BLOGKERESŐ

2011. október 28., péntek

Havi kedvencek - 2011 október

Nagyon szívesen olvasgatom a többi bloggerinánál a havi kedvences posztokat, és wishessel arra gondoltunk, hogy ezentúl minden hónap végén mi is összegyűjtjük Nektek a havi kedvenceket. A saját kedvenceineket is, ha épp vannak, és még inkább a krémmániás kedvenceket, azaz azokat a krémeket és sminkeket, amik az adott hónapban a legtöbb új és lelkes véleményt kapták. :)

Arcápolás
A hónap egyik kedvenc arclemosója a Bioderma Sébium H2O micellás lemosója, ami nem szárít, nem zsírosít, nem irritál és tökéletesen tisztít. Főleg a kombinált-zsíros bőrűeknek ideális lemosó. Határ eset, hogy hidratáló krém vagy inkább az alapozókhoz kéne soroljuk, de minden esetre a szintén kedvenc a Garnier BB krémje, ami ahogy felkerült az oldalra azonnal begyűjtött 4 lelkes véleményt is. Gyorsan beszívódik a bőrbe és tökéletesen kiegyenlíti a bőrfelszínt, remek 2 in 1 regggelre. A személyes kedvencem e hónapban azt hiszem a The Body Shop Nutriganics Gel to Oil lemosója. Esténként használom, tökéletesen leszedi a sminket úgy, hogy egyáltalán nem szárít. Először géles, majd kézmelegre és óvatos masszírozásra olajjá válik. Klassz lemosó na, és még Ecocertes is. :)




Test- és hajápolás
A testápolók között a hónap egyik kedvence a Balea Kókuszos testápolója lett (persze csak az Alverdés testvaj után, de az egy állandó kedvenc :)),  ami hatalmas mennyiség kedvező áron, finom illata van, gyorsan beszívódik és puha lesz a bőr tőle. A tusfürdők között három öt csillagos véleményt gyűjtött a Babé olajos tusfürdője, ami amúgy az egyik személyes kedvencem is. Ekcémás, száraz bőrűeknek szuper vásár, de én mindenkinek nagyon ajánlom, öröm vele a tusolás. Nem olcsó, de hatalmas adag. A hajápolók között a kedvenc a Gliss Kur Ultimate Repair Balzsam, ami puhává és könnyen fésülhetővé teszi a hajat, hidratálja a hajvégeket, és nem zsírosít.


Smink
E hónapban a KrémMánia egyik legnépszerűbb szempillaspiráljának, a Multi Action Smokey Eyesnek "házon belüli" vetélytársa akadt, mégpedig az I Love Extreme spirál. Csodálatosan dúsít, bár páran kiemelték vele kapcsolatban azt is, hogy a hatalmas keféje miatt a felvitele a kis szemű lányoknak okoz némi nehézséget. A két spirálról wishes ebben a blogposztban részletesen is írt. Az oldalra szeptember végén került fel a L'Oreal Volume Million Lashes Szempillaspirálja, és máris 9 lelkes véleménnyel büszkélkedhet. Szép hosszú, dús, ívelt, fekete szempillákat varázsol. A Sleek legnépszerűbb palettája az Oh So Special ebben a hónapban öt öt csillagos véleményt is begyűjtött szuper minőségének, kedvező árának és a minden napokban is jól használható színeinek köszönhetően. A Catrice igen igényesre sikerült rúzsát, az Ultimate Colour Intenset is sokan dicsértek ebben a hónapban. A vélemények szerint krémes, jól hidratál és csodálatosan pigmentált rúzsokról van szó, melyeknek egyedüli hibája, hogy nem olyan tartósak.

                     


Nektek mi volt a kedvencetek a hónapban? :)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon hasznos poszt, én is szeretem az ilyeneket és mindig kíváncsi vagyok mások mit tartanak a kedvenceiknek :)


    http://youth-and-fashion.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Egyértelmüen a meglepetés- mascara : essence i love extreme !!
    andreahorvath79

    VálaszTörlés
  3. Aktuális kedvenceim: arcápolásban a Zamian csokis maszk, hajápolásban a Baba mandulás sampon, körömlakkban a NYC Lingering Lingerie, sminkben az Oh So Special és a Revlon szájfény. Akkora a szerelem, hogy biztos nem csak októberi kedvencek lesznek :)

    VálaszTörlés
  4. Maybalinne Color Sensation rúzs <3

    VálaszTörlés