasak tartalma hajhossztól függően két használatra is elegendő lehet.
A Schwarzkopf Live Drops Lemosható Színezőpasztilla balzsamba keverhető színező, ami 2-3 mosásig marad tartós a hajban. Használata könnyű, mennyisége kiadós. Ha a törölközőt megfogja, gond nélkül kijön belőle. Állaga folyékony, cseppenként lehet adagolni a terméket.

Smink


A Catrice Under Eye Brightener esetén egészen pici mennyiséggel érdemes dolgozni, amit ujjbeggyel is szépen eloszlathatunk a szemköri bőrön. Szépen halványítja a karikákat, állagának köszönhetően megfelelően eldolgozható, a bőrt nem szárítja és minimálisan ül csak bele a ráncocskákba.
A L'Oreal Paris Panorama Dúsító Szempillaspirál 4,5-ös értékelésen áll, azt írtátok róla, hogy tartós, mégis könnyen lemosható. Keféje jól használható, színe intenzív, természetes hatású eredményt nyújt. Nem potyog, építgethető, egyaránt dúsítja és hosszabbítja is a szempillákat.
Az Alverde Körömerősítő Szérum Kalciummal, Töredező Körmökre ötcsillagos értékelését annak köszönheti, hogy a töredező körmöket valóban erősíti, a köröm felszíne szebb lesz, a körömvégek fehérebbekké válnak már pár hetes használatától. Árban is baráti, összességében kipróbálásra érdemes.
A Catrice Super Glue Szemöldökformázó Gél esetén azt írtátok, nem csillog, nem pereg, és tart estig. A rakoncátlan szemöldököket is könnyű vele a kívánt formában rögzíteni. Gyorsan szárad, a szemöldökszőrök kemények lesznek tőle, erre számítsatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése