BLOGKERESŐ

2014. február 28., péntek

Havi kedvencek - 2014 február

Eltelt az év legrövidebb hónapja, de ez nem jelenti azt, hogy ne lett volna elég idő arra, hogy összegyűljön egy újabb csokornyi KM-kedvenc. :) Íme tehát a februári legjobbak:

Arcápolás


Az Avon Cocoa Butter Arckrém lett az arcápolás kategóriagyőztese - a mindenkit lekenyerező kakaóillatán túl gazdag állagú, de mégis könnyen beszívódik és jól is hidratál, az ára pedig kifejezetten kedvező. Az ezüstérmet is egy avonos termék kapta, mégpedig az Avon Clearskin Pórustisztító Arcradír, ami bár nem új az oldalon, de ebben a hónapban több lelkes vélemény is érkezett rá. Sok, apró szemcse van benne, amik finoman radírozzák a bőrt, és a mitesszerek ellen is egészen hatásosnak bizonyult. A Balea Holt-tengeri Maszk is régi motorosnak számít a Krémmánián, de többen újra felfedezték, és volt, aki a Balea maszkok közül a kedvencének is titulálta. Az általános tapasztalat a termékkel kapcsolatban, hogy szépen tisztit, mattit, és üde, friss lesz tőle a bőr. Hello Korea! Szuper, hogy ti is egyre nyitottabbak vagytok a keleti márkákra, olyannyira, hogy ebben a hónapban a Missha Time Revolution The First Treatment Essence is bekerült a havi kedvencek közé! A termék tonikot felváltó szérumként van aposztrofálva, elég sok minden szerepel az ígéretei közt, a vélemények alapján a rövidtávú tudása elsősorban a bőr puhításáig, egységes kinézetűvé tételéig terjed ki.

Test- és hajápolás


A hajápolási Nr. 1. a Gliss Kur új termékcsaládjának az egyik terméke, a Million Gloss Express Hajregeneráló Balzsam lett. Fényessé, puha tapintásúvá teszi a hajat, és nem zsírosít. A megújult Balea Handkonzentrat új változata is népszerű volt a hónapban - kevés kell belőle, és hamar beszívódik és nagyon jól hidratálja a kezeket. A kedvenc tusfürdő ebben a hónapban 8 maximális pontszámú véleménnyel az Alverde Landpartie Tusfürdő lett, aminek levendulás-virágos az illata, jól habzik és nem is szárít, mindennek a tetejébe pedig natúr. A február illata megtisztelő címet pedig a Lancôme Hypnose tudhatja magáénak.

Smink


A kedvenc sminkterméketek februárban a Lovely Snow Blusher Terracotta Arcpirosító volt, ami bár elméletben pirosítóként funkcionál, csillámossága miatt legtöbben highlighterként használjátok. Az összetevőlistája sajnos talány, sem a terméken, sem neten nem találni infot róla... A második kedvenc a Catrice Eyebrow Set lett. Annak ellenére, hogy a csipeszkét többen is használhatatlannak titulálták, a púderre és a kis szemöldökfésűre sok dicsérő szó érkezett. A Max Factor 2000 Calorie Szempillaspirál is szép helyezést ért el  - a hozzá érkezett vélemények alapján szépen kiemeli a pillálkat, nem csomósít, nem kenődik és nem is pereg. High endes vonalon pedig a Chanel Pirosítója lett a befutó, mert szép természetes hatású színt és egészséges fényt ad a bőrnek, lassan fogy és tartós. 

Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

17 megjegyzés:

  1. Belekapaszkodva kérdésedbe Kedves Wishes, itt is megragadnám az alkalmat, hogy felsoroljam kedvenceimet az utóbbi hetekből: Bioderma szappanmentes szappan, Orly UV-s fedőlakk és a régi szép időket időző, klasszikus Chloé parfüm (melyet trendi drogériákban már el is felejtettek, de én még találtam két üveggel egy kisvárosi üzletben - hála az égnek). Sőt, mondom a jövő havi tervet: EL új rúzsa - ezeket a fantázianeveket képtelen vagyok megjegyezni, Clinique Laser Focus szemkörnyékápoló és Versace Crystal Noir illata. Ez utóbbi három még várólistán van, de bízom benne, hogy nagy kedvencek lesznek. :-)

