BLOGKERESŐ

2013. december 9., hétfő

Adjál-vegyél a Krémmánián!

Azt hiszem, hogy a legjobban hiányolt és legtöbbet kért új funkció az adás-vevés volt a Krémmánián, úgyhogy nagyon örülök, hogy végre megírhatom, hogy mától feltölthetitek eladni a be nem vált kozmetikumaitokat az oldalra. :)



Eladó terméket feltölteni nagyon egyszerű, csak keressétek meg a Krémmánián az adatlapját először (ha még nincsen fent, akkor először fel kell tölteni és meg kell várni, hogy jóváhagyjuk). Az adatlapon találtok egy "A termék eladása" gombot (ha legalább 3 hónapos már a KM regsiztrációd), arra kattitva meg tudjátok adni a részleteket, fel tudtok tölteni egy fotót is. A mentés után az eladó termék felkerül a Krémmániás adatlapra a "Vásárold meg" szekcióba (példa itt), illetve a profilodra is a saját eladó krémjeid közé (pl. katt ide wishes eladó dolgaiért).


Vásárolni szintén nagyon egyszerű, remélem hogy igazából olyan értelemszerű, hogy ezt az egészet tök feleslegesen írom le. :) Ha van kérdésetek, akkor az eladó termék oldalon tudtok kommentet írni (amiről a feltöltő kap értesítést és remélhetőleg hamar válaszol), ha pedig készen álltok a vásárlásra, akkor nyomjátok meg a Megveszem gombot (még utána vagy egy megerősítés is, biztos ami biztos :)). Vásárláskor emailben a vevőnek és az eladónak is elküldjük egymás email címét, és innen már rájuk van bízva a részletek megbeszélése.

Ami még fontos, hogy a vásárlás után a vevő és az eladó is fog találni a profilján egy emlékeztetőt, hogy értékelje az adás-vevést illetve a másik felet. Légyszi értékeljetek, hogy lehessen látni, ki az aki megbízható és öröm vele adni-venni. :) A meglévő értékelésekre a felhasználó profilról lesz link.

Végül még annyi lenne a kérésünk, hogy ezentúl kommentben, véleményben ne írjatok eladó dolgokat, most már megvan ennek a maga helye. Így a házirendet is kiegészítettük ezzel és mostantól szigoróan moderálni fogjuk az eladós kommenteket.

Azt hiszem ennyi. Jó adás-vevést mindenkinek! :) És ha van visszajelzésetek az új funkcióval (vagy mással) kapcsolatban, akkor várjuk. :)

UPDATE: Csináltam gyorsan egy oldalt, ahol az összes eladó terméket meg tudjátok nézni (köszi a kommentet  Lora S.:)), ő az: http://kremmania.hu/elado

52 megjegyzés:

  1. De szuper, ászok vagytok! :)

    VálaszTörlés
  2. ÁÁÁÁÁÁÁÁ de tündérek vagytok, nagyon szépen küszönjük!!!!!! :)))


    (drága wish, írtam emailt, de mire begépeltem, elszállt a netem, és oda lett :(( beírtam a nyűgöm (kérdésem, 2 db) a wishlist-es blogba, ha vetnél rá egy pillantást, hálám örökké üldözne) :D

    VálaszTörlés
  3. Nézem, szóval már kezdhet is üldözni;D

    VálaszTörlés
  4. hát ez nagyon szuper! :)

    VálaszTörlés
  5. még annyi lenne a kérdésem, hogy összesített oldala nincsen az adás-vételnek? pl ahol böngészhetek, hogy épp ki mit kínál.. :)

    VálaszTörlés
  6. Medora listája alatt a 3. :) nagyon köszi!!

    VálaszTörlés
  7. Valamiért nem jeleníti meg nekem :( Lehet mégis érdemes lenne megpróbálnod mailt írni.

    VálaszTörlés
  8. Fúúú, ennek most nagyon örülök, köszönjük szépen!

    VálaszTörlés
  9. Szupi szuper!!!!!!

    VálaszTörlés
  10. Közben elolvastam a részvételi feltételeket... sajnos annak már nem örülök annyira, hogy 1000 ft-os díjat adtatok meg, és ráadásul előre fizetendően. Nem akarok kicsinyesnek tűnni, de az emberek általában itt nem nagy értékű dolgot szeretnének eladni és egyáltalán nincsen biztosíték arra, hogy a végén el is tudod adni a terméket.
    Szóval bármennyire is jó az ötlet, én biztosan nem fogom így használni. Csak összehasonlításképpen írom, hogy a vatera sikerdíjával számolva majdnem 17000 ft bevétel esetén kell 1000 ft-ot fizetni. Nem hiszem, hogy erre túl nagy esély van, hisz általában azért az embernek nincsen ennyi elfekvő, be nem vált cucca szerintem.
    Én a helyetekben újra átgondolnám ezt a részét még a dolognak...
    És remélem nem veszitek rossz néven a véleményemet.

    VálaszTörlés
  11. írtam, most sikerült, nagyon köszi :))

    VálaszTörlés
  12. Oksa, látom :) Ha hazaértem, válaszolok! :)

    VálaszTörlés
  13. Aha, jogos a kérdés/kérés, de nincsen ilyen oldal... :(

    VálaszTörlés
  14. Csináltam SOS egy egyszerű lista oldalt, még nem tudom honnan legyen link rá, de ő az: http://kremmania.hu/elado

    VálaszTörlés
  15. Csodálatosanfantasztikuuuuuuuus!!!!! Ezt én annyira vártam, hogy most vetekszik a karácsonnyal is! :))))

    VálaszTörlés
  16. ez nagyon jó ötlet, mindig olyan rossz volt olvasni a krémek alatt, hogy "ment a kukába", lehet, hogy más még örülne neki. én mindig elajándékoztam, ami nem vált be (persze hála nektek, most már nem nagyon van ilyen), de meglesem ezt is :)

    VálaszTörlés
  17. Imádom!!!!! :) Holnap felzúdítom az oldalra a svivko-packot. :D
    Jut eszembe, ezek szerint, ilyen ömlesztett "smink szett"-szerű csomagocskákat nem lehet feltenni? Illetve, Z Palettába (mikor még úgy volt hogy nekem kell) kioperáltam szemhéjpúderek mono-it (kb 10-et), és kis ideiglenes tokokba tettem, de azóta elő sem vettem őket. Ezeket a Z palettához tegyem ? (azt még fel kell tölteni)

    VálaszTörlés
  18. tündér vagy! :)))) köszönjük!

    VálaszTörlés
  19. A manóba... Most dobtam ki egy csomó kozmetikumom és sminkem. :(

    VálaszTörlés
  20. Öhhhh, és most tényleg nem kértek ezért jutalékot? :O Lehet, hogy ezért most meglincsel a többi KM-es, de nekem az a fura, hogy ez egy ingyenes szolgáltatás nálatok... Amúgy tesztelem, és jelentkezem még. ;) De elsőre nagyon klassznak tűnik, köszi!!! :)

    VálaszTörlés
  21. Egy kérdésem máris lenne. Pl. én most feltennék egy Vichy szettet, ami cuki neszeszerben van, akkor több terméket hogy tudok összetenni? VAgy nem lehet így csomagot csinálni?

    VálaszTörlés
  22. Most egy eladó terméket egy KM-n lévő termékhez lehet kötni, de ha szettet akarsz, akkor csak válassz ki belőle egy terméket és töltsd fel annak az adatlapjáról indulva, magán az eladó termék oldalon meg majd úgyis látszik, hogy ez egy szett. :)

    VálaszTörlés
  23. De tedd fel nyugodtan, a Z palttához pl teljesen jó, vagy szett esetén bármelyik szett taghoz fel lehet tenni. :)

    VálaszTörlés
  24. Nagyon szuper ötlet ez, nekem is van egy csomó cuccom, amit eladásra szánok egy barátnőmmel együtt. Viszont nagyon jó lenne ha ez az aloldal a főoldalról is elérhető lenne, mert így mindig visszakeresni a blogban annyira macerás :(

    VálaszTörlés
  25. De jó, már van pár kukagyanús termékem, de akkor eladom :D

    VálaszTörlés
  26. Én azt a javaslatot tenném hogy ha komment érkezik au eladando termékhez lehessen email értesítést kérni hozzá :-)

    VálaszTörlés
  27. Azt nem látom, hogy lehet letörölni a cuccot, ha esetleg meggondolnám magam?

    VálaszTörlés
  28. Nagyon jó kezdeményezés, én már láttam több mindent is ami tetszik, meg van itt nekem is amit lehet feltöltök, pl hajfesték amire allergiás lettem.. A termékeket nézve azért el is szomorodtam, mert mivel vidéki vagyok, csak a szívem fáj, a sok mindenért, amit megvennék, de emiatt nem tudok. :((

    VálaszTörlés
  29. Törlés,egyenlőre nincsen, de írj emailt, és leszedem, amit szeretnél. :)

    VálaszTörlés
  30. Bocsi,nekem is ezzel lenne kérdésem,de már írtam emailt. köszi :)

    VálaszTörlés
  31. agi.greendaygirl2013. december 27. 15:35

    na most már én is feltöltöttem az eladó termékeimet :) ez egy hasznos funkció, köszi :)

    VálaszTörlés
  32. Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy mi a teendő akkor, ha lenne 3 olyan termékem, ami még nincs feltöltve, én viszont eladnám. Pl. lenne egy Bielenda arctisztító gél, aminek a nappali kréme fent van, de ha oda teszem fel, akkor krémként jelenne meg az eladó termékek közt. Azt a kört szeretném megspórolni - ha van rá mód-, hogy feltöltsem minden összetevőjüket, stb., stb., és tudjátok csekkolni, és engedélyezni. Amennyiben erre nincs megoldás, természetesen feltöltöm a krémeket, de ha lenne erre valamilyen más lehetőség, inkább azt választanám. Várom válaszotokat, Köszönöm, Üdv, Lyah

    VálaszTörlés
  33. Először fel kell tölteni a terméket sajnos, máshogy most nincsen lehetőség eladó termékként felölteni.

    VálaszTörlés
  34. Rendben, köszönöm, akkor feltöltöm :)

    VálaszTörlés
  35. Nem lehetne kicsit fejleszteni az eladós oldalon? Pl. lehessen keresni kategóriák szerint, vagy eladási hely szerint, kitenni főoldalra... nagyon jónak tartom az ötletet, csak kicsit még fapad :)

    VálaszTörlés
  36. Sziasztok! Én is szeretnék eladni pár terméket, de a termék adatlapján nincs ott a termék eladása gomb..:/ Nem értem mi lehet a baj, valaki tudna segíteni?

    VálaszTörlés
  37. Szia Marcsi66,


    Nemrégen bevezettük, hogy az eladáshoz 3 hónapos regisztráció szükséges.


    Köszi a türelmedet!


    Üdv,
    Apolka

    VálaszTörlés
  38. Sziazstok! Több mint 3 hónapja megvan a profilom, de nem tudok eladni, vagy nem tudom, hogy atermék adatlapján pontosan merre találom a "termék eladása" gombot? Köszi a segítséget!

    VálaszTörlés
  39. Szia,

    Hol lehet feltölteni terméket, ha még nincs fent a Krémmánián?
    Köszönettel,
    Zita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A krémfeltöltés helyes módja, hogy beírod a keresőbe a feltölteni szánt terméket, majd keresési találatok alján található a feltöltés gombra kattintva töltöd fel, amit szeretnél. Bármire keresel rá, a találati oldal alján lesz a link. :)

      Törlés
  40. Szia! Ranyomtam egy parfumre jogy megveszem, de foglalva státuszú volt, viszomt nem latom mar a termeket es az elado emailcimet sem kaptam meg meg!
    Koszonom a segitseget!
    Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Andi! A közösségi piacterünkön való vásárlásról akkor kapsz majd visszaigazolást, ha azt az eladó jóváhagyta azt. Jóváhagyásig eltűnik az adatlap, azért nem látod.

      Törlés
  41. Kedves Évi!
    Az a kérdésem lenne, hogy ha rányomatam egy termékre, hogy 'megveszem', email címet is kaptam, írtam is az illetőnek, hogy megvenném..de sajnos pár órával később meggondoltam magam és írtam neki ismét (az előző levélre még nem reagált amúgy), hogy sajnos meggondolatlan voltam és tekintse tárgytalannak a vásárlási szándékom, akkor vissza tudja-e tenni a terméket 'eladó' státuszra, vagy újra fel kell szegénynek tölteni. :(
    Előre is köszönöm szíves válaszod!
    Üdv,
    Kati

    VálaszTörlés
  42. Szervusztok!
    Én nem eladni szeretnék, hanem egy terméket keresek.Helia D CC krémet vásárolnék. Sajnos már nem gyártják, örülnék ha vkinek lenne elfekvőben. Köszönöm!

    VálaszTörlés
  43. Hogy működik a termék feltöltése? Nem találok erre opciót sehol.
    Üdvözlettel,
    karolina

    VálaszTörlés
  44. Sziasztok!
    Keresem az alábbi parfümöket, bontott,hianyos,minden jöhet:)
    Arnani she
    Very Valentino
    Köszönöm

    VálaszTörlés
  45. Sziasztok! Eladó egy Dolce&Gabbana Light Blue Intense 25 ml-es. Kb a negyede hiányzik. Illetve egy Nina Ricci-Nina 30ml-es. Ennek kb a fele hiányzik. Elérhetőségem: kordikzsofia@gmail.com

    VálaszTörlés