BLOGKERESŐ

2024. július 17., szerda

[VIDEO] JÁTÉK + Unboxing: Krémmánia Beauty Box - 2. L'Oréal Paris

Ezúttal a L'Oréal Paris, a Garnier és a Mixa izgalmas arcápoló újdonságait, valamint egy dúsító hatású TikTok-sztár  L'Oréal Paris szempillaspirált tartalmazó dobozt állítottunk össze Nektek. A termékek segítségedre lehetnek egy szuper arcápolási rutin kialakításában.


A box tartalma


Garnier Skin Naturals Mindennapos, Ragyogást Adó Fluid SPF 50+ (40 ml)

"A C-vitamin ragyogást adó ereje lett kombinálva SPF50+, nagyon magas védelmet nyújtó fényvédővel és ásványi pigmentekkel ebben a könnyű, ragyogást adó, mindennapos fluidban a sötét foltok megelőzéséért. A fluid nem hagy fehér réteget, nem zsíros, nem ragad és nem is komedogén."


Garnier Skin Naturals All in One Micellás Víz Érzékeny Bőrre (400 ml)

"A Garnier Krémmániások körében is népszerű, érzékeny bőrűek számára is ideális illatmentes micellás vize a smink és a szennyeződések eltávolításának és a bőr nyugtatásának nagyon egyszerű módját nyújta. Micellákat tartalmaz, amelyek mágnesként vonzzák és dörzsölés nélkül távolítják el a szennyeződéseket és a sminket."


Garnier Pure Active AHA + BHA Könnyű Mattító Nappali Krém Aktív Szénnel (50 ml)

"Ez a mindennapos használatra szánt, könnyű mattító gél krém a niacinamid, az AHA és a BHA erejével akár egész napos olajszabályozást és akár 48 órás hidratálást biztosít, miközben csökkenti a bőrhibákat a láthatóan simább és tisztább bőrért, akár már 4 hét alatt."


L'Oreal Paris Revitalift Clinical Anti-UV Fluid SPF50+ (50 ml)

"Nagyon sok pozitív véleményt kapott a Krémmánián ez az UV-sugárzás elleni fluid, mely antioxidáns C-vitaminnal segít a photoaging megelőzésében, hidratálja a bőrt és fokozza a bőr ragyogását. A benne lévő E-vitamin antioxidáns hatású, míg a glicerin és hialuronsav a nedvesség pótlásáért felel."


L'Oreal Paris Revitalift Filler Szemkörnyékápoló Szérum 2,5% Hialuronsavval (20 ml)

"A L'Oréal Paris első, kifejezetten szemkörnyékre szánt széruma tiszta hialuronsav tartalma révén intenzíven hidratál és nedvességgel tölti fel a szemkörnyék ráncait. A benne található tiszta koffein energizálja a bőrt a sötét karikák és a duzzadt táskák csökkentéséért. Az ígéretei szerint a szemek fiatalabbnak látszanak akár már 2 hét után."


L'Oréal Paris Bright Reveal Sötét Foltok Elleni Hámlasztó (25 ml)

"Ezt a 25% többdimenziós savval és niacinamiddal gazdagított hámlasztót a professzionális hámlasztások ihlették. A formula segít csökkenteni a pórusokat, egységesíteni a bőrtónust és gyengéden hámlasztani a bőrfelszínt. Az eredmény: megszépült és ragyogó bőr bőrhibák nélkül."


L'Oréal Paris Panorama Szempillaspirál - Black (10,5 ml)

"A gondosan ápolt bőr mellé néha nem is kell más, csak egy szempillaspirál, főleg, ha reggel rohanásban vagyunk. Az új, dúsító hatású Panorama szempillaspirál akár 1.4x nagyobb hatású szemeket eredményez optikailag, és panoráma hatású dússágot ad a szempilláknak, csomósodás nélkül."


Mixa Sensitive Skin Expert Tökéletlenségek Elleni Szérum (30 ml)

"A Mixa tökéletlenségek elleni széruma két, egymást kiegészítő aktív összetevővel lett gazdagítva. A szalicilsav segít csökkenteni a felesleges faggyút, összehúzni a pórusokat és minimalizálni a pattanások megjelenését. A niacinamid pedig segít csökkenteni a bőrhibákat és enyhíti a kapcsolódó diszkomfortérzetet."


Mixa Allantoin Restore Regeneráló Kézkrém (100 ml)

"A Mixa Allantoin Restore regeneráló kézkrém olyan hatékony összetevőkkel veszi fel a harcot az extra száraz és igénybevett kézfej bőrének regenerálásáért és nyugtatásáért, mint a hidratáló glicerin és a regeneráló allantoin. A kézkrém ideális nagyon száraz bőrre és télen is."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése