BLOGKERESŐ

2024. június 30., vasárnap

Havi kedvencek - 2024 június

Szuper kozmetikumokra bukkantak a Krémmániások az elmúlt hónapban, így legnagyobb örömünkre a júniusi havi legek közé is olyanokat válogathattunk be, melyeket mi is szívesen kipróbálnák az ajánlások alapján. Mutatjuk, milyen arc-, test- és hajápolók váltották be leginkább a hozzájuk fűzött reményeket.

Arcápolás


4,91-es, kimagaslóan jó értékeléssel zárta júniust a BioBalance Szuper Bőrfeltöltő Intenzív Hidratáló Arckrém Tengeri Kollagénnel és Hialuronsavval, amiről azt írtátok, valóban könnyed a bőrön, nincs nehéz érzet, fullasztó hatás. Plusz megfelelően ápol, hidratál, éjszaka használva reggelre láthatóan szebb lesz tőle a bőr összhatása.
A Mizon Good Bye Blemish Bőrnyugtató Tapasz egy szalicilsavas készítmény minimalista összetétellel, ázsiai gázlóból származó hatóanyaggal. Ár-érték arányban jó kis termék, ami szépen kezeli, összehúzza a pattikat, csökkenti a gyulladást. 
A Bepanthen Derma SPF50 Ajakápoló nagyon jól jöhet a nyáron, mikor jóval többször, jóval intenzívebb UV-sugárzásnak van kitéve bőrünk. A többség szerint az ajkak bőrét hidratálja, ápolja is, illata pedig kimondottan kellemes.
A Revox B77 Just Daily Sun Shield Fényvédő Zsíros Bőrre 4-es átlaggal zárta a hónapot, azt írtátok róla, hogy egészen hasonló, mint normál bőrre való társa. Megfelelően eloszlatható, felvihető belőle adagolva a szükséges mennyiség, és beszívódás után könnyű sminket is elbír. Nem ad matt finisht, ellenben nem csípi a szemet és illatmentes.


Testápolás & illat


A Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa ‘68 test- és hajpermet estén sokatokat meggyőzött virágos, édeskés, mégis friss illata, ami egészen szépen megmarad a hajra fújva. Nyárra szuper lehet még parfüm helyett is, többen kult parfüm illatának dupe-ját is felfedezték benne. 
A Balea Summer Sunset Csillámló Testpermet 4,33-as értékelésen áll, azt írtátok róla, hogy nagyon jó kis ragyogást ad a bőrnek. Akik szeretik a csillámos testápolókat, azoknak ez kedvenc lesz a nyáron. Úgy fújjátok, hogy ruhára ne menjen, mert a csillám azon is nyomot hagy, ellenben a bőr finoman illatozik is tőle.
A Balea Glamorous Moment Dezodor valójában a többségnek orientális illata miatt jött be, afféle parfüm helyetti illatosítóként szépen bevált. Izzadásgátló hatást ne várjunk tőle, rá is van írva, hogy alumíniummentes, meglepően tartós illata azonban kedvünkre lehet, és az is, hogy a bőrt sem irritálja.
Június kedvenc parfümje a Lancôme Idôle L'eau De Toilette 2024 lett, ami egy nemrég megjelent újdonság. Zöld shincha tea, rózsa és bergamott illatjegyeket fedezhetünk fel benne. Kimondottan jó a tartóssága, tökéletes az illata nyári melegben is, de ősszel is szívesen fogunk nyúlni érte. Szilázsa visszafogott, nem tolakodó.


Hajápolás


A Revox B77 Plex Molecular Repair Hajmaszk 4,83-as értékeléssel büszkélkedhet az eddigi vélemények alapján, azt írták róla, hogy érdemes az ajánlás szerinti többféle módot is kipróbálni, hogy kitapasztaljuk, számunkra melyik a legjobb. Mindenesetre mindegyik módon láthatóan és érezhetően puhábbá, selymesebbé teszi a hajat, szebb, egészségesebb fénye lesz tőle és nem nehezíti el a hajszálakat.
A Lush Super Milk Kondicionáló Spray 4,62-es értékelése is mutatja, kipróbálásra érdemes a készítmény. A sprőd, száraz hajat nagyon szépen kezeli, rugalmasabb, hidratáltabb, puhább lesz tőle. Illata extrán tartós, aki szereti a márkára jellemző illatokat, annak tuti nyerő lesz ez a hajpermet ebből a szempontból is. 
Az Elizavecca CER-100 Collagen Ceramide Coating Protein Treatment 4,77-es, szintén szuper értékelésű hajápoló, amit elég öt percig a hajon hagyni, és már kifejti ápoló hatását. A hajat puhábbá, fényesebbé teszi, rugalmasabb lesz tőle, élettel telibb és könnyebben kezehetőbb. 
A Balea Professional Aqua Hyaluron 3 In 1 Hajmaszk szépen kezdett az oldalunkon, az első vélemények alapján kedvencévé válhat azoknak, akik számára a hajápoló olajak túl nehezek, mégis szükségük van a hajvégek ápolásához valamilyen készítményre. Hamar beszívódik, éjszakára érdemes felvinni a hajra. Nyaralások, strandolások idején különösen jól jöhet plusz éjszakai maszkként a hajnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése