BLOGKERESŐ

2015. szeptember 23., szerda

Termékajánló a 2015-ös őszi Glamour- (és egyéb kuponos) napokra

A kuponos napok általában elég ambivalens érzéseket váltanak ki belőlem - ha a tömegre, a zajra és a sorbaállásra gondolok, akkor nem szeretem őket, de ha éppen a városban járok, és meg tudom venni a kedvenc alapozómat 20% kedvezménnyel, akkor madarat lehetne velem fogatni. Idén egyenlőre úgy tűnik, hogy a "nemszeretem" felé billen a mérleg, de azért még várok, hátha megfűz valamelyik barátnőm egy kis ebédeléssel összekötött shopizásra... :)


Nektek mindenesetre összeszedtem, hogy szerintünk (és a KM-es vélemények szerint) miket lesz érdemes az október 8-10. között zajló Glamour-napokon venni.


Szak- és márkaboltok, patikák




20% kedvezmény van például a Cliniqueben, ami remek alkalom, hogy olyan bestseller, a krémmániás felhasználónak körében is régóta nagy kedvenc termékekre tegyetek szert, mint a Chubby Sticka vízhiányos bőrrel csodákat tevő Moisture Surge Extended Thirst Relief, vagy épp az olajmentes Superbalanced Alapozó. (Egyébként nagyon sok további klassz terméke van még a márkának, amit nehéz lenne így hirtelenjében felsorolni, szóval érdemes elolvasni a témában a Mit érdemes tőlük venni: Clinique posztunkat is). Az idei újdonságok közül leginkább a Pop Lip Colour + Primer Rúzst tudjuk ajánlani - szuperkrémes, kiválóan pigmentált és a színválaszték is mesés, illetve a Chubby Stick Cheek Colour Balm is megérhet egy pillantást, főleg a 02 robust rhubarb árnyalatot dicséritek, mert elképesztően szép, természetes hatást lehet vele gyorsan és egyszerűen elérni, és a pórusokba sem ül bele. A termékek árának a húsz százalékát lehet megspórolni az Estée Lauderben is, így például a KM legnépszerűbb high endes alapozója, a Double Wear Alapozó SPF 10 9200 Ft-ba kerül csak, de olcsóbban kaparinthatjátok meg a márka ikonikus öregedésgátló szérumát, az Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II-t (ennek az összetevő szerinti elemzését itt olvashatjátok), vagy a Krémmániások és személyes kedvenc rúzsomat, a Pure Color Envy Sculpting Lipsticket (itt találjátok meg a róla írt tesztünket). Az újdonságok közül a Pure Color Envy Liquid Lip Potion az egyik legígéretesebb darab, amiről azt írtátok, hogy ez a nagybetűs folyékony rúzs - egy húzással tökéletesen fed, és szinte egybeolvad az ajkakkal.



A patikái márkák közül szintén 20% kedvezménnyel kapható az Eucerin, a La Roche-Posay, az Uriage, és Vichy is, vagyis az összes népszerű dermokozmetikai márka, leszámítva sajnos a Biodermát. Az Eucerin termékek közül elsősorban a pH5 Olajtusfürdőt és a ph5 Intenzív Krémet ajánljuk Nektek (aminek az INCI-je nem túl szép első ránézésre, pedig a nagyon jó kis alapkrém), illetve lemosót, micellás vizet is érdemes lehet a márkától venni, például az az egyik kedvenc minimalista összetételű arclemosómat, az UltraSensitive Arctisztító Tejet, zsíros bőrűeknek a szalicilsavat is tartalmazó, illatmentes DermoPurifyer Mélytisztító Arclemosó Zselét,, illetve a szintén illatmentes DermatoClean Micelláris Tisztító Vizet. A La-Roche Posay termékek közül jó vétel lehet az előző hónap KM-es kedvence, a Hydreane Legere (itt írtunk róla összetevő szerinti elemzést), de  bátran ajánljuk a márkától a Termálvíz Sprayüket (itt írtunk róla, hogy miért is jók ezek), de Cicaplastot (vagy Cicaplast Baume B5-öt) is most ésszerű venni, mert az mindig jó, ha van otthon... A Vichytől a szuper fedőképességgel rendelkező Dermablendhez lehet és érdemes most olcsóbban hozzájutni, és a pasitoknak is most érdemes megvenni a Homme Izzadásgátló Dezodort (az enyém imádja, és KM-en is 4,6 csillaga van), az Uriagetól pedig a pattanásos, zsíros bőrre való, júniusban hónap krémje címet megnyerő Hyséac K18 Krémet (összetevő szerinti elemzés róla itt), vagy az illat-és alkoholmentes Bariésun Illatmentes Arckrém SPF50+ érdemes számításba venni.

A Douglasban ezúttal is a piros táblával megjelölt termékere jár a 20% kedvezmény - és most mondjuk el közösen néhány imát a Bobbi Brownért... 


Drogériák

A drogériás kuponok között idén is szuper ajánlatok vannak: a DM elég sok márkára és termékre ad 20-50% kedvezményt, a Rossmannál is ugyanígy 20-50%-os kuponokkal vásárolhattok, ezeken felül 25%-al olcsóbban vehettek meg egy darab kiszemelt dekorkozmetikumot, a Müllernél pedig a teljes vásárlás végösszegéből jön le 20%.

Smink


A DM-ben 50%, a Müllerben pedig 25% kedvezmény van a L'Oreal dekorkozmetikai termékeire - idén szuper vétel lehet az új szuperkényelmes, selymes érzetű  Infallible Mega Gloss Bar Szájfény (teszt vele itt), a matt hatású Infallible 24-H Matte Matt Alapozó, vagy a nemrégiben megújult, kibővített színskálájú (van extra világos árnyalat is!True Match Alapozó, amire már érkezett is tőletek 3 darab, maximális pontszámú vélemény. 
A DM-ben 50%, a Müllerben 30% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a  Max Factor sminkcuccokat - az újdonságok közül például a nemrég blogon tesztelt Smokey Eye Drama Kitet (teszt vele itt) vagy a 7 maximális pontszámmal büszkélkedő Creme Puff Pirosítót - , és a most érdemes lecsapni a Maybelline termékekre is, ugyanis 50% kedvezmény jár rájuk (a Rossmannban 40% kedvezmény) , így például  már 2750 Ft-ért a tiétek lehet a csodás natúr  The Nudes Palette, vagy mindössze 1200 Ft-ért a szupernépszerű  Lash Sensational Szempillaspirál.
Mindhárom drogériában 50% kedvezmény jár a Rimmel és Astor termékekre - előbbi márkától féláron vehetitek meg többek közt a Krémmánia kedvenc rúzsát, a Kate Moss Ajakrúzst, a szépséges összetételű Lasting Finish 25H Powder Foundationt (teszt vele itt), a 9 maximális pontszámú véleménnyel jutalmazott Wake Me Up Szempillaspirált (teszt vele itt), vagy az utóbbi idők egyik legjobb drogériás szájfényét, az  Oh My Gloss Szájfényt, az Astornál pedig például a Chubby Stick-dupe Soft Sensation Lipcolor Butter (teszt vele itt) lehet jóval olcsóbban a tiétek, és a márka legújabb KM-es alapozókedvencét, a Perfect Stay 24h Alapozó+Perfect Skin Primert is most érdemes levadászni.
További kedvezmények: A DM-ben 50% mínusz jár a s-he stylezone és az alverde, a Müllerben pedig 30% az Artdeco sminktermékek árára.


Test-, arc-, fog- és hajápolás




A DM-ben 25% kedvezmény jár a következő márkák test-, arc- és hajápolási termékeire: Dove (testápolók), Lactacyd, Listerine, L'Oréal (arcápolók és Excellence hajfestékek), Nivea (Men/Baby/Sun termékcsaládok), Palmolive, Rexona, Sally Hansen, Scholl, Sensodyne, Toni & Guy, Veet, X-Epil, 50 % kedvezmény pedig az adidas, Blend-A-Med, Fa, Garnier (hajápolók), Gliss Kur, L’Oréal (Casting Creme Gloss hajfesték és Revitalift arckrém), Nivea (arctisztítók), Palette (Díva kollekció), Syoss, Taft, Vademecum márkák termékeire. A Rossmannban 20% kedvezménnyel juthattok hozzá az Aloe Vera, az Inecto Naturals és a Lirene, 25% kedvezménnyel a Garnier (dezodorok), a Hélia-D, és a Paradontax, 30% kedvezménnyel a Colgate és az Isana, 33% kedvezménnyel a Dove (hajápolók) és Signal, 40% kedvezménnyel az Elséve, a Fa, a Garnier (BB Krém és hajfesték), a L'Oréal (Triple Active krémek és lemosók), a Palette hajfestékek, a Schauma, 50% kedvezménnyel pedig a JimJams termékekhez.

Ennyi márka legjobb termékeit nehéz is lenne kiemelni, szóval csak néhány példa: ha tusfürdőt kerestek, a Palmolivenak szuperek és isteni illatúak az Aroma Sensations tusfürdői, a Feel Glamorous Peeling Tusfürdő például az idei nyár legnépszerűbb KM-es termékei közé is bekerült. A kedvezményes áron kapható dezodorok között van a KM legnépszerűbb dezodora is, ami nem más, mint a Dove Original Dezodort, de ha igazán hatásos izzadásgátlóra vadásztok, a Rexona Maximum Protection termékcsaláddal sem nagyon tudtok félrelőni, közülük is a KM-esek kedvence a Maximum Protection Clean Scent Krémdezodor. A Krémmánia legnépszerűbb szájvízei, a Listerinek is kedvezménnyel kaphatóak, így a márka (és egyúttal a KM) TOP szájvize, a Stay White Antiszeptikus Szájvíz is. Ha olcsó és jó fogkrémre vadásztok, a fogfehérítő hatású Blend-a-med 3D White Fresh Cool Water Fogkrém és az érzékeny fogakra kifejlesztett Sensodyne Rapid Fogkrém egy-egy jó alternatíva. Hajápolókat is most érdemes venni, többek közt hajfestéket, például L'Oreal Casting Creme Gloss Hajfestéket, ami a KM abszolút legje a kategóriában.

Érdemes végignézegetni a fent felsorolt márkák TOP termékeit Krémmánián - csak írjátok be a keresőbe az adott márkát, és az oldal népszerűségi sorrendben fogja megjeleníteni a hozzá tartozó termékeket!


A többi Glamour-napokos kedvezményről kategóriákra és kedvezményekre lebontva az Urban:Eve-n találhattok részletes infokat.

Ti mentek Glamour napozni? Szeretitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése