BLOGKERESŐ

2014. augusztus 29., péntek

Havi kedvencek - 2014 augusztus

Huss, már el is ment a nyár, vigasztalásképp viszont itt vannak az utolsó nyári hónap KM-es kedvencei!

Arcápolás


A Balea Olajos Szemsmink Lemosó már régóta nagy kedvencetek, és mivel ebben a hónapban is akadtak szép számban rajongói, így ez lett augusztus kedvenc arcápolási terméke is. Szuperül eltávolítja a sminket és még a szempillaspirállal is könnyen megbirkózik.
A második kedvenc is egy szemfestéklemosó lett - a Garnier 2in1 Szempilla-erősítő Sminklemosóról ráadásul sokan írtátok, hogy azon túl, hogy szépen leszedi a festéket, tényleg segít abban, hogy kevesebb pillátokat veszítsétek el, illetve többen újak serkenéséről is beszámoltatok. A Nivea Visage Make Up Startert tipikus niveás illata és gyors, könnyen beszívódó, az arcot gyorsan puhává, hidratálttá tevő tulajdonsága juttatta a dobogó 3. fokára, míg a Benton Csiga-Méh Esszenciaát bőrnyugtató, pattanáslehúzó hatásáért szerettétek.


Test- és hajápolás


A testápolás kategória aranyérmese a nemrégiben új külsőt kapott a magyar, 300 Ft körül kapható, kellemes illatú, pillanatok alatt beszívódió és nagyon jól hidratáló Tibolina Kézkrém és Testkrém lett. Az ezüstérmes Tigi Bed Head Urban Antidotes Re-Covery Sampont eddig mindenki imádta, aki kipróbálta (én is), aminek köszönheti az ehavi bronzérmet, és azt, hogy eddig csak maximális pontszámú véleményeket kapott. A kedvenc tusfürdőtök a Dove Purely Pampering Pisztácia és Magnólia Tusfürdő lett, aminek hosszan érződő pisztáciás illata van és finom tapintásúvá teszi a bőrt. A hónap kedvenc illata az Oriflame Love Potion EDP lett.

Smink


Augusztus kedvencét ebben a kategóriában a Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Alapozóban köszönthetjük - kevés kell belőle, jól fed és nincs maszkhatása sem. A L'Oreal Mega Volume Miss Manga Szempillaspirál már 88 véleménynél jár, de kapott már hideget-meleget is - aki viszont szereti, arról számolt be, hogy szépen szétválasztja a pillákat és nagyon szépen hosszabbít. A Maybelline Colorama Körömlakk nem csak szép színekben kapható, de egyenletesen, csíkmentesen terül és nagyon szép fénye van. A hónap kedvenc high end sminkterméke pedig a MAC Rúzs lett, nem először, hiszen továbbra is nagyon sok KM-es rajongója akad.

Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek ebben a hónapban?

18 megjegyzés:

  1. Ezek közül kettőt próbáltam, mind a kettő szuper: a Garnier 2in1 Szempilla-erősítő Sminklemosó tényleg nagyon jó, bár a szempilláimra szerintem nem volt hatással, de sminklemosónak remek. A Benton Csiga-Méh Esszencia ugyan nálam nem húzza le a pattanásokat, de annyi sok fontos dolog van benne (antioxidánsok, gyulladáscsökkentők), amikre mindig nagy szüksége van a bőrömnek, hogy nem lehet nem szeretni :D
    Az augusztusi kedvenceimet még nem szedtem össze, itt az ideje, mindjárt itt a szeptember :o

    VálaszTörlés
  2. Hát, gyorsan vége lett a nyárnak.. :-( Ebben a hónapban lusta dög voltam, se rendes arcápolást, se smink. Ha mégis használtam, akkor a következők voltak a kedvencek: Balea Med Sensitive krém, Bioderma Sensibio micellás víz (mondom én, hogy lusta dög voltam), Lancome Doll Eyes spirál, UD Flushed arcpaletta, Too Faced Chocolate bar paletta (ez abszolút kedvenc). Illatot most nehezen tudnék választani, azok után meg főleg, hogy Medora barátném bevitt a bűnbe, vagyis a niche parfümök világába, emiatt Juliette has a gun függő lettem, kedvencem egyelőre a Mad Madame.. :-) Csodaszép őszt minden Krémmániázónak!! <3

    VálaszTörlés
  3. Az én kedven termékem ebben a hónapban a TBS Mitesszereltávolító szerszáma volt! Az első próbát követően szinte nincs olyan nap, hogy elő ne venném! .....tudom, függő vagyok, de ha egyszer olyan hatékony?!
    A múltkor már azon kaptam magam, hogy jobb híján suttyomban a párom vállát nézegetem hátulról, ahogy ült a face előtt, hátha találok valami eltávolítanivalót rajta! :D
    Ajánlkoztam is már neki, hogy elintézném az orra körüli ígéretes területeket, de elhajtott!
    :(

    VálaszTörlés
  4. Teljes illatreform volt az augusztus.
    Uszkve 20 év után egyszerűen besokalltam a mainstream parfümöktől...elkezdtem az őszi illatomat keresni és egyszerűen semmit nem találtam.Második számù tünet, a saját illataimtól való utálkozás volt, ki is söpörtem a szekrényt: elajándékozás és eladást követően mindössze 9 illat maradt, ehhez hozzácsaptam 2 régi kedvencem "újratöltését" és most a niche szektorral ismerkedem.
    A helyes definíció inkább az újraértelmezem, hiszen mindíg is képben voltam csak nem ez volt a fő terepem, mára viszont már nem is szeretnék kimozdulni belőle. Mennyivel több komplexitás és cukormentesség, igen, ezt keresem már egy ideje.....

