BLOGKERESŐ

2024. április 4., csütörtök

Havi kedvencek - 2024 március

Márciusban nemcsak izgalmas sminktermékek, de jóféle testápolók és szuper INCI-vel megáldott arcápolók is a havi legek közé kerültek. Ikonikus márkák és új kedvencek egyaránt meggyőzték a Krémmániásokat, mutatjuk a toplistás termékeket.

Arcápolás


Az Elyn's Lab Caffeine Eye Filler Szemkörnyékápoló Gél esetén többen is kiemeltétek, milyen szépen ápolja, hidratálja a szemkörnyéki bőrt, miközben abszolút semmilyen bőrérzékenységet nem okoz. Antioxidánsok közül nemcsak koffein, de E-vitamin és zöld tea kivonat is került bele, valamint többféle hidratáló is. Értékelése 4,89.
A Pem Delian Iconic Lips a Rhodes ajakápolójának dupe-jaként vált népszerűvé az elmúlt időszakban. Mint írtátok, annak csomagolása minőségibb, ám a beltartalomban abszolút a szeren van a Pem Delian terméke. Bár nem mindenkinek hidratálja kellően, de optikailag nagyon szépen simítja az ajak bőrét, és az INCI-jére sincs panasz. 
A Pompom Pore Balance Arctisztító Gél jelenleg ötcsillagos értékelésen áll, köszönhetően annak, hogy a vélemények alapján valóban gyengéden, ám hatékonyan tisztítja a bőrt. Kiadós mennyiség van a flakonban, a bőr arcmosás után nem húzódik vagy feszül, habja inkább krémes jellegű, nem kell félni tőle
A La Roche-Posay Effaclar Duo+ M Korrekciós Bőrápoló Bőrhibák és Eltömődött Pórusok Ellen 4,58-as értékeléssel zárta márciust. Sokan írták, milyen látványosan segített a pattanásos bőrön, enyhítette a gyulladást, javította a bőrképet. Ők magas ára ellenére sem mondanának le róla, oly meggyőző volt számukra a krém képessége. 

Testápolás & illat



A Mixa Panthenol Comfort Testápoló Krém pozitívuma, hogy szó szerint tetőtől talpig bekenhetjük magunkat vele, illatmentes formulájával arcápolóként is remekelhet. Hozzá kell tenni, nem a leggyorsabban felszívódó krém, ám lágy, szépen eloszlik és érezhetően ápolja a bőrt, ráadásul baráti áron szerezhetjük be.
A Balea Testápoló Krém Vanília és Kókusz Illattal esetén már csak illata miatt is várható volt a közönségsiker, a Krémmániások azonban kiemelték még szuper hidratáló hatását és megfelelő felszívódását is. Értékelése 5.
A Nivea Intensive Moisture Kézkrém sokatok számára bevált kimondottan száraz kézfejre is. Kedvelitek, hogy nem ragad tőle a kéz, szépen felszívódik és hatás is hosszan érezhető. Illata kellemes, értékelése 4,33. 
A Lancôme La Vie Est Belle Rose Extraordinaire lett a hónap kedvenc illata, többen is írtátok, brilliánsan sikerült flankere az eredeti illatnak. Szuper tavaszi-nyári parfüm, nem sok nappalra és nem kevés éjszakára, a rózsa pedig igazán modern változatban jelenik meg, a márkához méltó, minőségi illat elemeként.

Hajápolás



Az aussie Sos Save My Lengths! 3In1 Hair Oil 4,64-es értékeléssel indította áprilist, a vélemények alapján valóban szépen ápolja a hajat, hajvégeket. A szokott mennyiség felét érdemes még nedves, másik felét száraz hajvégeken eloszlatni - igaz, ez így van a legtöbb hajápoló olaj esetén is.
A Schwarzkopf Gliss Kur Hajpakolás Nourish 4in1, Töredezett, Száraz, Sérült Hajra hajmaszkként és balzsamként is beválhat. Kiadós mennyiség van a tégelyben, a hajat puhábbá, fényesebbé teszi. Megfelelően kimosható, a hajszálakat nem nehezíti el.
A L'Oreal Paris Professionnel Serie Expert Absolut Repair Golden Quinoa+Protein Golden Mask a szőkített hajon is sokaknak bevált, ápoltabbá, simábbá, egészségesebb kinézetűvé tette a frizurát. Többen írták, hogy már egy használat után látványos volt a változás. A hajmaszk nagyon finom arany csillámokat is tartalmaz, ami tovább fokozza a haj (nem művi) ragyogását.
A Difeel Biotin Sampon egy hajnövekedést serkentő készítmény, mely hatást többen is visszaigazoltak kipróbálói közül. Tisztító hatása is megfelelő, balzsamot azért használjatok mellé. Értékelése 4,06 volt március végén.

Smink



Az Essence Chilly Vanilly Szem Alatti Krém limitált kollekció részeként jelent meg. Azt írtátok róla, nagyon jól elfedi a sötét karikákat a szem környéként, és ehhez icipici mennyiség kell csak belőle. Nem csomósodik vagy pereg, megfelelően tartós.
Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Setting Spray 4,5-ös átlagot ért el eddig nálunk, a vélemények alapján valóban tökéletesen tartóssá varázsolja a sminket és igazán szép finisht kölcsönöz neki. Volt akinek primerként is bevált. 
A MAC M·A·Cximal Silky Matte Rúzs krémesen selymes állagú, egy rétegben is szépen fed és a tartósságára sem érkezett igazán panasz. Kényelmes viselni, és nem kopik csúnya foltokban sem. A színek a márkához hűen szépen, élvezet őket teszelni, melyik passzol hozzánk a legjobban.
A Catrice Shine Bomb Lacquer Ajakrúzs igazán fényest finisht nyújt, mégsem ragad. Emiatt viselni is kényelmes, mikor pedig kopásnak indul, nem szembetűnő módon csinálja. Az elérhető árnyalatokkal elégedettek voltatok, árának is köszönhetően érdemes vele próbát tenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése