BLOGKERESŐ

2012. december 4., kedd

Havi kedvencek - 2012 november

Beléptünk az év utolsó hónapjába, ami azt jelenti, hogy nemsoká itt a karácsony, és természetesen azt is, hogy ezúttal a novemberi havi kedvencek számbavétele van soron. Ezúttal ezek a termékek váltak be nektek a legjobban:

Arcápolás
A hónap kedvenc terméke minimálisan sem oszt meg titeket, mert szinte mindenki imádja nálunk az Avon Clearskin Pórustisztító Arcradírt, amit a 40 értékelésből kapott 4,88-as összpontszáma is jól tükröz. Olcsó, tisztít, frissít, és még pattanások ellen is jó. A bebe Zartrosé ajakápoló nekem is az egyik nagy kedvencem, és közöttetek is akadnak rajongói, mert szépen ápol, babás színnel vonja be az ajkakat, és finom, vaníliapudingra emlékeztető illata van. A Himalaya Herbals Barackos Arcradír is sok maximális értékelést kapott ebben a hónapban. Állítólag nagyon finom az illata, a szemcséi nem karistolnak, és ami a lényeg -  nem szárít. A hónap kedvence a drágább árkategóriájú arcápolási termékek között a Paula's Choice Resist Weekly Resurfacing Treatment lett. Sokan ennek a szérumnak köszönhetik, hogy babásabb és pattanásmentes lett a bőrük.

Test- és hajápolás
Múlt hónapban a tusfürdő párja szerepelt a listánkon, ebben a hónapban viszont a Balea Füge- és Csokoládéillatú dezodor jutott a kedvencek közé, mert finom csokis illata hosszan kitart, és ami egy dezodornál a legfontosabb - elég jól véd az izzadás ellen is. A hideg idő beköszöntével egyre több pozitív vélemény érkezik a  Neutrogena Kézkrém Koncentrátumra,  sőt, sokan életük legjobb kézkrémének tartják. Azt írtátok róla, hogy már minimális mennyisége is jól hidratál, és hamar be is szívja a bőr. Az Avon Planet Spa Török Termál Fekete Szappan igazi SPA élményt nyújt, kevés kell belőle, és valóban hatásos - szinte mindenki említette, hogy milyen fantasztikusan jól megtisztítja a bőrt. A drágább árkategóriából ismét egy parfüm, most a Paco Rabanne Lady Millionje lett a hónap kedvence.


Sminkek
A Bourjois Pirosító sok listánkon megfordult már, ami nem is csoda, hiszen ez a Krémmánia egyik kedvenc pirosítója. Az ára viszonylag baráti, és nagyon sokféle szín között lehet válogatni. Érdemes meg is szagolgatni, mert az illata is valami isteni! A kedvenc árnyalataitok mostanában a lágyan csillámló Lune O'Dor és a Narc Orgasm másolat Lilas O'Dor voltak. A nemrég megjelent Nivea Gloss Wonder Balm szájfény máris a kedvencetekké avanzsált, finom illatával, kellemes állagával és nagyon kedvező árával. A limitált kiadású Essence Twilight Breaking Dawn Part. 2 szájfény is nagy sikert aratott köreitekben, főleg a csillámos piros, a Renesmee Red nevű árnyalat, annak ellenére, hogy nem olyan pigmentált felkenve, mint amilyennek elsőre tűnik. A drágább árkategória győztese pedig ezúttal a Clinique Blushing Blush pirosító lett, mert az egész színskálája nagyon természetes árnyalatokból áll, amiket nagyon könnyű egyenletesen eloszlatni, szóval tökéletes lehet akár hétköznapra is.


Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek ebben a hónapban?

4 megjegyzés:

  1. sziasztok!nem úgy volt, hogy lesz parfümös poszt?A Mikulás bevásárlás miatt vártam nagyon, de most már szonte mindegy.

    VálaszTörlés
  2. De, lesz, csak attól függ, Medonak hogy van ideje megírni.

    VálaszTörlés
  3. Részemről a Nivea szájfény-balzsam igazi meglepetés volt ebben a hónapban. Sikerült önmagam is felülmúlni abban a tekintetben, hogy 1 hét leforgása alatt már a második árnyalatban vásárolom. Imádom a lakkszerűen fénylő, ápolt felületet. Wishes, ha még nem próbáltad volna esetleg, ott a helye mindenkinél, aki vérbeli szájfénymániás :D

    VálaszTörlés
  4. Hát az a helyzet, hogy tuti vettem volna már, de még sehol nem futottam belé. De a halványpinkre és a barackra nagyon-nagyon fenem már a fogam! :)

    VálaszTörlés