BLOGKERESŐ

2015. július 23., csütörtök

A Krémmánia TOP 10 pénztárcabarát nyári kozmetikuma

Javában tombol a nyár - pár perce 38 fokot csekkoltam a hőmérőn -, ezért arra gondoltam, hogy ehhez a hamisítatlan trópusi időjáráshoz épp itt az ideje összeszednem azokat a kifejezetten nyára ajánlott termékeket, melyeket a legtöbb pozitív értékelést kapták Tőletek ezen a nyáron! :)



1. L'Oreal Paris Casting Sunkiss Jelly - Idén nyáron  a hajápolók közül a legjobban a hajszőkítő hatású termékek taroltak - itt írtam is róluk - közülük is a Sunkiss Jelly volt a mindentvivő slágertermék, ami jelenleg 95 véleménynél és 4,23 csillagnál jár, a vélemények alapján pedig nagyon szép, természetes hatása van, és már néhány használat után látványos hatást értek el vele a Krémmániásaink, még azok is, akiknek egészen sötét hajuk van.

2. Balea Tropical Sunshine Tusfürdő - A tavalyi "naptejillatú" Balea tusfürdő óriási sikere után szinte várható volt, hogy a márka idén sem hagyja cserben a nyári limitált kiadásaik rajongóit. Idén 4 új illattal rukkoltak elő, ezek közül 42 véleménnyel és 4,38 csillaggal ez a narancs és mangó illatú változat lett a KM-es leg. A véleményezők zöme szerint hosszan tartó, egzotikus illata van, és a bőrt sem szárítja, az ára pedig verhetetlen.

3. Rimmel 60 Seconds Super Shine by Rita Ora - 48 véleménnyel és 4,56 csillaggal Rita Ora limitált színei lettek nálunk 2015 legnépszerűbb nyári körömlakkjai. Van amelyik már 1 rétegben fed, de van olyan is ami csak 2-3-ban, a tartósságuk jellemzően 3-4 nap, a színekért viszont mindenki odáig van - a legtöbbet a barackos Peachella, a halványlila Go Wild-er-ness és a pirosas Glaston-Berry színeket szereztétek be.

4. Isana Fruit & Gloss Görögdinnye Ajakápoló - Bár a Balea is a kínálatában tudhat idén egy limitált görögdinnyés ajakápolót, ezt jobban szerettétek - 14 véleményből 4,93 csillagig vitte (a Baleás "csak" 4-ig). SPF10 fényvédő van benne, kellőképp hidratál, valamint enyhe rózsás színbe és finom dinnye illatba öltözteti az ajkakat.

5. La Roche-Posay Termálvíz Spray - Igaz, ez nem újdonság, de minden nyáron újra és újra felfedezitek, ami alól a mostani sem volt kivétel - 22 új, majdnem kizárólag 5 csillagos vélemény érkezett rá. Nem csak kellemesen hűsít ebben a forró időben, de egyben nyugtatja is a kipirosodott, irritált bőrt. Nálam a nyár musthave darabja!

6. eBay Arany Tetoválás - Nem vagyok benne biztos, hogy jövőre is divatban maradnak, de az biztos, hogy idén mindenkinek van, volt, vagy épp (titkon) vágyott rá. Én először magyar webshopokban láttam több ezerért, amit totális pénzlehúzásnak tartok, főleg miután párszáz forintért ebayen több tucatnyi minta közül lehet válogatni - ezzel ti is így voltatok, így az ebayes verzió most 14 véleménynél és  4,69 pontnál tart, a többségetek szerint 2-3 napig tartós és nagyon szépek a minták, szépen csillognak és szuperül feldobják a lebarnult bőrt.

7. Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous Peeling Tusfürdő - Kellemes, édesen gyümölcsös illata van (volt, aki szerint ez legeslegjobb illatú Palmolive amit valaha használt), emellett tele van apró, homokszerű peelingszemcsékkel, melyek finoman hámlasztják a bőrt. Jelenleg éppen 14 véleménynél és 4,5 csillagnál jár.

8. Balea Professional More Blonde Aufhellungsspray - Ahogy már fentebb említettem, idén a hajszőkítő termékekre voltatok a legjobban rákattanva, így a top 10-es listánkra 22 véleménnyel és 4,36 csillaggal a Balea kívül-belül megújult szőkítő spraye is felkerült. Már néhány használat után látszik az eredmény, elég kiadós, és az ára is kedvezőbb, mint a Sunykiss Jellyé.

9. Sundance Önbarnító Tonik - A régi nagy KM-es önbarnítókedvencek mellett idén erre a DM sajátmárkás újdonságra is érkezett 4 darab 5 csillagos vélemény. Nagyon enyhe szaga van csak és állítólag borzasztóan gazdaságos, mivel alig kell csak belőle. Ezen kívül még szép egyenletes színről és egyenletes kopásról számoltatok be, szóval szinte biztos vagyok benne, hogy hamarosan utoléri népszerűségben a többi Sundance önbarnítós tesóját.

10. Balea You Are Gold Golden Shine Bodyspray - A Nuxe Huile Prodigieuse OR óta a nyár szinte elmaradhatatlan kellékei lettek az aranyos fényben sziporkázó olajok és testpermetek, a Baleának hála már sok pénzt sem kell fizetnünk értük. A 7 véleménynél és 4,47 csillagnál járó You Are Golden testspray bár a tubusban túl sárgás aranynak és nagyon töménynek tűnik, de felfújva a csillámló ragyogása valahogy mégis szinte beleolvad a bőrbe, az illata is kellemes (valaki szerint zöldalmára, más szerint pedig sárgabarackra hasonlít) és kellemesen hűsíti a bőrt.


Nektek mik idén a kedvenc nyári termékeitek?

27 megjegyzés:

  1. még nem próbáltam, de ennyi pénzért tuti megéri, bármilyen kicsi legyen is :)

    VálaszTörlés
  2. Jóóóó de neked rendesen szájfényreklámos szád van így nem ér rászedni az ember lányát!! :DDDDDD
    A te szádon gyönyörűen mutat. Nekem pl alapból élénkpiros szám van a fehér bőrömhöz így sosem volt egyetlen pink rúzs vagy szájfény sem ami igazán mutatott volan rajta sajna. :( 

    VálaszTörlés
  3. Olyan gyönyörű szád és fogaid vannak, hogy Neked szerintem minden szájfény jól áll!!! :) Ez a szín egyébként már régóta tetszik, lehet, hogy beszerzek egyet! :))

    VálaszTörlés
  4. A jobb szélső árnyalat a felső csoportképen abszolút esélyes nálam is, mivel én az intenzívebb árnyalatoknak hódolok. Örülök, hogy látom a teljes választékot egy fotón, a teszted is meggyőzött.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen :) Jól esik, hogy szereted a tesztjeimet!

    VálaszTörlés
  6. Szerezz, csak nehogy olyan függője legyél, mint én! :D

    VálaszTörlés
  7. Megéri persze, csak idegesítő, hogy 2-3 hetente újra kell venni, én meg nem tudom miért, de nem szeretek egyszerre többet venni egyfajta termékből... :( :)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm, már annyian mondják, hogy lassan kezdek szájmodellkedős karrieren gondolkodni (remélem egyszer felkér valamelyik elvetemült cég XD)
    Nekem is élénkpiros ám a szám, és óriási küzdelem natúr árnyalatú rúzst találni... Vagy totál lesápaszt (tudod, a korrektorozottszájhullaarc effektus), vagy pedig még jobban felerősíti az ajkaim színét, ami nagyon szép és jó, de hangsúlyos szemnél azért illik valamennyire visszatompítani... Az vicces, hogy még a MACben is azt mondták, hogy sajnálják, de nem tudnak nekem szép natúr rúzst mutatni, pedig ha valahol van bő színskála, akkor az a MAC... Szóval füstös szemhez marad a világos, erősebben (de nem teljesen) pigmentált barackos-rózsaszínes szájfényarzenálom, a tökéles rúzs meg legalább megmarad egy vágyképnek, ami miatt újabb és újabb márkák újabb és újabb natúr rúzsait tesztelgetem, hátha végre meglelem a nagy Ő-met... :)

    VálaszTörlés
  9. Ez az első szájfény, ami értelmes ideig képes megmaradni a számon. Nem tudom, a többivel mi lesz, lenyalogatom, beszívódik, elillan? Úgyhogy ebből már három színt is beszereztem: a my favourite milkshake, a kiss kiss kiss és az I like cotton candy. Utóbbi a kedvencem, ha óvatosan használom szolid pink, ha durvábban, akkor élénk barbipink!

    VálaszTörlés
  10. Nem tudom, talán könnyebben lenyaljuk őket. Ezen amúgy én is gondolkodtam már..

    VálaszTörlés
  11. Theverystyleblog2012. június 26. 16:00

    Nagyon köszi a tippet, megvettem, imádom, komolyan :)! Elsőre a my favourite milkshake-et vettem meg, de szerintem be fogok szerezni egy másik árnyalatot is. Már most kedvenc, nem hiába van ennyire jó pontszáma :)!

    VálaszTörlés
  12. Örülök neki, hogy tetszik! :)

    VálaszTörlés
  13. Én is nagyon imádom ezeket a szájfényeket!:))

    VálaszTörlés
  14. Nincs piros szád, ha ez eltakarja! Én tegnap - írásod hatására - vettem, akár az egész tubust rákenhetném, de a szám akkor is átüt rajta :(
    De attól még tetszik, jó illata van és nem szárít, csak sajna rajtam nem rózsaszín...

    VálaszTörlés
  15. Nem tudom, nekem határozottan tompítja a pirosságot :/ Bocsi, hogy behülyítettelek vele, és neked meg nem :( Azért remélem tudod majd használni így is.

    VálaszTörlés
  16. persze, azért még el fogom használni, jó kis szájfény tényleg, ennyiért nem bántam meg, hogy megvettem. amúgy is, puding próbája az evés :)

    VálaszTörlés
  17. meggyőztél vele, szerintem meg fogom venni nemsokára,mert kell egy normális szájfény, ami tartós és szép :)

    VálaszTörlés
  18. Nagyon szeretem ezt a szájfényt én is, édesanyám névnapomra még a nyáron vett egy hatalmas sminkcsomagot, amit úgy állított össze, hogy kifigyelte, miket néztem, és megvette őket. A Milkshake-t meglátva olyan boldog lettem, gyönyörű a színe, nem nyalom le (elég fura állaga van... ), kellemes, gyenge illatú, és nekem kifejezetten tetszik az applikátora, az ajkaimra jól fekszik. Mivel nagyon száraz ajkaim vannak, sokféle ajakápolóm van, és kevés szájfényem, de ezt bátran kenegethetem, nem szárít. Nem is ápol túlzottan, én egy picike ajakbalzsamot teszek néha alá, és úgy nagyon jó. Tervezek beszerezni más színt is, de ugyanilyen kiszerelés/kinézet lett a twilight új kollekciós szájfénye, abból vettem egyet. Kellemes illat, extra csillogás, de szvsz gyorsan kopik. (2 óra alatt kb)

    VálaszTörlés
  19. Imádom ezt a kis csodát. És ezt is nektek köszönhetően találtam meg. Eddig nem is tudtam hogy egy sima szájfény lehet ennyire pigmenált, pedig aztán én se most jöttem le a falvédőről szájfény ügyben. :D Nem is értettem azokat akiknek hamar elfogynak az ajakírek, rúzsok, szájfények. Hétvégén módszeresen rendet raktam a piperés szekrényemen-kedvenc rendrakó helyem- és egy komplett trüffeles (1,5x nagyobb mint a ferrero rocher ) dobozt megtöltöttem szájfénnyel állítva(!!!), nálam sosem fogynak el, csak max megromlanak, elajándékozom. Viszont ennél az essencenél most, hogy egy már megszűnt csodaszép árnyalat újdonsült gazdája lettem, eléggé félek, hogy el fog fogyni egyszer. :D

    VálaszTörlés
  20. Én ezt vagy 5x újraéltem :D Durva mennyiszer újravettem... Bár kijönne belőle valami szép pasztellbarack árnyalat is...

    VálaszTörlés
  21. :) igen, ezek mintha a sok limitált széria mellett/miatt nemigazán újulnak meg, de talán most hogy ezt a cotton candyt kivonták, jön valami úúúj! :) Amúgy nagyon meglepődtem, hogy még itt vagy. Mindig azt hittem ilyenkor egyedül ólálkodom idefent. Kár, hogy nincs ilyen lélekszámlálótok, meglepődnénk szerintem hány beteg lelkű nőszemély van itt, köztük én is :D

    VálaszTörlés
  22. Nubian Heritage Coconut & Papaya Body Wash.
    I-Herb-ről lőttem nevetséges összegért a "kis" 384 ml-es darabot és hát.....ilyen mennyi illatú tusfürdőm nekem még a büdös életben nem volt.Mintha egy tópusi sziget naplementéjének minden cseppje az üvegben landolt volna.Imádom és 100% hogy fogok még rendelni.Nem szárít, gyönyörű összetevők, kétségtelenül a legjobb amit eddig valaha használtam.


    A Bath and Body Works Waikiki Beach Coconut testvaj nyert még utcahosszal bármilyen termék előtt.
    Nem tudok kibújni a bőrömből testápló cuccokat is illat alapján választok szinte 100%-ig.
    :)

    VálaszTörlés
  23. Jajj, de jó kis lista! :)

    Az én kedvenceim között mindenképpen ott van a Hawaiian tropic naptej, a Vichy termálvíz spray, a TBS C-vitaminos arckrémje és a kókuszos tusfürdőjük.

    VálaszTörlés
  24. Repült is a wishlistemre, nagyon jól hanzik..... *.*
    (Btw...nem tudod véletlenül, hogy Boginak van-e még Waikiki Beach Coconut testvaja? :) )

    VálaszTörlés
  25. Én is most épp a Vichy arcpermetét használom, jó kis cuccok ezek.. :)

    VálaszTörlés
  26. Nincs, de adok az enyèmből, csak keríts valami ibriket amibe àt tudok nyomni neked a tubusból! 😘

    VálaszTörlés
  27. Az istenkirály lenne, köszi! :)

    VálaszTörlés