BLOGKERESŐ

2015. május 1., péntek

Havi kedvencek - 2015 április

Vége van az áprilisnak, ami azt jelenti, hogy egyrészt hosszú hétvége van :), másrészt összeszedtük megint az e havi kedvenceiteket.

Arcápolás

A hónap kedvence ebben a kategóriában az Avon Nutra Effects Mattító Hidratáló Nappali Krém SPF15 lett, ami az Avon vadiúj chiamagos termékcsaládjának az egyik legnépszerűbb tagja.
Azt írtátok, hogy egyrészt nagyon kellemes az állaga és az illata, nem irritál, és hosszantartó matt hatást biztosít a bőrnek is, amellett, hogy egyébként megfelelően hidratál. A hónap második kedvence a Garnier PureActive Micellás Víz All In One lett, ami a legtöbbeteknek tökéletesen bevált sminkeltávolításra, kellemesen frissé, mattá teszi a bőrt, viszont a magas alkoholtartalma miatt sajnos volt, aki szem körüli irritációra panaszkodott vele kapcsolatban. A Balea Sheabutter & Arganöl Ajakápolóra a hónapban csupa pozitív vélemény érkezett, ebben az enyhe tavaszi időben éppen megfelelő ápolást biztos, és szép, természetes színt ad az ajkaknak. A hónap high endes kedvence az Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II lett, olyannyira, hogy ebben a hónapban kizárólag maximális pontszámú értékelések érkeztek rá, és többen is arról számoltak be, hogy csodálatosan rendbe tette a bőrüket ez a szérum. (Egyénként ebben a hónapban rá esett a választásom, szóval a "Kielemeztük a hónap krémjét" sorozat következő részében bővebben is olvashattok róla!) :)


Test- és hajápolás

A Balea Relax Dusche Abendrot vissza-vissza térő darabja a havi kedvences listáinknak, most pedig ismét megszerezte a KM-es aranyérmet. Az illata még mindig vita tárgyát képezi, van aki gyümölcsszörphöz és gyerekköptetőhöz, valaki pedig cseresznyelikőrhöz hasonlította, de abban mindenki egyetért, hogy nagyon finom az illata, és jó kedvetek lesz tőle fürdés közben. A hónap ezüstérmese az Elseve Extraordinary Oil Tápláló Sampon lett - kellemes virágillata van, és ha önmagában nem is oldja meg teljesen a száraz haj problémáját, de meglepően puhává és tisztává teszi a hajat, és nem is zsírosít. A L'Oreal újdonságára, a hajvilágosító hatású Casting Sunkiss Jellyre is sokan rákattantatok, mivel nagyon szép, természetes hatása van, és a hajat sem szárítja, ha csak egy kis változásra vágytok, tökéletes választás. A hónap illata a Giorgio Armani virágos-gyümölcsös klasszikusa, az Acqua di Gioia EDP lett.


Smink

A smink kategóriában az Astor Perfect Stay 24h Alapozó+Perfect Skin Primer SPF20 győzedelmeskedett, sokan az egyik legjobb drogériás alapozónak tartjátok, mivel nem csak nagyon szépen mutat a bőrön, de akár egész nap tartós marad és később is fényesedik át, mint más alapozók. A Rimmel Kate Moss Ajakrúzs töretlenül az egyik kedvenc drogériás rúzsnak számít KM-es körökben, és ebben a hónapban is sok pozitív vélemény érkezett rá - krémes, pigmentált, tartós, gyönyörűek a színek és nem szárítja az ajkakat sem, többetek szerint egyszerűen tökéletes. A kategória  bronzérmese az Essence The Gel Körömlakk lett, ami 2 rétegben tényleg elég jól imitálja a gél lakkok hatását, igaz, a tartóssága viszont sajnos nem túl kirívó. Április kedvenc sminkterméke a magasabb árkategóriában a Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Beauty Benefit Creme SPF35 lett, mivel szép egységes, természetes hatású színt ad az arcnak, gyönyörű bőrfénye van és egész nap tartós.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

13 megjegyzés:

  1. Szokàs szerint agyon dolgoztam az április hónapot ès ellensúlyozván hogy emiatt nincs èletem sajnos sok jutalomvásárláson vagyok túl.....( csokit legalább nem zabáltam)
    Öröm az ürömben, hogy amiket vettem azok mind nagyszerű termèkek.

    A legtöbbet a szem alatti karikákra "szakosodott" Clinique Airbrush fogyott, a stresszpattanásokra pedig 5%-os BP.
    Alapozóból a hónap termèkei nálam a Dior Airflash ès az új Lauder Perfectionist alapozó. A Beautypedia az utóbbit a föld alà gyalàzza, de ennek most kivètelesen nem szabad hinni, mert nagyon jó termék.
    Lelki felüdülès volt használni a Bath and Body Works Melon-Cucumber Triple Moisture vajszerű testápolóját ès a Gucci II parfümömet.
    Kilóra megvett a Lauder Bronze Goddess idei bronzere ès MAC-től 2 málnás árnyalatú rúzs a Petite Red illetve a Relentessly Red.

    Mi is volt mèg?Ohh igen a Bobbi Brown Touch Up Stick korrektor ès a Nuxe mèzes arclemosója.

    Azt hittem a parfümvágyaim listájának első helyèről semmi nem tudja kiütni az új Bvlgarit, de neeeeeeeeeem mert kijött Mancera a So Blue-val ès immáron mindörökkè e nagy kèkség foglya vagyok.Ha lesz vègre időm ès erőm eljutni a Neroliba, azonnal meg is veszem.

    Mèg egy nagy barátom volt a hónapban, a francia Marcha Ballerina márka.
    Lerúgván a 10 centis és afeletti kínzószerszámokat, az ő vicces cipőikben vészeltem át a sokszor 12-24 óra munka utáni hazavánszorgást.
    Amúgy meg éljen május 1 sálaláláááááá ès èljen a kertben nyiladozó orgona.

    VálaszTörlés
  2. El se hiszed, de a Bvlgari most nekem is az egyik kedvencem, épp az van rajtam :)) Izgis darab lett...

    VálaszTörlés
  3. Ohhhh de jó :)
    Kicsit off, de a múltkor fb-n belefutottam az accountodba és jól látom hogy kutyatulajdonos lettél!???? :)
    Hàt a világ cukija az a "véreb" :)))

    VálaszTörlés
  4. Félig.. :) Nyáron lakásba költözünk, és sajnos a párom szüleire marad a kis drága, de addig úgymond igen. :) Kis vadorzó a lelkem :)

    VálaszTörlés
  5. azt hiszem az avon pure vitality parfüm- nagyon kellemes meglepetés, hogy ennyi pénzért milyen jó minőségű :O Amilyen melegek voltak, jól esett nagyon ezt az üde, gyümölcsös illat

    VálaszTörlés
  6. Az EL BB Antiox a szívem csücske régóta, de mióta kisütött a napocska többet használom fényvédőzés helyett is. Ha már fényvédő legyek szebb is. Ezzel és korrektorral néha fiatalabbnak néznek, mint valójában vagyok és ez talán azt jelenti valóban jó választás volt. Ha este lemosom a maradékait nem szürkének, hanem valahogy szebbnek látom a bőrömet (néha alapozó után érzem azt, hogy a lemosása után fakó vagyok).
    Újdonság az Astortól a Soft Sensation Lipcolor Butter Flirt Natural színben. Nagy szerelmem lett. Meglepően tartós, önmagában hidratál, krémes, és hiába a rózsaszínes árnyalat, valamiért jól is áll úgy érzem. Igazi tavaszi-nyári szín.
    Paulától is van új kedvenc: Resist Intensive Repair krémje. Csak minta volt, de állatira jó érzés volt az orcáimnak és a szemem köré kenni. Azt hiszem eljött az ideje, hogy nyáron is táplálóbb krémmel kell legalább a almácskáimat és a szemem környékét kenni. Ezt már majdnem megrendeltem rendes méretben, de még mindig szüttyögök rajta. Ha lenne deluxe mintája lecsapnék rá még úgy is, ha nem érné meg annyira. A teljes kiszerelés ára miatt még győzködöm magam, pedig tudom, hogy boldoggá tenné az arcomat és a lelkemet is :)

    VálaszTörlés
  7. Az áprilisi hónap sok ügyintézéssel, rohangálással és sok extra munkával telt, aminek eredményeképpen egyrészt dög fáradt és nyúzott vagyok így az NYX HD korrektora továbbra is nélkülözhetetlen és kedvenc darab, másrészt sok alkalmam volt sminkelni és az extra munkák eredményeképpen plusz forrásom is volt új dolgok beszerzésére, úgyhogy a hónap a sminkek bűvöletében telt. Új és imádott szerzemény a MAC Prep+Prime Lip és én is lecsaptam a Petite Red rúzsra, gyönyörűséges és tartós, sokat használom, menjetek érte amíg még van, mert limitált, és az állandó színek között nem igazán van dupa-ja. Másik kedvenc ajaksminkem az EL Envy Shine lett Inspiring és Mischievous Rose árnyalatokban, előbbi egy konszolidált mélyebb mályvás-pirosas, utóbbi egy régen vágyott gyönyörű nude szín. Alapozóból pedig az örök kedvenc Double Wear került újra beszerzésre. Szintén új szerzemény, és kiváló, sokoldalú termék a MAC Fix+. Arcápolási fronton megemlítendő újdonsággal nem találkoztam, hajápolási rutinom is változatlan. Legtöbbet használt tusfürdőm azt hiszem a Palmolive Mediterranean Moments fügés-olívaolajos és a Baba levendulás-vízililiomos darabja volt, főként az illatuk miatt. Parfümök terén össze vagyok zavarodva, van több újdonság is ami tetszik (Aqua Divina, Elie Saab Resort Collection, Light Blue Salina, Dolce Floral Drops), de amint arra kerülne a sor, hogy megvegyem valamelyiket elbizonytalanodom, hogy vajon nem csak pillanatnyi fellángolás-e és ha megveszem vajon nem kerülne-e pár hét múlva a fiókba. Szóval (még) nem vettem semmit, amiket leginkább fújkálok az a Light Blue Panarea, D&G L'Eau The One, Trussardi Inside.
    A posztban szereplő termékek közül kiemelném a Rimmel Kate Moss rúzst, nagyon nagy pozitív meglepetés volt, a minősége, tartóssága felveszi a versenyt egy high-end rúzzsal, a 09-es málnás-boros bordó van meg, eszméletlen szép. Az Astor alapozó is kiemelkedő a drogériás termékek körében, és az EL Daywear BB is egy valóban nagyszerű termék, sajnos a fedése nekem kevés a pirosságra.

    Mindenkinek nagyon szép tavaszi napokat kívánok! :-)

    VálaszTörlés
  8. Nem tudom, mi történt, a gyártók a modern vegyiparnak vívmányainak köszönhetően egyre jobb dolgokat hoznak ki, high-end vagy drogériás, mindenhol sok jó terméket találtam.
    Továbbra is napi szinten használom az EL szempilla primert (még mindig az első tubus, ugyanolyan jól használható, mint új korában), imádom és most végre találtam egy nagyon jó lemosót is hozzá. A megújított összetételű Nivea kétfázisú lemosó teljesen elvarázsolt, régóta vágytam már egy ilyen jól használható szemfestéklemosóra, ami nem csíp, könnyen leszedi a sminket és nem tocsog az olajtól utána a szemem.
    Aztán rábukkantam a Diorskin Nude Air szérum alapozóra, nagyon szeretem, szép, természetes hatású végeredményt ad. Ha már Dior, akkor még egy termék a háztól, az Addict Gloss szintén megújított formulája, Mylord színben, szinte minden nap ezért nyúlok (ezek a Glamour napi bűneim voltak).
    Egy ideje már a polcon állt, de csak mostanában kezdtem használni a Nuxe 24 órás hidratáló maszkját, na ezt sem tudom eleget dicsérni, szép összetevők és a bőröm nagyon kedveli (már feltettem, még elbírálás alatt áll). Kis nesszeszeres kiszerelésben nem tudtam nemet mondani a L'Occitane újdonságára, az íriszes fürdőcsomagra, csak az tart vissza, hogy nagyobb kiszerelésben is beszerezzem, hogy tudom, jönni fog majd a nyárra is biztosan új termék.
    Illatban az Amouage Sunshine 1 ml mintáját használtam a legtöbbször, én nem tudom, hogy csinálták, de elég csak a fiolát a nyakamhoz illeszteni és egész nap érzem az illatot. Nagyon gazdaságos, csak nézem, hogy még mindig kb. harmadáig van a minta, pedig tényleg elég sokszor ezt választottam, szintén csak áradozni tudok róla.
    Végére pedig az egész nyárra kínálkozó szerelem termék, az EL Pure Color All-over Illuminator, bármikor, bárhova, mindenkinek jó szívvel ajánlom.

    VálaszTörlés
  9. Melyik Bvlgari ez? :) (nagy rajongója vagyok a márkának)

    VálaszTörlés
  10. Az Aqua Divna :)
    http://kremmania.hu/kremek/bvlgari-aqva-divina-for-women

    VálaszTörlés
  11. uh na olyanom még nincs :) meg is nézem, köszi!

    VálaszTörlés
  12. Az április nekem nagyon hamar elszállt, de így is voltak azért kedvenceim.. :D Bőrápolásnál újdonság volt a Neostrata Antioxidáns széruma, ami tele van minden jóval, sajnos van benne alcohol is, ennek ellenére nem bántotta az érzékeny bőrömet, semmi szárító hatást nem érzékeltem tőle, viszont megtelt élettel a sápadt, fakó bőröm. Az Aromax csipkeolaja mellett most elkezdtem használni a gránátalmás olajat is, kicsit (nagyon) sűrű a többi olajhoz képest, de a hatása nagyon jó. Egyik nap a stressztől és műanyag kajától sikerült szétcsapnom a bőrömet, ez mentette meg, mert reggelre szépen lenyugtatta a puklikat. Sminkcuccokban már nagyobb volt a mozgás, köszönhetően annak, hogy MAC lázban égek. Imádom a rúzsait, áprilisban a MAC RED-je vitte a prímet. Kedvenc pirosítóm a Mineralize Gentle-je lett, és hó végére befutott a Blot púder és egy gyönyörű hideg tónusú highlighter, a Beauty púder is. A hónap vétele mindenképpen a Prep+Prime Lip rúzs primer lett, nem is tudom, hogy eddig hogy is tudtam meglenni nélküle.. :D A Fix+ is jóbarátom lett, smink alá, smink fölé is tökéletesen működik. A hónap illata a JHG Not a Perfume lett, a hónap plátói illatszerelme pedig a Mancera Indian Dream-je, őt nagyon szeretném magamnak, de ez még a jövő zenéje... :)

    VálaszTörlés
  13. én próbáltam a Sunkiss Jellyt és tényleg nagyon szuper dolog - ha én meg tudtam vele csinálni a hajam, akkor bárki.. elrontani nem lehet és tényleg szépen világosít. nekem mondjuk picit szárította a hajam, de némi plusz hajvégápoló és már nincs is probléma :)

    VálaszTörlés