BLOGKERESŐ

2015. július 31., péntek

Havi kedvencek - 2015 július

Holnap augusztusba lépünk, ami még 1 hónap nyarat és sokatoknak még talán egy nyaralást is takar, élvezzétek ki, mi pedig ezt a hónapot szokás szerint búcsúztatjuk a havi kedvencekkel :)

Arcápolás



A hónap kategórialegjei a Maybelline Baby Lips Ajakápolók lettek - bár nem kimondotan csodaszerek, de cuki a csomagolásuk és szép színük-fényük-illatuk van, ezért hamar felkapottak lettek a KM-esek körében. (A legnépszerűbb árnyalat egyébként a Cherry Me és a Peach Kiss). Az ezüstérmet a Jimjams Fekete Szappan kapta, a vélemények alapján szép simává, mattá, problémamentessé teszi a bőrt, sokan az Ilcsi fekete szappan olcsó dupejaként emlegettétek. Dobogós lett még a Balea Med Ultra Sensitive Waschgel is, ami nem irritálja vagy szárítja a bőrt, "csak" tisztít, igaz, volt aki ez utóbbi intenzitását sminkkel szemben nem találta teljesen kielégítőnek, de a többség így is szerette, mert kellemes, tiszta érzetű bőrt hagy maga után. A magasabb árkategória legje a The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet lett. Könnyed állaga, kellemes, hűs formulája (vannak, akik hűtőbe teszik, hogy még üdítőbb legyen) és bőrpuhító hatása miatt sokak kedvence volt ebben a hónapban.
(A hónap legje posztra ezúttal a TBS Sorbetje és a Jimjams feketéje pályáznak, írjátok meg kommentben, melyiket szeretnétek elemzés formájában viszont látni.) :)


Testápolás



Nagy összegben mertem volna fogadni, hogy a testápolás legje valami jó kis nyári Balea tusi lesz, és voilá! A Balea Tropical Sunshine Tusfürdő ebben a hónapban szinte csak maximális pontszámú véleményeket kapott, friss, üdítő, ráadásul hosszan tartó az illata, és nem szárítja a bőrt sem. A testápolók között is lett egy kedvencetek, a Garnier Oil Beauty Olajjal Gazdagított Tápláló Testápoló, ami egyrészt praktikus pumpás kiszerelést kapott, másrészt pedig finom, hosszan tartó illata van, könnyű eloszlatni a bőrön és nagyon jól ápol. A bronzérmes az előző hónaphoz hasonlóan ezúttal is a Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous Peeling Tusfürdő lett (egyébként ő benne van a top 10 nyári kedvencetekben is). Kellemes, nyárias illata mellett tele van apró, homokszerű peelingszemcsékkel, melyek finoman hámlasztják a bőrt. A hónap illata a Chanel Coco Mademoiselle EDP lett.


Hajápolás



A hónap legnépszerűbb hajápolója egy újdonság, a L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Oil Selymes Olaj A Krémben lett, ami a legtöbb véleményezőnek termékminta formájában volt meg, de többen is írták, hogy tervezik megvenni nagyban is, mert annyira finom illatúvá és puhává tette még a töredezett hajvégeiket is. Az ezüstérmes aussie Miracle Moist Sampon a vélemények zöme alapján puhává és finom illatúvá és csodálatosan fényessé teszi a hajat, a bronzérmes Isana Korpásodás Elleni Samponnal pedig elég hamar le lehet tudni a korpás, viszkető fejbőrt. Havi leg lett még a Balea 1 Minute Soforthilfe-Kur Pfirsich & Cocos is, ami egyébként tök jó kis utazásbarát csomagocskát kapott, olcsóbb, mint egy gombóc fagyi, és nagyon finom barackos-kókuszos illatot és puha tapintást kölcsönöz a fürtöknek.


Smink



A hónap legje szintén egy olyan termék lett, ami a nyári top 10-ben is benne volt, ez pedig nem más, mint a Rimmel 60 Seconds Super Shine by Rita Ora körömlakk. Az Essence The Gel Nail Polish Top Coatra is sok dicséret érkezett - egyrészt több nappal meghosszabbítja a körömlakkok tartósságát, másrészt pedig olyan gyönyörű fényt ad a lakkoknak, mintha géllakkok lennének. Ja, és a legjobb, hogy percek alatt kőkeményre szárad, így nem lesz este párnalenyomatos a manikűr. A NYX Soft Matte Lip Cream (ami egyébként a KM 3. legnépszerűbb folyékony rúzsa) lett a krémes állagú, finom süti illatú és a tartóssága is megfelelő a pigmentáltsága pedig egyenesen szuper. A magasabb árkategóriában a kedvencetek a szemöldökformázók császára, az Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade lett, ami ebben a hónapban ilyen és ehhez hasonló jelzőket kapott: tartós, tökéletesalapdarab...


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése