BLOGKERESŐ

2012. augusztus 22., szerda

Smink ikonok: Tom Ford rúzs

Aki egy kicsit is járatos a sminkek világában, annak már biztosan ismerősen cseng a Tom Ford rúzs neve, ami nem is csoda, hiszen kevés olyan smink van, amiből ennyire sugárzik a luxus. Nekem mindig ő volt a "bárcsak" rúzsom, és végül szert is tettem két csodás árnyalatra, a Spanish Pinkre és a Cherry Lushra. Ennek apropóján szeretném veletek is megosztani a tapasztalataimat, illetve azt, hogy szerintem megéri-e azt a sok utánajárást és még több pénzt, amit egy Tom Fordra rá kell áldozni.
Teszt, képek.
"Tom Ford elképzelése a modern sminkekről ihletett minden egyes árnyalatot. Ezek a krémes rúzsok olyan egzotikus, értékes és tápláló összetevőket tartalmaznak, mint például a brazíliai murumuru és shea vaj, illetve a kamillából nyert olaj gondoskodik az egyenletes és hibátlan felvitelről."

A Tom Ford Lip Colour rúzs egy viszonylag masszív, az átlagosnál jóval nehezebb aranykeretes fekete tokban helyezkedik el, a kiszerelése 3 g és általában 48 dollár körüli áron szerezhető be, 18 klasszikus, fantasztikus körültekintéssel megtervezett árnyalatban.


Az illata vaníliás, hasonló a MAC rúzsokéhoz, csak egy hangyányit visszafogottabban érződik, és felkenés után el is illan, szóval egyáltalán nem zavaró. Az állaga hihetetlenül krémes és selymes, egy gazdag ajakbalzsamhoz tudnám a legjobban hasonlítani.
A pigmentáltsága eddig bármelyik rúzsomnál erősebb, ezért 1 húzásból tökéletes fedés érhető el.
A rúzsok finishe matt.

Spanish Pink
Matt rúzs létére, legtöbb rúzzsal ellentétben nem hogy nem szárít, hanem nagyon rövid időn belül puhává varázsolja az ajkakat, és az apró ráncokat is szépen kisimítja, már csak emiatt is pompásan mutat az ajkakon.

A tartóssága teljesen jó, bár nem tartósabb más high endes rúzsoknál, de fennt van annyit, amennyit kell, vagyis 4-5 órát, ha nem eszitek-isszátok le. Szerencsére egyenletesen kopik, a vörösebb árnyalat is. 

Könnyű ecset és kontúrceruza nélkül is egyenletesen az ajkakra applikálni, és ami számomra a legmeglepőbb volt, hogy nem csúszkál az ajkakon, nem fut túl a kontúron, hiába feltételeztem volna róla ezt a krémes állaga miatt.

Mielőtt beszereztek egyet, érdemes eldöntenetek, hogy hétköznapi vagy alkalmi színt kerestek. Az én első színem egy világosabb szín volt, mert akkor úgy gondoltam, hogy egy olyan árnyalatra van szükségem, amivel bármikor csempészhetek egy kis luxust a hétköznapjaimba. Ezt követte a "tökéletes vörös" is, hiszen ahhoz úgyis ritkán és különleges alkalmakkor nyúlok. Szerintem nagyjából ezeket a szempontokat érdemes átgondolni vásárlás előtt - tehát hogy használni vagy kímélni akarjátok-e.



Kinek ajánlom? Bár szerintem ez az egyik legtökéletesebb rúzs a piacon, de az árát akkor éri csak meg, ha ti is úgy álltok hozzá, mint én, vagyis hogy ez A Rúzs. Egy jól megválasztott, hozzátok illő színnel tényleg minden fillért megér!


(Továbbra is tart Goldenblogon a verseny, szóval ha szeretitek a blogot, akkor légyszi szavazzatok ránk a  életmód kategóriában. Ide kattintva tudtok szavazni! Köszi. :) )

7 megjegyzés:

  1. Tényleg csodálatos termék, gyönyörű!
    Amúgy ki volt a szerencsés, aki megnyerhette?

    VálaszTörlés
  2. Kmanci volt a szerencsés, és volt olyan drága, hogy még sminket is töltött fel a rúzzsal: 
    http://kremmania.hu/sminkek/tom-ford

    VálaszTörlés
  3. Milyen színű a hajad?
    Csudaszép

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg tetszik? Világosbarnás amúgy, nyáron meg kap egy kis vöröses fényt.

      Törlés
  4. Adrienn Spaitsné Polgár2012. augusztus 24. 11:59

    gyönyörű színek, nekem főleg a világos tetszik!! Ha lenne pénzem biztos megvenném, aztán el is fogyna egy hónap alatt :)

    VálaszTörlés
  5. Ó, a Cherry Lush is milyen szép! Igazi cseresznyepiros tökéletesség, úgy sajnálom, hogy nem szállít semmilyen webshop hozzánk, de talán ez az elérhetetlenség is csak fokozza a varázsukat. :)

    VálaszTörlés