BLOGKERESŐ

2013. augusztus 1., csütörtök

Havi kedvencek - 2013 július

Mától hivatalosan is elkezdődött a nyár utolsó hónapja, vagyis vége a júliusnak, és érkeznek a havi kedvencek.

Arcápolás





Ebben a hónapban a Labello Fruity Shine Strawberry Ajakápoló vitte a prímet. A vélemények alapján kifejezetten finom, gyümölcsös illata van, csillogóvá és színessé teszi az ajkakat, és még SPF10 fényvédőt is tartalmaz, ami most kiemelten jól jön. A második kedvenc a tavasszal debütált Garnier Moisture Match krémek közül a Mattító Frissítő Arckrém Vegyes és Zsíros Bőrre lett - nagyon hamar beszívódik, könnyű rá sminkelni, frissít, és bizonyos fokig mattít is, nyárra kifejezetten kellemes kis krém. A Himalaya Herbals Refreshing & Clarifying Toner is sok elismerő szót kapott az elmúlt hónapban, főleg az alkoholmentes, gyengéd formulája miatt szerettétek, de a tisztító hatását is sokan dicsérték. A drágább arcápolók között a kedvenc a Skin79 Super+ BB Krém Pink lett, aminek figyelemreméltó a remek színbeli illeszkedőképessége.


Test- hajápolás 


A Balea tusfürdők visszatérő vendégei a havi kedvences listáinknak, ezúttal a Brazil Mangóst szerettétek meg. A legnagyobb tetszést természetesen a friss gyümölcsös illata, a kellemes habzása, és természetesen az alacsony ára váltotta ki. Natúr vonalon is lett egy kedvenc tusi, mégpedig a kellemes, virágos illatú Alverde Frangipani tusfürdő. Jól fogadtátok a házi ombre hajfestésre használható L'Oreal Preference Wild Ombres Hajfestéket is -  egy jól eltalált árnyalattal természetes, napszítta hatás érhető el. A múlt havi szőrtelenítő körképünkben is szereplő X-Epil Evolution Gyantázószett a poszt óta újfent kapott néhány maximális értékelést Tőletek, így most már 18 darab 5/5-ös véleménynél jár.

Smink


Alig került a boltokba a Crystal Nails Hard Lacquer Körömlakk, máris az egyik kedvencetekké nőtte ki magát. A vélemények alapján mindent tud, ami egy jó körömlakktól elvárható, és még az ára is a kedvezőbbek közé tartozik. A második smink-kedvenc szintén egy körömlakk lett, mégpedig a Moyra körömlakkja, ami a vélemények többsége alapján gyorsan szárad és viszonylag tartós is. A Maybelline Color Tattoo Szemhéjfesték korábban már szerepelt a listánkon, és most sokaknak ismét eszébe jutott meg- vagy elővenni, hiszen a Pink Gold és az On an on Bronz fantázianevű árnyalat nagyon szépen mutat a lebarnult bőrön. A drágább árkategória győztese pedig ezúttal a Urban Decay Naked Palette lett, amit egész egyszerűen csak alapdarabként aposztrofáltok, annyira jól kihasználható hétköznap és alkalmakkor egyaránt.

Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek múlt hónapban?

11 megjegyzés:

  1. Ne is mondd, mindjárt vége a nyárnak! :(

    Én nagyon megszerettem a Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief-jét, kellemes kis meglepetés volt.

    VálaszTörlés
  2. Én lehet hülye vagyok, de már várom az őszt :)) Hiányoznak a ballonkabátjaim :))

    VálaszTörlés
  3. Naked palettát hol lehet venni?

    VálaszTörlés
  4. Rendelni tudsz Edittől : http://barbeautysale.blogspot.co.uk/ vagy a beautybay.com-ról, meg máshonnan is, de én innen szoktam, megbízhatóak :)

    VálaszTörlés
  5. Akkor már ketten vagyunk! :) Bárcsak ballonkabátban járhatnál, bárcsak ősz lenne. Szép vénasszonyok nyara...

    VálaszTörlés
  6. Akkor már ketten vagyunk: :) Bárcsak ballonkabátban járhatnál! Bárcsak ősz lenne... Szép vénasszonyok nyara...

    VálaszTörlés
  7. Bocsánat Wishes, bénázok a profilommal. :/

    VálaszTörlés
  8. nem ehhez a témához kapcsolódik, de azt ér megkérdezni, hogy wishes a júliusi
    L'Oreal False Lashes szempillaspiráltesztnél milyen sminket használtál a szemedre? valami ilyesmi lila árnyalatot keresek én is, de sehol nem találok... vagy csak én vagyok vak :-)

    VálaszTörlés
  9. Az kérlek a L'oreal Infallible szemhéjpúderek közül a Prurple Obsession nevű árnylat, alaposan elsatírozva :-)

    VálaszTörlés
  10. Tyú az a skin 79. Frissíteni kéne a véleményem az oldalán , mert bizony azóta jópár BB-n túl vagyok. Lett "tapasztalatom" is.
    Anno ez volt az első, amit használtam, oda voltam meg vissza, utána gyenge próbálkozások jöttek, egyik sem volt az igazi, végül a Missha Signature vált be. Viszont most utazáshoz egy kis kiszerelésű 79-et -vajon ez lenne a rövidítése?!:D- vittem és kéremszépen, SEMMIT de semmit nem fed. . .
    Viszont az az alverde frangipani érdekes lehet...

    VálaszTörlés
  11. köszönöm köszönöm :-)

    VálaszTörlés