BLOGKERESŐ

2015. szeptember 18., péntek

Mit ne vegyél, avagy a Krémmánia legrosszabb termékei

Ősz van, szóval hello hámlasztás, hello Pumpkin Spice Latte, és hello KM worst of-ok, ilyenkor szoktuk ugyanis összeszedni Nektek, hogy az elmúlt évben melyik termékeket vágtátok volna legszívesebben a kukába. Reméljük, hogy egyikhez se volt szerencsétek! ;)

Arcápolás



Az arcápolás kategória a worst of terméke az Alverde Gránátalma-Karitévaj Ajakbalzsama lett, aminek egyetlen pozitívuma, hogy olcsó, de amúgy annyit ér, mint halottnak a csók, annyira, hogy még nyáron sem bizonyult elégnek, sőt, volt akiknek konkrétan szárította az ajkát. Ja és kék a színe. KÉK! Nem is vitte többre 1,74 csillagnál.
A 2,54 csillagig jutó Himalaya Herbals Gentle Eye Makeup Remover nem elég, hogy csípte, irritálta a szemeteket, de még a sminket sem viszi le rendesen. A leírás szerint egyébként hihetetlenül gyengéd és lágy, szóval ennyit a hangzatos ígéretekről... 
Az Avon Care 3 in 1 Cleanser Toner Moisturizernek béna az illata, az állaga és a hatása sem valami nagy durranás, így a nevével ellentétben nem hogy három termék tudásával, de egyével se nagyon bír. Jelenleg 159 véleménynél és 3,18 pontnál tart.
A DM natúr sajátmárkájának egy másik citrom díjas arcápolási terméket is köszönhetünk - a 3,08 csillagos Alverde Kétfázisú Szemfestéklemosó tényleg nagyon pocsék lehet, mert már tavaly is szerepelt a listánkon, és azóta is töretlenül érkeznek rá a lehúzó vélemények - állítólag csíp és alig viszi a sminket.
Labello Fruity Shine Strawberry Ajakápolóról a kollektív vélemény dióhájban annyi, hogy nem hidratál, de jó a (mű)eper illata/íze/színe. Tulajdonképpen mindent tud, csak épp ajkat ápolni nem. Jelenleg éppen 158 véleménynél és 3,15 csillagnál tart.
A Vichy Idéalia BB Krém idén sem lett a kedvencetek, sajnos csak 2,49 csillagot érdemelt ki. Nagyon gyér a fedése, azonnal beleül a pórusokba és a temérdek, természetellenesen csillámló részecske miatt is sokan felemeltétek a hangotokat.
A Manna Kámforos Arctisztító Szappannal  a legtöbben nem tapasztaltak semmit, vagy épphogy szétszárította a bőrüket. Összességében 2,77 csillagot tudott csak összeszedni.


Test- és hajápolás



A testápolás kategória szégyene ebben az évben a MosóMami Argánolaja lett, ami elvileg sima argánolaj, a véleményezők közül viszont néhányan arra gyanakodtak, hogy lehet nem is biztos, hogy (csak) argánolaj van benne. Többeknél pattanásokat okozott, de volt, akit még szárított is. Jelenleg kereken 2 csillaga van.
2,09 csillaggal a Krémmánia legrosszabb hideggyantája cím nem épp büszke tulajdonosa még mindig az X-Epil Használatra Kész Gyantacsíkok Testre, ami alig szed ki pár szál szőrt, és a gyanta nagy része is a lábon marad. 
A Bionsen Deo Spray kapcsán a legtöbben szörnyű, rovarirtóra emlékeztető szagról és bőrirritációrül számoltatok be, és a hatása sem az igazi.
Az Alverde Deo Roll-On Menta-Bergamott kapcsán az "ez valami pokoli cucc" a legtalálóbb véleményrészlet - borzalmas a szaga, csíp, lucckozak nevű felhasználónk szerint pedig azért natúrkozmetikum csak, mert "hát tényleg elég natúr izzadtságszagom lett tőle :D". (Mondtuk már, hogy mennyire imádjuk a humorotokat lányok?). Az illata legalább jó, de ez sem volt elég arra, hogy 2,18 csillagnál többet zsebelhessen be.
A parfümök közül a Star Nature EDT Vattacukor Illattal verte ki a legtöbbeteknél a biztosítékot, kb. minden második kommentelő rosszul van az émelyítő illatától vagy épp hányinger kerülgeti tőle. A 2,17 csillagos Lady Gaga Eau De Gaga sem lopta be túl sok krémmániás szívébe magát - egyrészt annak ellenére, hogy elvileg uniszex illat, a nőkön borzasztóan áll, de még férfiillatnak sem akkora szám, mint ahogy azt beharangozták. Ahogy Kodi fogalmaz: "Lady Gaga, nagy csinnadrattával, megalkotott egy Avonos férfiparfümöt".
Hajápolás fronton 1,94 csillaggal az Alverde Korpásodás Elleni Sampon lett a kategóriavesztes, aminek egyébként már az elődjét is utáltátok. Állítólag zsírosabbnak tűnik tőle a haj, mint mosás előtt, nem habzik, ja és gondolom az sem lep meg semmit, hogy a korpásodás kapcsán se nagyon rúg labdába.
SYOSS Shine Boost Sampon nehéz érzetűvé, zsírossá teszi a hajat, sokan pedig arról számoltak be, hogy irritálta a fejbőrüket is...
2,18 pontot kapott a Balea Repair + Pflege Sampon, aminek a "tudása" nagyjából ugyanaz, mint a Syossénak - zsíros hajtő és lelapuló frizura...


Smink



Majdnem 100 véleménynél jár az elmúlt év legrosszabb spirálja, de egész biztosan nem lesz túl örvendetes a jubilálása, hiszen jelenleg éppen 2,51 csillagon áll. Az Avon Big & Daring Dúsító Szempillaspirál rovására írható, hogy semennyire nem dúsít, tapaszt, alig lehet lemosni, plusz hamar be is szárad.
A Catrice Prime & Fine Szemhéjpúder Alap szerencsére nemrég esett egy szortimentfrissítés áldozatául, és nem sokan siratták meg, maximum az érte kidobott pénz miatt... Ez a 2,17 pontos kis rettenet száraz, csomós, eldolgozhatatlan, egyenesen használhatatlan. Az üvegtégelyét mondjuk sokan eltettétek, persze szigorúan a beltartalom gondos kimosása után.
A Rimmel Scandaleyes Thick & Thin Szemhéjtus sem épp a kategória gyöngyszeme - alig és szürkén fog, és az ígéreteivel ellentétben kicsit sem vízálló.
A megújult Avon Color Trend Olajmentes Alapozó SPF15 2,16 ponttal szintén utolsók közt kullog. Szinte alig fed, csíkozódik, és hiába olajmentes, mégis zsíros hatású tőle a bőr. 
A For Your Beauty Összecsukható Púderecset rettenetesen büdös, a szagot ráadásul ki sem lehet belőle mosni, ezen kívül hullik is, és alig lehet visszacsukni. Anette szerint "Soha, véletlenül se vegyétek meg!"
Végül pedig ismét felkerült a listára a Catrice Prime and Fine Anti-Red Base (most épp 1,64 csillagon áll), és a legmeglepőbb tény vele kapcsolatban, hogy még mindig kapható, mivel annyira meg van szórva a termék csillogó pigmentekkel, amik olyan erősek, hogy még az alapozón is átütnek.


Nektek voltak olyan a termékeitek mostanában, amikben nagyot csalódtatok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése