BLOGKERESŐ

2024. július 2., kedd

Itt a 21. Beauty Box! - L’Oréal Paris Monobox

Ezúttal a L’Oréal Paris, a Garnier és a Mixa újdonságait és Krémmánián is kedvelt termékeit tartalmazó dobozt állítottunk össze Nektek, mely segítségedre lehet egy szuper arcápolási rutin kialakításában, immáron második alkalommal.


Az, hogy pontosan mi került a dobozba, ismét meglepetés, de azt eláruljuk, hogy ezúttal 9 terméket találhattok a dobozban, melyek közül az összes teljes méretű. A következő kozmetikumok várnak rátok:

  • Garnier: Egy igazi tudatos bőrápoló rutinjából nem hiányozhat a fényvédelem, ezért készültünk nektek egy olyan fényvédő újdonsággal, ami remek értékeléseket gyűjtött eddig a Krémmánián is.
  • Garnier: Ez a Krémmániások körében is népszerű, érzékeny bőrűek számára is ideális illatmentes termék a smink és a szennyeződések eltávolításának és a bőr nyugtatásának nagyon egyszerű módját nyújta. 
  • Garnier: Ez az arcápoló akár egész napos olajszabályozást és akár 48 órás hidratálást biztosít, miközben csökkenti a bőrhibákat a láthatóan simább és tisztább bőrért.
  • L'Oreal Paris: Fényvédelemből sosem elég, ez az UV-sugárzás elleni termék pedig antioxidáns C-vitaminnal segít a photoaging megelőzésében, hidratálja a bőrt és fokozza a bőr ragyogását.
  • L'Oreal Paris: A szemkörnyék ápolásáról egy könnyed állagú L’Oréal Paris szérum gondoskodik a dobozunkban, mely segít korrigálni a sötét karikákat és simítja a szemkörnyék ráncait. 
  • L'Oréal Paris: Ezt az izgalmas, innovatív terméket a professzionális hámlasztások ihlették. A formula segít csökkenteni a pórusokat, egységesíteni a bőrtónust és gyengéden hámlasztani a bőrfelszínt.
  • L'Oréal Paris: A gondosan ápolt bőr mellé néha nem is kell más, mint egy minimális smink, főleg, ha reggel rohanásban vagyunk. A box-ban található dekorkozmetikum is pont egy ilyen darab.
  • Mixa: A Mixa ezen terméke két, egymást kiegészítő aktív összetevővel lett gazdagítva. Segít csökkenteni a felesleges faggyút, összehúzni a pórusokat és minimalizálni a pattanások megjelenését. 
  • Mixa: Ez a regeneráló hatású krém olyan hatékony összetevőkkel veszi fel a harcot az extra száraz és igénybevett bőrregenerálásáért és nyugtatásáért, mint a hidratáló glicerin és a regeneráló allantoin.

A termékek összértéke 42 091 Ft lett, a doboz ára azonban csak 13 990 Ft (+ postaköltség). A doboz egyszeri és extrán limitált mennyiségben elérhető, egy vásárló maximum 1 dobozt rendelhet.


A doboz július 11-én (csütörtökön) 12:00-tól rendelhető az Animuson

A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail címen fognak válaszolni Nektek: reklamacio@centralmediacsoport.hu


Reméljük, hogy szeretni fogjátok ezt a dobozukat is és rátaláltok vele új kedvencekre is! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése