BLOGKERESŐ

2013. december 3., kedd

Havi kedvencek - 2013 november

Elérkeztünk az év utolsó havi kedvences posztjához, mert a következő hónapban a kedvences poszt már a 2013-es év legjobb termékeit fogja felölelni. Íme tehát a november havi kedvencek:

Arc


Az arcápolási kategória kedvence a limitált Lush Let The Good Times Roll Arctisztító lett, amit már többször is kivontak a forgalomból, majd közkívánatra idén is visszatért sokunk nagy örömére. Nagyon finoman, puhán radírozza a bőrt ez karamellizált popcorn illatú multifunkcionális darab, és az illatába mindenki konkrétan szerelmes.
Az arckrémek között egy natúr termék lett a befutó, mégpedig az Alverde Nappali Arckrém Vadrózsa Kivonattal. Az összetevői szépek, olcsó, és a vélemények alapján jól is hidratál, és bár száraz bőre ajánlott, még a kombinált bőrűek is meg voltak vele elégedve.
A kedvenc ajakápoló a Balea Sheabutter & Arganöl Ajakápoló lett, ami bár nem kifejezetten csodaszer, de azért kellemesen ápol, könnyed az állaga, finom az illata, és az ára is kedvező.
A Missha Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++ a havi kedvences listánk egyik visszatérője, nagyon jól fed, tartós, és természetes hatású marad a bőrön.

Test, haj


Az Alverde mini karácsonyi testvaj szett tagjai sokak téli kedvenc testápolójaivá avanzsáltak, a pontok alapján pedig az is kiderült, hogy a hármas csomagon belül is a kedvenc illatnak az Alverde Testvaj Sült Alma Illattalt tartottátok.
A Dove Purely Pampering Tusfürdők finom, diszkrét illatukkal, és remek hidratáló hatásukkal sokak szívébe belopták magukat.
A Balea Professional Oil Repair Balzsam a hajápolási kategóriában lett kedvenc. A vékony szálú hajat sem nehezíti el, és selymessé, puhává, kellemes tapintásúvá teszi a hajat.
Bár az édes illatú Katy Perry Killer Queen EDP egy kifejezetten megosztó parfüm, kap tőletek hideget-meleget is, ebben a hónapban a rajongói vélemények voltak túlsúlyban, ezért ez lett a december kedvenc illata.

Smink


A smink kategória nyertesei a karácsonyi limitált kiadású Rimmel Space Dust Körömlakkok lettek, azon belül is az Aurora árnyalatra érkezett sok lelkes vélemény.
A régi kedvenc Catrice matt alapozó revolúciója, a Catrice All Matt Plus Alapozó is felkerült a havi kedvences listánkra - jól mattít, könnyed, természetes hatású, pont mint az  korábbi verzió.
A nemrég debütált Helia-D Age Control CC Krém már nélkülözi elődje, a BB krém tipikus hibáját, a gyors száradást, ezért sokkal könnyebb vele dolgozni, és természetesebb hatás érhető el a használatával.
A ehavi kedvenc high end termék a MAC Rúzs lett, ami rengegeteg féle gyönyörű színben és textúrában kapható.

Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek novemberben?

5 megjegyzés:

  1. Marcsi Kincsesládikája2013. december 3. 15:26

    Nekem nagyon nagyon tetszik Caty Perry illata :)

    VálaszTörlés
  2. Én most néztem ki a Balea hajbalzsamot. A posztnak köszönhetően értesültem a létezéséről. :)

    VálaszTörlés
  3. A vadrózsás arckrém tényleg egy csoda, nappalra vékonyan felkenve, éjjelre vastagabban remekül hidratál és azóta alig van pattanásom, a pórusokat sem tömíti el.
    A körömlakk meg gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  4. nekem az alverde mattító fluidom van, és az avon 20+-as mattító krémmje, ezeket használom felváltva. Hajamnak nagyon bejött az avon szőlőmagos ibolyás hajpakolása, remekül dúsított, hidratálta a hajam, de nem zsírosította le. valamint garnier dúsító és alterra papajás sampont használom, vékonyszálú a hajam:) Nem szeretem a Baleákat, nem jön be az illatuk.
    Tusfürdőből inkább tetesept, ziaja, nekem nagyon szárítják a bőrömet a dove tusfürdők mióta tele vannak pálmaolajjal. Rúzsokból télen az astor az nagy kedvenc,valamint a Rimmelek, meg az essence ajakkontúr ceruzája. netről még nem rendeltem, így pár termék eleve kimarad, valamint vidékországban nincs mac, szóval én azt nem is használtam:) Az alverde karácsonyi hármas testápoló csomagja vidéken meg se jelent, de egyébként is unom a shea-és kakaóvajat, jelenleg a juvabio anticellulitisz tetsápolóját használom, de kiszemeltem magamnak egy dr. organic-és egy tetesept testápolót....:)ha elfogy. Alapozót, parfümöt nem használok:D:D:D

    VálaszTörlés
  5. Nálam most az Yves Rocher vaníliás tusija abszolút kedvenc lett, igazi gourman vanília illata van. Sajnálom, hogy a "sima" óriás verziójában SLES a habzóanyag, azt nem bírja a bőröm, így a csillogót vettem, teljesen más az inci-je, de ugyanaz a jó illat. Azt szereti a bőröm, és szerencsére a csillámok eltűnnek a lefolyóba. :D Jobb lenne azért csillám nélkül, de az illat miatt megbocsátom. D:

    VálaszTörlés