BLOGKERESŐ

2024. augusztus 12., hétfő

Havi kedvencek - 2024 július

Pörög a nyaralószezon, a vízpartok tele, mi pedig ha épp nem a fövenyen heverünk, délibábként képzeljük a flaszter helyére. Mielőtt azonban a nyár hőhullámai magukkal ragadnának, nézzétek meg, mik voltak július kedvenc kozmetikumai a felhasználói értékelések alapján. 

Arcápolás



Az arcápolók közt a Geek & Gorgeous 101 Power Peptides nagyon sok újabb, pozitív értékelést kapott az elmúlt hetekben. Májusi debütálása óta tartja remek értékelését, köszönhetően annak, hogy szuper INCI-vel rendelkezik, telis-tele van különféle peptidekkel, amik hosszú távon sokan tehetnek bőrünk feszessége, rugalmassága megőrzéséért. Állaga könnyed és a vélemények alapján gyorsan, nyomtalanul felszívódik.  
A L'Oréal Paris Revitalift Clinical Anti UV Arckrém C Vitaminnal SPF50+ Fényvédelemmel egy fluid állagú fényvédő, ami a vélemények alapján kényelmes lehet kombinált-zsíros bőr esetén is. Pár perc kell neki, hogy felszívódjon, utána lehet rá sminkelni is ha szeretnénk. Zsírosabb bőrre önmagában is elegendő lehet hidratáló krém nélkül.
A Balea Med Ultra Sensitive Milky Toner egy nyári újdonság panthenollal és cicával, valamint hidratáló összetevőkkel. Az eddigi vélemények alapján valóban érezhető bőrnyugtató hatása, ha erre van szüksége arcbőrünknek, érdemes lehet az esti rutinba betenni. Nyaralás alatt pláne segíthet nyugtatni a bőrt.
Az Elyn's Lab Sunsqueen SPF50 Invisible Aqua Fényvédő Arckrém júliusban került fel az oldalra és úgy tűnik, nagy érdeklődés övezi, mert máris számos vélemény érkezett rá. Többen látják benne a Beauty of Joseon fényvédő vetélytársát, ám nem mindenkinek vált be. A vélemények alapján a normál és száraz bőrűek kedvence lehet ez a termék, zsíros bőrre vélhetően nehéz és csilloghat. Fehér réteget nem hagy, felszívódásának adjunk 5-10 percet.

Testápolás & illat



A Body+Me Oil To Milk Hidratáló Tusoló Olaj egy olajból tejes állagúvá változó fürdőtermék, amiről azt írtátok, olyan szuper hidratálást nyújt, hogy testápolóra igazán nincs is szükség utána. A nyári melegben ez külön piros pont. Olajos érzetet nem hagy maga után, a bőr érezhetően selymesebb lesz és hidratáltsága is javul.
A St. Tropez Self Tan Ultra Dark Violet Bronzing Mousse Önbarnító remek napozást kiváltó alternatíva lehet, ha vágyunk a barna bőrre de nem szeretnénk az UV-sugárzásnak kitenni. Hatóideje 1-8 óra, rajtunk áll, mennyi időt tudjuk, akarjuk magunkon hagyni. Így alakíthatjuk azt is, mennyire lesz intenzív a barnaság egy használat után. A hab sötétbarna színű, de ne ijedjünk meg, ez inkább azt segíti, hogy lássuk, hová került belőle és honnan hiányzik még. Tipik barnítós illata van, de nem a durva típus, a szín kopása egyenletes. 
A Wild Mint Fresh Dezodor esetén nemcsak az összetevők mindenmentesek, de a csomagolást a lehető legfenntarthatóbbra tervezték. Naná, hogy utántölthető. Hatását tekintve finom illata megfelelően elfedi a testszagot, de izzadásgátlást ne várjunk tőle, hisz arról az alumínium gondoskodna, de az pont nincs benne. 
Tavaszi újdonság a Mugler Angel Fantasm EDP, gyümölcsös-kókuszos elegy, némi ananásszal, finoman édes vaníliával. Mi több, kifújáskor egy kis mentholos jelleg is színesíti az illatot. Összességében tehát egy izgalmas, nőies illat, amiben az eredeti Angel is vissza-visszaköszön.

Smink



Tarolt az Essence, három termékük is havi leg lett júliusban, Az Essence Call Me Queen Dramatic False Lash Effect Szempillaspirál többségében jól teljesített kipróbálóinál. Azt írtátok róla, hogy jól használható a kefe formája, megfelelően íveli és hangsúlyozza a pillákat. Drámai look nincs, ellenben tartós és nem pereg.
Az Essence Skin Tint SPF30 simán összehoz egy közepes fedést, ezért a színárnyalatot érdemes jól kiválasztani, hogy ne legyen elütő. SPF-et tartalmaz, de zsíros bőrre a kellő mennyiség már sok lehet. Ha nem színezett fényvédőként  tekintünk rá, kisebb mennyiség is szépen egységesíti a bőrt, tünteti el a pórusokat, kisebb bőrhibákat. Hétköznapra jó kis alternatíva lehet. 
Többféle árnyalatban kapható a Maybelline Sunkisser Multi-Use Liquid Blush and Bronzer, mely egyszerre kíván pirosító és bronzosító is lenni. Enyhén csillogó színek közül választhatunk, melyek megfelelően pigmentáltak és szépen eldolgozhatóak, építhetőek a bőrön.
Az Essence Poreless Partner Primer ötcsillagos értékelésű, köszönhetően annak, hogy nagyon jó a textúrája, könnyed a bőrön, és nem tömíti el a pórusokat sem. Árban is baráti, így abszolút érdemes lehet vele próbát tenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése