BLOGKERESŐ

2014. július 31., csütörtök

Havi kedvencek - 2014 július

Holnap augusztusba lépünk, ami még 1 hónap nyarat és sokunknak még talán egy nyaralást is takar, élvezzétek ki, mi pedig ezt a hónapot szokás szerint búcsúztatjuk a havi kedvencekkel :)

Arcápolás


A hónap kedvenc arcápolási terméke a Garnier Micellás Arctisztító Víz lett - nagyon jól tisztít, gazdaságos, és a vízálló sminkekkel ugyan meggyűlik a baja, de a legtöbben így is nagyon elégedettek voltatok vele mostanában.
Az ezüstérmes az Alterra Bio Gránátalmás Ajakápoló lett, ami nem csak olcsó és natúr, hanem a puhább, zsíros állagának köszönhetően jól kenhető, és finom gyümölcsös illata van. Egy másik micellás lemosó is dobogós lett - a szép összetevőlistával rendelkező Nivea Sensitive 3 az 1-ben Micellás Arctisztító nem szárítja vagy irritálja a bőrt és kellemes, visszafogott illata van. Bár nem kapott túl nagy sajtókampányt, a Clinique újdonságára, a Smart Custom-Repair Serumra így is felfigyeltetek páran - tele van antioxidánsokkal és sejtkommunikáló összetevőkkel, és nem csak hosszú távon hatásos, hanem azonnal szép bőrképet varázsol.

Test- és hajápolás


Július best of tusfürdője a Nivea Hawaiian Flower & Oil Tusfürdő lett, ami nem csak isteni nyárias illatú, hanem a bőrt is olyan jól hidratálja, hogy testápoló sem kell már utána. Az Yves Rocher hosszúnevű gránátalmás tusija, a Jardins Du Monde Grenade D'espagne Tusfürdő is népszerű volt a hónapban - nagyon finom friss, hosszan tartó gyümölcsös illata van, bár volt akit picit szárított. Az Avon Naturals Orchidea és Áfonya Testpermet szintén egy hosszan érződő-finom illatú tünemény, amivel sok rajongót gyűjtött magának. Július illata pedig a Thierry Mugler Angel lett. 

Smink


A hónap legjobb dekorkozmetikuma címmel a Moyra Sea Salt Effect Körömlakk büszkélkedhet - az érdekes "sódarabos" effektje, a könnyű teríthetősége és a kedvező ára mind mellette szolnak. A Catrice Pure Shine Colour Lip Balm már 105 véleménynél jár, és még mindig lelkesek vagytok vele kapcsolatban, mivel még most is sok rajongója akad a kellemes állagának, szép színeinek és diszkrét fényének. A Rimmel Stay Matte Púder nagyon jól mattít és tartósan fixálja a sminket, ráadásul az illata is finom. A Krémmánia régi nagy ecsetkedvence is újból felbukkant - a Shiseido Perfect Alapozó Ecset bár kissé drága (igaz, néhány netes oldalon már féláron is beszerezhető), minden véleményező szerint megéri az árát, mivel nagyon szépen lehet vele dolgozni, és alig vesz fel anyagot és hosszú évek után is kifogástalan állapotban marad.

Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

9 megjegyzés:

  1. lush tea trea water tonik és bourjois csoki bronzosító! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a hónap is nagyon gyorsan eltelt. Volt pár nagyon meleg nap, amikor bevallom elsunnyogtam a sminkelést... :D A kedvencem a Missha Vita Matte BB krém lett az alapozók között. Új szerzemény az Innisfree No sebum primer, ez is nagyon jól működött. Az Armani Eyes to kill hosszabbító spirál szintén nagy kedvenc, brutál pillákat csinál. Kedvenc krémem a Balea Med Sensitive (a normál, nem az intenzív) lett, hamar beszívódik és jól szuperál az alapozókkal. A hónap felfedezettje a Whitestripes fogfehérítő tapasz lett. Imádom, könnyű használni és a nyáladzást leszámítva semmilyen negatív dolgot nem tudok felhozni ellene. Már látszik az eredmény, pedig még csak 3 tapaszt használtam. Legkedvesebb illatom a Dior Dune és a CK One lett, nagy melegben főleg a Calvin Klein-t használtam. A Gigi Solar Energy masszázskrém pedig töretlenül az imádatom tárgya, nagyon fincsi naptej illata van... :D

    VálaszTörlés
  3. Garnier micellás víz tényleg jó. Az arcom szuper tiszta tőle.Ebben a hónapban szerettem bele a crystal nails gel lakk szettjébe!

    VálaszTörlés
  4. Szia! Jók ezek a havi kedvencek, de nekem eddig ilyen témában a mélyrepülők voltak a kedvenceim :)) Mikor írtatok egy legrosszabb termékek a hónapban cikket. Azt is lehetne rendszeresen, mert hasznos volt nagyon!

    VálaszTörlés
  5. Egy ilyen téli nagyvad mint az Angel júliusban lett kedvec?De fura....:)
    Nos ez a július úgy elrepült, mintha nem is lett volna....kedvenceim a Mancera Roses Greedy parfüm, Estee Lauder Nude Velvet rúzs( nemrég talàltam meg az egyik táskám zsebében:) szerettem az új Clinique szérumot és rengeteget elhasználtam a fényvédőimből.

    VálaszTörlés
  6. Támogatom egy ilyen post létrehozását.
    Bár szerencsére én már csak nagyon ritkán nyúlok mellé.:)

    VálaszTörlés
  7. Fényvédők (Bioderma) és önbarnítós testápolók (Lavera, Rimmel) voltak a legtöbbször használatban múlt hónapban... nem meglepő módon :) sminkek közül a megszokott dolgokon kívül (vmilyen színezett krém, szemspirál, szemceruza) a Flormar barackos pírja (Sunny Coral) és az Alverde márványos-fényes bronzosítója került legtöbbször az arcbőrömre.
    Parfümök közül DKNY Women és Bvlgari BLV II

    VálaszTörlés
  8. Az LRP Toleriane Ultra Fluid rögtön kedvenc lett, 2 hete használom de máris jobban szeretem mint elődjét, a Bioderma Hydrabio Lightot. Szükség esetén keverhető szérummal, olajjal is. Sokat használom a Holika Strawberry primert és a L'Oreal Nude Magique BB-t (nekem ő nagyon szép bőrképet varázsol). Nagyon jó a Catrice új limitált kiadásának a highlightere, szemfestékceruzái és ajakkréme. Illatok terén nagyon csapongó voltam, nem tudok most egy illatot kiemelni amit többet használtam más illatoknál, legalább 5-6 illatot váltogattam. Az Angel nyári sikere engem is meglep, mondjuk én is most fedeztem fel magamnak újra. :-) És óriási (pozitív) meglepetés volt számomra Madonna Truth or Dare Naked illata, amit epernetes napi akcióban rendeltem töredékáron, kb. 3000 forintért a Fragrantica véleményei alapján, és nagyon örülök, hogy megvettem. Nem melegbe való, de ősszel-télen biztos sokat fogom fújkálni, finom, letisztult bőrös illat.
    Fényvédőből továbbra is a Paula Resist spf 30-as a kedvenc.

    VálaszTörlés
  9. Felbátorodva a múltkori visszajelzéseken, hoztam egy tippet, ami júliusi kedvencemmé lépett elő. :) Képet nem tudok mellékelni, de pár hónapja a Müllerben beszereztem egy kemény 150 Ft-os terméket, ami masszírozó néven fut.
    Kettőt is vettem, egy kerek viszonylag puha műanyagról van szó, sok tüskéje van az egyik oldalon, a másikon meg egy kis fogantyú.
    Nedves haj bontására használom, illetve, ha a korpa miatt viszket a fejem, ezzel szoktam átkefélni, így nem kell kapargatnom, mégis enyhülnek a tünetek; a másikat pedig a naribőröm kínzására használom, jóóó alaposan körkörös mozdulatokkal szoktam magam dögönyözni vele.
    A naribőröm kicsit enyhült is, amikor napi szinte használtam, direkt nem tornáztam, hogy lássam, ér-e valamit:)) nem mondom, hogy csodaszer, és tipikus nőként a kezdeti lelkesedésem lustaságom miatt gyorsan alább hagyott, de a használat után a popsim bőre nagyon finom puha lett (na meg jó vörös is, de az reggelre elmúlt).
    Szeretem az univerzális termékeket, ez pedig az, az ára meg - ahogy szokták mondani az olcsó, de jó termékekre - egy vicc :))

    VálaszTörlés