BLOGKERESŐ

2012. április 3., kedd

Havi kedvencek - 2012 március

Vége az első tavaszi hónapnak, szóval szokás szerint jöjjenek a havi kedvencek. :)

Arcápolás
Márciusban a csapból is a Garnier BB krémje folyt, több magazinban is volt kis minta belőle, így nálunk is rengeteg vélemény (egész pontosan 134!) született. Bár vegyesek a tapasztalatok, többségében inkább pozitívak, mint negatívak, ezért a hónap legnépszerűbb terméke címet neki kell adományozzuk. A bb krém mellett még a tonikok hónapja volt a Krémmánián, mert az arcápolók között két tonik is bekerült a legnépszerűbbek közé, mégpedig az Alverde Clear Iszapos és a Helia-D Hidratáló tonikja. Az előbbi a zsírosabb, pattanásos bőrt mattítja, tisztítja, az utóbbi pedig inkább a normál bőrre ajánlott. szépen tisztít és hidratál is. A drága arckrém kategóriában a hónap kedvence az Estee Lauder DayWear Reggeli krémje,  ami antioxidánsokat és fényvédőt is tartalmaz és szép egyenletes bőrt csinál.



Test- és hajápolás
A legnépszerűbb a testápolók között egy tusfürdő lett méghozzá a Fa Kakaós Kókuszos Krémtusfürdője, aminek finom illata és krémes habja van és nem szárítja a bőrt sem. Bár hivatalosan arckrém, sokan kézkrémnek használják a Babylove Könnyű Babakrémjét, ami arcra, kézre és testre is beváló univerzális hidratáló krém, ráadásul nagyon olcsó is. A hajápolók között a hónap legnépszerűbbje az Alterra Dúsító Samponja, aminek finom illata van, természetesek az összetevői, nem zsírosítja a hajat, és még tényleg dúsít is. A drágább kategóriában most is egy parfüm lett a kedvenc, méghozzá a Thierry Mugler Alien Edp, ami egy jól sikerült orientális-fás illat.



Smink
A sminkek között az Essence Nude lakkjai vitték a pálmát a hónapban, ami olcsó, mégis viszonylag tartós és szép nude színekben lehet kapni. A másik márciusi smink kedvenc a Bourjois legújabb púdere, a Healthy Balance Kompakt Púder, ami természetes, nem kelt poros hatást, mattít de nem túlságosan, szóval szuper kis púder. A drágább árkategóriában a havi kedvenc a Clinique Even Better alapozója, ami természetes, tartós, és szépen is fed. Szintén a drágább kategóriában említést érdemel a YSL dúsító spirálja, ami többek szerint is a tökéletes szempillaspirál, és márciusban két nagyon lelekes véleményt is bezsebelt.


Neked mik voltak a kedvenceid márciusban?

4 megjegyzés:

  1. A Babylove krém helyén az Alverde tonik képe van.

    VálaszTörlés
  2. Itt olvastam az iszapos tonikról, azóta azt használom, előtte pont a cikkben szereplő Helia D volt :) Az iszapos jobb, azóta bőrradírt sem használok.

    VálaszTörlés
  3. A Babylove terméket kézápolásra mindenképp ki fogom próbálni, sajnos az arcbőrömre, mivel mitesszeresedésre hajlamos, nem merném föltenni. A Clinique Even Better alapozó valamelyik citrus összetevője irritációt okozott a bőrömön, de a termék igényes összetétele, eldolgozhatósága miatt méltán ért el ilyen magas helyezést. A csomagolása is tökéletes, higiénikus és gyönyörű, nincs szívem kidobni.

    VálaszTörlés