    VálaszTörlés
  2. Illatban a legnagyobb kedvenc most a Guerlain La Petite Robe Noire Couture, már nagyon vártam, hogy megjelenjen és nem okozott csalódást. Belopta magát a szívembe az új EL szempillaspirál, kis gyakorlás ugyan kellett hozzá, de most már rááll a kezem, hogy a rövid és a hosszú szálait legjobban kihasználva hogyan kell végighúzni a pillákon az ütős hatás érdekében. Egészen friss szerzemény a Pupa hűsítő tartós szemfestékceruzája, már véleményeztem is, csak még nem hagytátok jóvá, nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  3. A hónap kedvence nálam egyértelműen az Egyptian Magic krém lett. Sikeresen összeégettem az kezem, de ez a termék minimálisra csökkentette a fájdalmamat, hamar gyógyított. A kedvenc arckrémem az Adrienne Feller Madeleine balzsam lett, el is fogyott, brühühü... :( Hajápolásban az Aussie termékek, illetve a Batiste szárazsampon lett a befutó, imádom az illatukat és a hatásukat egyaránt. A hónap sminkterméke többek között a Naked Flushed arcpaletta lett, a kompaktsága és a színei miatt nagyon sokszor nyúltam érte, szemre a Too Faced Boudoir eyes szemfestékpalettáját használtam legtöbbet, nagyon jó kis paletta.Kedvenc rúzsom mostanság a Maybelline Color Sensational Pink Brown-ja (remélem én is a márciusi kedvencekhez sorolhatom majd az Estée Lauder Pure Color Envy rúzsát...). Még ide sorolnám gyakorlatilag az összes Real Techniques ecsetet, imádom mindet.. Kedvenc illatom a Dior Addict lett (régi kiadású), a szürke hideg napokon is melegséggel töltött el, ahogy körülölelt az illata.

    VálaszTörlés
  4. Ma hivatalosan is a tavasz első napja van,nem tudom ti hogy vagytok vele de én boldogan búcsúzom a februártól!És igen,1 hét múlva Lauder akció akció,érdemes ilyenkor a várólistás termékeket beszerezni náluk.:)
    A hónap kedvence a Clinique mild tonic volt nálam,ez az egyetlen BHA-s termék amit eltűr mostanság a bőröm.
    Sminkből egy Clarins barna szemceruza 08-as taupe árnyalat a Stila In the Light palettámmal.Arckrémben a Ren Frankincense èjszakai krém, ezt nagyon-nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek.Testápolni TBS kakaóvajas testvajjal szoktam mostanság,imádom az állagát és az édes,füstös illatát.
    Várólistán az új Lauer rúzsból két árnyalat,egy szintèn EL szájfény van és az ANR mert az is fogyóban van és kizárt hogy ne vegyem újra.(gyúrok arra a gyönyörű neszire na!:)
    Illatok terén meghülyült az orrom,minden nap mást szeretnék és választanék tavaszra:végül a Hermés Eau de Merveilles nyert és utánpótlás kell a Bright Crystalból is.A Juliette Has a Gun Anyway egy csoda ő még nem tudom milyen formában és mikor,de az enyém lesz.Szerintem ő inkább már nyári választás.
    Zsoltnál a Penhaglion's Vaara piszkálja még a csőröm, Mötyi Úr (1db férj) pedig az új Valentio-ból kap majd egy üveggel.

    VálaszTörlés
  5. Jelentkezik egy low end/drogériás cucc fogyasztó is, hogy színesebb legyen a paletta! :)
    Arcápolás: Ági Kecsketejes Szappan és Dr. Organic Holt-tengeri Arckrém. Ez a kettő együtt nagyon boldoggá tette a pofikámat, nagyságrendekkel szebb lett a bőröm, mióta őket használom, sőt az időszaki pattanásokból is villámgyorsan kilábalok, mióta őket használom.
    Test és hajápolás: semmi újat nem próbáltam, általában ez a terület, amire a legkevesebbet költöm.
    Smink: na, erről ne is beszéljünk. :) Elkapott a gépszíj, és beharácsoltam egy csomó holmit, mert megérdemlem :D Medorának egy puszi a MAC Powerpoint Engraved ceruza-tippért, végre van egy cerkám, ami nem tűnik el a szememről 4-5 óra után. Mondjuk nekem ez is kenődik, szerintem az én nézésemmel van a hiba, vagy nem tudom, de legalább ultra tartós, ami fenn marad! Isadora stiftes pirosító tavaszi kiadása, csak szuperlatívuszokban tudok róla nyilatkozni, fel is töltöttem, még jóváhagyásra vár. Parfümben pedig a Miami Glow volt a hónap illata, úgy látszik annyira várom már a melegebb évszakokat, hogy egész februárban ebben a tengerparti fílingben suhantam mindenhová.

