BLOGKERESŐ

2012. január 31., kedd

Havi kedvencek - 2011 január

Itt a január vége, ami egyrészt azt jelenti, hogy már csak egy rövidke hónap van a télből, másrészt pedig azt, hogy itt az ideje a hónap kedvenceit számba venni. :)

Arcápolás
Mindig és népszerű volt a Balea Cinkes Tisztító Maszkja, de ebben a hónapban kilenc új, négy vagy öt csillagos véleményt is begyűjtött. Bár nem válik be mindenkinek, zsíros, pattanásos bőrrel nagyon érdemes kipróbálni. Többen és írtátok, hogy úgy az igazi, ha nem spóroltok vele, szóval vastagon érdemes kenni. Bár eredetileg babakrém, nagy népszerűségnek örvend a Babylove arcra és testre való, érzékeny bőrre készült ápoló krémje. Gyorsan beszívódik, jól hidratál, semleges illata van és nagyon olcsó. Szintén kilenc új, lelkes véleményt gyűjtött januárban az Oriflame univerzális balzsamja, ami gyorssegély a kiszárad kézre, orra, szájra vagy körömágybőrre. A téli túlélőkészletben egy remek darab. Ha csak egy kis kényeztetésre vágyunk, akkor a hónap kedvence a Sunfleur csokis maszkja, aminek egyrészt nagyon fincsi illata van, másrészt puhává varázsolja  a bőrt. Csokikedvelőknek különösen ajánlott!



Test- és hajápolás
Mihelyt felkerül egy új Alverde testvaj a Krémmániára, záporoznak hozzá az öt csillagos vélemények. :) A borostyános testvaj mindössze 10 nap alatt 12 lelkes véleményt gyűjtött. Kicsit sűrűbb, mint a makadámdiós, de ezt télen kifejezetten előnyként említitek. Az Essence limitált kiadású, málnás-csokis kézkrémje 3 nap alatt öt ötcsillagos véleményt gyűjtött. Fincsi illata van, kedvező az ára és jól hidratál. Mi kell még? A hónap hajápoló kedvece a Balea Ultra Érzékeny fejbőrre készült samponja, ami többek irritált fejbőrét is rendbe tette, szép összetevői vannak, nem zsírosít, nem szárít, hanem csak szépen tisztít. 


Smink
Sminkek terén a hónap új sztárja az Alverde Égetett Szemhéjpúder, ami 12 elégedett véleményt gyűjtött januárban. Olcsó, természetes összetevői vannak és szép színei. A szempillaspirálok között a Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look tartolt a hónapban, és 10 új lelkes vélemény megszerzésével összességében a Krémmánia negyedik legnépszerűbb spirálja jelenleg. Az Essence csillogó szemhéjpúdere, a Colour & Shine szintén sok jó véleményt kapott kedvező ára és szép színei miatt. Az egyetlen panasz vele kapcsolatban, hogy a világos színek nagyon hasonlítanak egymáshoz. A körömlakkok között az Orly lakk öt öt csillagos véleményt gyűjtött, ha nem próbáltad még az Orly lakkokat, akkor mindenképpen érdemes.


Neked mi volt a kedvenced januárban?

9 megjegyzés:

  1. A Sunfleur csokis pakolás és Balea cinkes tisztító maszk nekem is a legnagyobb januári kedvenceim! Örülök hogy a listába bekerültek:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Balea ultra sensitive sampon, ami ide is felkerült. :) A krémmániás vélemények miatt vettem meg. Nem gondoltam volna, hogy egy ennyire olcsó sampon ennyire jó lehet, két hete használom, és már kezdenek végre elmúlni a hajfestéstől szerzett sebek, pattanások és pörsenések a fejbőrömről. :)

    VálaszTörlés
  3. Nem megbántva egyik olcsó terméket sem, nem lehetne, hogy a havi kedvencek között megemlítsétek a prémium kategórás termékekből is a legjobbakat? persze ezek számszerűen biztos nem kapnak annyi öt csillagos véleményt, de talán érdekes lehet, hogy mi az ami drága és jó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igazad van és jogos a kérés. Jövő hónaptól a drágább termékek között is kikeresem a kedvenceket. :)

      Törlés
  4. Nekem a Balea cinkes maszk és a Max Factor 2000 Calorie tényleg nagyon bejött! :)

    VálaszTörlés
  5. Szia :)
    Kaptál egy díjat tőlem, amit szerintem megérdemelsz, részletek a blogon :)
    Tudom, tudom, a blog nem személyes, de a díjat megérdemlitek :)

    VálaszTörlés