BLOGKERESŐ

2011. február 21., hétfő

Írj véleményt és nyerj LANCÔME szemsmink csomagot!



A Krémmánia új verziójának megünneplésére ismét írj véleményt és nyerj játék indul! A játék mától (február 21) március végéig, azaz március 31-én éjfélig tart, a győzteseket április 1-én fogom kisorsolni a random.org segítségével.

A három szerencsés nyertes a játék végén azt tesztelheti le, hogy a LANCÔME termékek valóban olyan jók-e, mint azt az áruk alapján várni lehet. A LANCÔME erősségei elvileg a szempillaspirálok, így most többek között egy Hypnose Precious Cells szempillaspirált nyerhetsz!

A játék fődíja egy LANCÔME luxus szemsink csomag, ami a következőket tartalmazza:
  • Négy részes Ombre Absolue Palette füstös szem paletta (G10 szín)
  • Hypnose Precious Cells szempillaspirál
  • 125ml Bi Facil szemfesték lemosó
  • Egy mini Crayon Khol fekete szemceruza
Második és harmadik díj pedig egy kisebb Lancome szemsmink csomag:
  • Hypnose Precious Cells szempillaspirál
  • 30ml Bi Facil szemfesték lemosó
  • Egy mini Crayon Khol fekete szemceruza
A játék szabályai a következők (a krémmánia pontrendszeréről itt olvashatsz):
  1. Ha a krémmániás szinten vagy vagy azt eléred a játék végéig, akkor automatikusan indulsz minden díjért
  2. Ha a krémkedvelő szinten vagy vagy azt eléred a játék végéig és írsz legalább egy véleményt a játék alatt, akkor indulsz minden díjért
  3. Ha újonc vagy a játék végén de írsz legalább egy véleményt, akkor indulsz a második és harmadik díjért

A végére pedig egy gyors füstös szem vidoe Michelle Phantól, hogy tudd, hogyan kell a nyereményt felhasználni :):



Jó vélemény írást a krémmánián!

facebookKövess minket a facebookon!

45 megjegyzés:

  1. Fiatalon is kell ápolni a bőrt, idősebben meg intenzívebben, főleg kevés kémiai anyaggal. Pótolnunk kell, amit elveszítünk az időjárás és gyakori dohányos helyen tartózkodás miatt!

    VálaszTörlés
  2. Számomra fontos hogy mikor suliba megyek vagy csak városba akkor egy minimális alapozó és szempillaspirál legyen rajtam.Nem szeretem igazán sminkelni magam,erős sminket csak bulizásnál rakok fel.Szeretem ha ápolt a bőröm!

    VálaszTörlés
  3. Fontosnak tartom, hogy ha megyek valahová, legyen az a bolt vagy iskola egy szolid smink legyen rajtam! Bulik alkalmával is törekszem a szolidabb de hangsulyos sminkelésre! Nem szeretek nélküle járkálni!

    VálaszTörlés
  4. Nekem már a koromnál fogva is ajánlatos a smink!
    Főleg a szemek!
    Mindenkinek csak ajánlani tudom !
    http://facebook.com/agnes.ambrus1

    VálaszTörlés
  5. Nekem mindig is tetszettek a Lancome termékekkel készült sminkek, mert rendkívül egyszerűen nagyon szép dolgokat lehet vele csinálni, megszépíti, kihangsúlyozza a bőrt, eltünteti a kevésbé szép vonásokat, előhozza a nőiességet miközben kiváló minőségének köszönhetően ápolja, védi a bőrt.

    VálaszTörlés
  6. Én minden nap ápolom a bőrömet. Arctisztítás, arckrém. Ritkán sminkelem magam, csak, ha megyek valahová.

    VálaszTörlés
  7. Én szintén mindennap ápolom a bőröm mert olyan zsíros és az ápolás az megnyugtatja.

    VálaszTörlés
  8. Reggel lágyabb este zsírosabb tartalmasabb krémmel ápolom az arcomat, smink általában van rajtam:korrektor a szem alá,tus és spirál.
    mucli0525@freemail.hu

    VálaszTörlés
  9. Hétköznap mindig sminkelem magam, hétvégén csak akkor, ha megyek valahova.
    Szívesen kipróbálnám a LANCÔME termékeit is!
    farkas-adrienn@freemail.hu

    VálaszTörlés
  10. Judit vok és nagyon szertném kipróbálni ezeketa termékeket! Eddig csak pozitív dolgokat hallottam róla! Remélem lesz lehetőségem kipróbálni.
    arosjudit@freemail.hu

    VálaszTörlés
  11. A nő életében
    a 20-as években elég egy jó hidratáló, és egy kevés smink
    a 30-as évek a virágkor,de nem jelenhet meg smink nélkül és már a ránckrémeket sem nélkülözheti
    a 40-es években már kicsit több időt kell tölteni a tükör előtt
    ha elérted az 50-et még többet.
    Minden korosztálynak megvannak a nélkülözhetetlen kellékei a kozmetikumok palettáján.
    Nekem a LANCÔME és Estée Lauder termékek váltak be!
    pszmoni@citromail.hu

    VálaszTörlés
  12. Minden nap ápolom a bőrömet. Sajnos eléggé problémás, mert zsíros a T zónában, de az orcáim szárazak. Így nehéz összehangolni a krémeket és az arctisztítókat. Így még mindig csak kísérletezem.
    Szeretem magam sminkelni, próbálkozom a színekkel. Ha megyek valahová kifestem magam. Persze nem a boltba, meg a szomszédba! :)
    Berta
    noxibaba@freemail.hu

    VálaszTörlés
  13. Igen fiatalon isdesemilyen korban nem szabad elhanygollnia bőrápolást!
    Nagyon jó készitmények vannak!
    Szép bőr ,kellemes közérzet.,jómegjelenés!

    VálaszTörlés
  14. /60 éves vagyok, de nem hanyagolom el a bőr ápolást, nagyon jó készítmények vannak. Minden nap sminkelem magam, főleg a szememet, mert kellemes és jó megjelenést ad, egész napra.Nekem a Lancome és a Rimmel dolgok váltak be.

    VálaszTörlés
  15. Szeretem ápolni a bőröm,sminkelni magam mert attol nőnek érzem magam,pláne hogy ha egy ilyen elsőosztályú termékkel tehetem !

    VálaszTörlés
  16. Számomra nagyon fontos a bőröm ápolása, mert elég problémás. Nagyon száraz, igényli, a megfelelő bőrtápláló krémek használatát. Nagyon szeretem a Nivea termékeket.

    VálaszTörlés
  17. Ezzel a termékkel nagyon egyszerű ilyen szép sminket készíteni,ezért is ajánlom!

    VálaszTörlés
  18. Számomra egy nő akkor is szép, ha nincs rajta hat kilónyi festék. Persze, olyanoknál, mint én, feltűnik, ha nem vagyok kifestve, mert elég problémás az arcbőröm; de amikor először húztam ki a szemem, rögtön észrevették. Persze ez akkor olyan furcsának tűnt, hogy egyik napról a másikra kifestettem magam, de ma már természetesnek és mindennapinak érzem, hogy ki vagyok sminkelve.

    VálaszTörlés
  19. Véleményem szerint nagyon jó ez a termék én mindig ezt használom. Sőt barátaimnak is ajánlottam azóta ők is ezt a terméket használják

    VálaszTörlés
  20. Csodásak ezek a sminkek! Bár.. melyik nem? :)

    VálaszTörlés
  21. Számomra a megelőzés és a napvédelem a fontos egy krémben,utóbbi kiemelten. Sokan ügyet sem vetnek a napsugárzásra,aminek később lesznek káros hatásai.

    (az oldallal kapcsolatban pedig annyit,hogy tetszik,jó ötlet volt:)

    VálaszTörlés
  22. Szakembertől kell tanácsot kérni!! Nekem bevált!Hosszú évek óta megbizom a kozmetikusomban, Maria Galland termékeket használok. Fontos az előnyös smink, de ami alatta van fontosabb!!! Minden életkorban a megfelelő ápolás a lényeg.

    VálaszTörlés
  23. Soha nem használtam még LANCÔME terméket. Luxus árkategóriába tartozik. Úgy gondolom mivel drágák így a minőségük is kiváló. Ki ne örülne egy ilyen sminkcsomagnak :D eddig mindig csak kihúztam a szemem de most már rákattantam a smoky eyes-ra úgyhogy hát remélem szerencsém lesz:)

    VálaszTörlés
  24. elfelejtettem odaírni az emailcímem: bayrocker@vipmail.hu
    raktam fel benefit termékeket, a jóváhagyás után láthatóak lesznek aki használt ilyen termékeket írjon véleményt kíváncsian várom

    VálaszTörlés
  25. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de számomra, illetve szerintem a mindennapi bőrápolásba nem csak a smink, és a napszaknak megfelelő ápolókrémek használata tartozik. Nálam az alap, hogy rendszeresen radírozom a bőröm (hetente min. 1szer), és arcpakolásokat is használok utána otthon. Nálam minden arctisztításhoz hozzátartozik a tonizálás is. Sminkelni ritkán szoktam, de csak jó minőségű sminkszereket használok.
    kszbeata@gmail.com

    VálaszTörlés
  26. A Lancome spirálok a legjobbak ezt már megtapasztaltam. Bár eddig csak eggyel volt szerencsém, de az nagyon-nagyon jó volt. Számomra a bőrápolásnál fontos, hogy mattító termékeket használjak, mivel extra zsíros arcbőröm van.

    VálaszTörlés
  27. Nekem is volt már Lancome szempillaspirálom...álom, olyan szép lett tőle a szempillám! Nagyon jól szétválasztotta, a tövénél dúsított kicsit, de nem ragadtak össze tőle a pillák. Nem is tudom miért nem vettem még eygyet...:)

    VálaszTörlés
  28. Nekem még nem voltak Lancome termékeim, de szeretném egyszer kopróbálni őket, sok jót hallottam róla, és Michelle Phan is ajánlja, neki hűséges követője vagyok.