    VálaszTörlés
  6. Penhaligon's és Valentino...agyamra ment hogy vége a télnek,nézzétek el hogy már írni sem tudok:)

    VálaszTörlés
  7. Douglasban van ebből a stiftes cuccból?Ha krémes állagú,azonnal kell nekem is,ilyesmit vadászok most...
    Örülök nagyon, hogy bevállt a MAC;)

    VálaszTörlés
  8. Én is örülök, hogy végre megvan A szemceruza... :D

    VálaszTörlés
  9. Addictot sokat fújtam én is a télen....durva egy lőre ez,bár lehetne még majd valahonnan az ezüst ruhásból szereznünk Pöti Dahliám:((

    VálaszTörlés
  10. Tudom, nem szép dolog ilyet mondani, de az Ázsiában még elvétve kapni..

    VálaszTörlés
  11. Medora Drága, Bright Crystal ???? Ezt a meglepit, nem gondoltam volna... én is kezdek visszatérni hozzá, még van egy fél üveggel, szerintem tavaszi szerelem lesz. Svivko múltkor egy 90 miliset ajánlott 5.000,- Ft-ért eladásra, arról lemaradtunk.... (apukája hozta Olaszországból, garantáltan eredeti volt).

    VálaszTörlés
  12. Mostanában a havi kedvenceknél jut mindig eszembe, hogy sokszor alig van új termék egy hónapban, amit kipróbáltam. De ennek nagyon örülök! Olyan szépen beállt a bőrápolási rutinom, hogy most úgy vagyok ezzel, hogy nincs késztetésem semmi újat kipróbálni, sőt, szinte félek megválni a jól bevált cuccaimtól. Persze sminkcuccból minden hónapban beújítok valamit, de azokhoz meg nem vagyok hűséges, így ritkán lesz belőlük kedvenc.

    VálaszTörlés
  13. Én is csak most vettem észre, hogy Bright Crystal??? Számomra eddig ez az információ az év döbbenete... Medorám, hozzád valahogy mindig a mély és sötét illatokat szoktam akaratlanul is párosítani, így igazi meglepetést jelent nekem, hogy egy virágos költemény is az illatgardróbod aktív része... :D

    VálaszTörlés
  14. Van, igen. Érdekes állagú, nem annyira krémes, inkább szárazabb, mint egy zsírkréta, de nekem nagyon bejön, mert szépen lehet adagolni, nem ken az ember túl sokat, ellenben építhető a végtelenségig.
    MAC: örök hálám üldözni fog. :) Sosem adtam volna ki ceruzáért ennyi zsét, de ez megérte. Az árát az elmúlt évben szerintem kétszer is kidobtam a kukába a sok elvetélt próbálkozás alkalmával.

    VálaszTörlés
  15. Manhattan zselés szemhéjtus, Hollister - tippers beach testàpolò, gliss kur 6 olajos hajvégàpolò, panthenol spray- ismét, csak most patti kezelésre.

    VálaszTörlés
  16. A Balea Handkonzentrat tényleg jó, pont egy télre elég. Kedvencem nincs nagyon, vettem egy spirált, mert az fogyóeszköz, a pink színű Manhattant, ha éppen van hozzá türelmem, akkor hatalmas pillákat csinál. A Babylove babasamponja is kellemes meglepetés már egy ideje. Ja, meg vetettem anyámmal két holos Moyra lakkot, hű, a végén kiderül, hogy mégis vásároltam pár új dolgot :)

    VálaszTörlés