    Érvényes augusztusi kedvencként előre lelőni a top 10 őszikét? :)
    Azt hiszem igen.:)
    Hát íme, szigorúan sorrendben a kedvencek hátha másnak is ötletet adok:
    1.,Odin New York - 01 Sunda
    2.,A Lab on Fire- What we do in Paris is secret
    3.,LM Parfums- Ultimate Seduction
    4.,Olfactive Studio-Chambre Noire
    5.,LM Parfums- Black Oud
    6., Joop- Le Bain ( szigorúan a 2012 előtti verzió)
    7.,Serge Lutens -Datura Noir
    8.,Dior- Hypnotic Poison ( szigorúan a 2008-as vagy 2011-es verzió)
    9.,Dior- Addict
    10., Tom Ford- Tobacco Vanille

    +1 ami én személyes illatom lesz szeptembertől februárig és már most is viselem, az Montale Intense Café-ja.
    Ez illat mint ha én vágyaim szerint készült.
    Kávé-vanília-rózsa-pézsma-ámbra őrület.
    Imádom és soha nem eresztem többé!

    VálaszTörlés
  5. háháá, én is imádom a pasim hátát csesztetni :D de sajnos neki sem nagyon akad eltávolítani való (:

    VálaszTörlés
  6. Ez az Intense Café igen jól hangzik, szerinted tetszene nekem is? :)

    VálaszTörlés
  7. Én majdhogynem szó szerint törlőkendőkkel húztam ki a nyár végét, szóval lustaságról nekem ne mentegetőzz! :))

    VálaszTörlés
  8. Ha talizunk elhozom és kipróbálod;)

    VálaszTörlés
  9. A hónap első bő két hete nyaralással telt, így én sem vittem túlzásba a kencézést, ami volt: fényvédelem, tisztítás, hidratálás. Hámlasztás, anti-aging, látható smink nuku. :-) Kedvencek e téren: Balea Schutz und Braune spf 30 naptej, LRP Toleriane Ultra Fluid, Balea hidratáló koncentrátum kapszulák.
    Hazatérés után nálam is elkezdődött az illatreform, több mindenen túladtam, megszemléltem (illetve illatoltam) a mainstream kínálatot, beszereztem kb. 20 niche mintát (és mégegyszer ennyi úton van felém) és most tesztelgetek nap mint nap. Ami egyelőre biztos pont az őszre az a DKNY Fall, Montale Red Aoud-ja és a Medora által is említett What we do in Paris is secret. De azt hiszem ha nem lennének anyagi korlátok akkor a Neroli és a Le Parfum kínálatának legalább a fele ott lenne nagy kiszerelésben az illatos fiókomban...
    Sminket nem nagyon tettem fel a hónapban, ha igen akkor általában csak a L'Oreal Nude Magique Bb-t, az örök kedvenc Max Factor 2000 Calories spirált és a Catrice rúzsceruzát Rose & Woody árnyalatban.

    VálaszTörlés
  10. Hidd el Kata, anyagi korlátban nem csak te szenvedsz...56.000 Ft mondjuk egy 100 ml-es LM-ért (kisebb kiszerelés persze nincs) az nekem szívmegállás kategória.
    Itt már 3x4-szer meggondolja az ember lánya hogy mit vesz meg és mit nem!:(
    Az Amouage-ok, Creed-ek közelébe meg nem is merek már menni....

    VálaszTörlés
  11. Vége-vége a nyárnak... Nálam eljött a rúzs-szezon! :-) Nyáron nagyon szeretem a narancsos-korallos rúzsokat, ősszel áttérek a pirosra, vörösre. Megint nincs kifejezetten új kedvenc termékem, persze volt új szerzemény, ( jaj, hát mikor nincs? :-D) pl. a Catrice új alapozója, vagy a Bioderma Tolerance krémje, de egyiktől sem estem hasra. Az Artdeco Perfect Volume spirálját nagyon megszerettem, 1.300 Ft-ért ajándék volt, teljes áron viszont húzós, kellett volna vennem legalább egy utánpótlást. Dús és mégis természetes pillákat csinál, és nem keményíti meg azokat, és "pókláb" effekt sincs. Voltam Belico-s kezelésen, és olyan gyönyörű volt a bőrképem utána, hogy most ki akarok majd próbálni tőlük egy-két terméket, utánpótlás formájában, ha valamim (lemosó, hidratáló) elfogy. Gyakorlatilag annyira sem látszódtak a kezelés után a pórusaim, mintha egy nehéz szilikonos primerrel kentem volna át. Azért ez felkeltette a kíváncsiságomat nagyon.

    VálaszTörlés
  12. Elhiszem...elég kevesen lehetnek ma Magyarországon akik csak úgy beugranak és jól bevásárolnak valamelyik niche parfümériában.
    Kategorikusan próbálnék tudomást sem venni az LM és hasonló/magasabb árfekvésű illatokról :-) , de mindig kerül hozzám minta valami drágaságból, most is van néhány.
    A nagy kiszerelés pedig nem csak a magasabb ár miatt bánatom, szerintem sose használtam el semmiből 100 ml-t amilyen csapodár vagyok illatok terén, 10-15 ml lenne a számomra ideális kiszerelés minden szempontból. Így sok esetben marad a parfümszórós cserélgetés, vásárlás.

    VálaszTörlés
  13. Az enyémet is :) Lesz belőle poszt?:)

    VálaszTörlés
  14. Igen, a következő erről fog szólni, csak jussak el addig végre. :-)

    VálaszTörlés
  15. This is very useful information shared here. Thank
    you for sharing it. 99th.co.in

    VálaszTörlés
  16. Very useful information. Thank you for sharing
    it. Thanks 99th.in

    VálaszTörlés