    VálaszTörlés
  29. Nekem volt szerencsém a Hypnose Drama-hoz... az ütött rendesen:))) de az ára...jájj.

    VálaszTörlés
  30. A Lancome spirálok tényleg jók, de más termékeik is. Szívesen kipróbálnám az összes spirálját, szerintem nem csalódnék.

    VálaszTörlés
  31. Régebben kaptam egy Lancome szempillaspirál mintát, akkor nagyon elégedett voltam vele. Remélem a szerencse mellém szegődik, és nagy kiszerelésben is kipróbálhatom végre.

    VálaszTörlés
  32. Én is sminkelem magam minden nap, és fontos, hogy előtte is bekenjem az arcom,és lefekvés előtt is. Sajnos kényes bőröm van, vagy túl száraz, vagy túl zsíros. Még nem találtam meg a megfelelő arckrémet. Smink márkát is változtatok mindíg, még nem találtam meg a megfelelőt. Lancome termékhez még nem volt szerencsém, hátha majd most... :)
    (wadtulok@vipmail.hu)

    VálaszTörlés
  33. A Láncom minőség és megbízhatóság. Életre szóló választás. Termékei kényeztetést jelentenek testnek és léleknek. Köszönettel: Nagy Anikó nagyani73@gmail.com

    VálaszTörlés
  34. Én is naponta sminkelem magam, és szeretem a jó minőségű termékeket. Szerintem ha már érintkezik valami a bőrünkkel, az legyen minőségi termék.

    VálaszTörlés
  35. Szerintem a Lancome termékek az egyik legjobbak, nagyon minőségiek, és nagyon szeretném megnyerni őket:) A sminkkel és bőrápolással kapcsolatban szerintem az a fontos, hidratáló krémet, arcradírt mindig használjunk, és ne "vakoljuk túl" magunkat, igyunk sok vizet,és táplálkozzunk egészségesen. A sminknél pedig a kevesebb néha több.

    Gősi Gabriella

    VálaszTörlés
  36. Számomra azért fontos a jóminőségű smink, mert 30-on túl már oda kell figyelni a bőr minőségére, és a jó megjelenés alapfeltétele a kulturált külső és smink.
    Érzékeny bőrömre érdemes a Lancome termékeket, a valóban luxusminőséget alkalmazni, mert ennek van igazán látványos eredménye.
    Az olcsó, kommersz termékek mellé be kell esetleg kalkulálni a bőrgyógyászt is, így lesz csak igazán drága megoldás!!
    Én már nem kísérletezem, járt utat járatlanért el nem hagyok...

    VálaszTörlés
  37. még keresem a jó hidratálót az arcomra. örülnék, ha tiszta terméket találnék erre :)

    VálaszTörlés
  38. Még sohasem próbáltam LANCÔME terméket/sajna nem az én árkategóriám :(/, de már nagyon sok jót hallottam róla, jó lenne, ha szerencse mellém szegődne végre! :)

    VálaszTörlés
  39. Nem sminkelem magam rendszeresen, de arra nagyon odafigyelek, hogy az arcom mindig szép és élettel teli legyen, így a rendszeres ápolás elengedhetetlen. Nme mindegy, hogy mit kenünk magunkra.

    VálaszTörlés
  40. Sajnos nem ismerem a LANCÔME termékeit. :(
    A dolgos hétköznapokban nem szeretem sminkelni magam,kifejezetten csak arcápolás és a számra egy kis ajakír.
    Ha sminkelek,akkor a szememre fektetem a hangsúlyt. :)

    VálaszTörlés
  41. Egy nő legyen mindig ápolt,ezek a termékek kiváló segítségek benne:-)

    VálaszTörlés
  42. egynevetsefogadel2012. március 18. 14:36

    a szempillaspiráljukat (Hypnose) volt szerencsém már kipróbálni,és nekem nagyon bevált,szép fekete,csomó mentes pilláim lettek :) és szerintem is fontos hogy a napi rutinba szerepet kapjon a megfelelő arcápolás is.

    VálaszTörlés
  43. a szempillaspiráljukat (Hypnose) volt szerencsém már kipróbálni,és nekem
    nagyon bevált,szép fekete,csomó mentes pilláim lettek

    VálaszTörlés
  44. Sok jó véleményt hallottam már a LANCÔME termékekről. Egyszer sminkeltek és a kozmetikusom a LANCÔME szempillaspirált használta. Egyszerűen tökéletes volt! Saját termékem LANCÔME sajnos nincs. :( Hát ha mellém állna a szerencse. :)

    VálaszTörlés
  45. Oh, én annyira de annyira tudnék örülni egy ilyen nyereménynek <3 <3 <3 Eddig csak 1 mini Lancôme L'absolu Nu rúzshoz volt szerencsém azt nagyon imádom :) (email címet is kell írni?)

    VálaszTörlés