BLOGKERESŐ

2010. augusztus 2., hétfő

Mit olvashatunk le a KrémMánia összetevő listáról?

Először is egy általános tudnivaló: az összetevők a krémek dobozán (és persze a KrémMánia összetevő listáin is) aszerint vannak sorba rakva, hogy mennyi van belőlük a krémben. Vagyis az első helyen álló összetevőből van a legtöbb, míg az utolsóból a legkevesebb a kozmetikumban.

Ezen kívül a KrémMánia összetevő listáról még a következő dolgokat olvashatjuk le:
  1. KrémMánia kedvenc összetevők: A zöld színnel írt összetevők a KrémMánia kedvencek! Ezt a "címet" azok az összetevők kapják, amik a tudomány mai állása szerint kiemelkedően hasznosak a bőr számára és a saját funkciójukban a legjobbak közé számítanak.
  2. Az összetevők funkciói: Az összetevők után látható rövidítések az összetevő funkcióját/funkcióit jelzik. (Ha a rövidítés fölé visszük az egeret, akkor a teljes nevet láthatjuk.) (Hogy mit jelentenek a funkciók, arról itt olvashatsz.)
  3. Az összetevők biztonsága: Ha az összetevő megtalálható a Skin Deep adatbázisban, akkor az összetevő utáni zöld, sárga vagy piros pötty jelzi, hogy az EWG szerint mennyire biztonságos az összetevő. (Hogy mi az EWG és SkinDeep, arról pedig itt olvashatsz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése