BLOGKERESŐ

2015. október 14., szerda

Újdonság teszt: Catrice Liquid Camouflage Korrektor

Az NYX HD Photogenic  óta egészen visszatért a bizalmam a drogériás korrektorokat illetően, de bevallom, az is adott egy löketet a kíváncsiságomnak, hogy a Krémmánia legnépszerűbb korrektorának a legújabb verziójáról van szó, ami ráadásul pillanatok alatt bezsebelt 12 darab szinte kizárólag maximális pontszámú véleményt tőletek....



Catrice Liquid Camouflage Korrektor egy magasan pigmentált, applikátorral ellátott folyékony korrektor szem alá. Az ára 1160 Ft és 5 ml a kiszerelése. Jelenleg 2 világos árnyalatban kapható.
"Folyékony, magas fedésű, ultra-tartós korrektor. Tökéletesen elfedi a szem alatti karikákat, a bőrhibákat és még a tetoválásokat is. Szükség esetén több rétegben is alkalmazható. Vízálló."

010 Porcellain árnyalatban

Az applikátor kicsi és puha, könnyű vele a szem alá juttatni a korrektort, a festéket pedig ujjal, egy kis fejű ecsettel vagy akár beauty blenderrel is (nekem a legjobban a Kell a Púder! Blender és a Real Techniques Setting Brush vált be erre célra) könnyedén el lehet oszlatni.

A festék folyós-krémes állagú, viszonylag lassan szárad, viszont ha megköt, akkor elég tartós. A csomagolásán is írják, hogy alkalmazás után érdemes hagyni megszáradni. Valóban nedvesebb formulája van átlagosnál, kell neki pár perc, mire megköt, sőt, ha mondjuk hidratáló hatású alapozó fölé teszitek, jobb fixálni egy icipici(!) púderrel, biztos, ami biztos... Nem szükséges viszont aláhidratálni és nem szárítja a bőrt sem.

Nélküle... és vele

A multifinkcionalitását tekintve ahogy a Catrice Camouflage a legtöbb Krémmániás véleményezőnek elsősorban bőrhibákra, pattanásokra vált be, ez meg szerintem ponthogy inkább a szem alá fog. Pattanásokra is lehet ugyan tenni, el is fedi őket, de szerintem a sima Camouflage a kissé szárazabb állaga miatt jobban, szebben és sokkal biztosabban tapad az acnékhoz, mint ez. 

Rétegezni a száradási idő után lehet, bár szerintem kár, mivel egy rétegben mutat igazán szépen, "bőrbeolvadóantermészetesen, több rétegben ráadásul hajlamosabb egy idő után egy picit megülni az apróbb ráncokban is. Nyugi, egy rétegben is szépen fed, szóval tényleg nem érdemes erőltetni... :)

Az egyetlen tényleg igazán zavaró pont ezzel a korrektorral kapcsolatban a feleslegesen erős illata... azt igazán elhanyagolhatták volna. Szerencsére viszonylag hamar elillan, de ettől függetlenül szerintem teljesen felesleges volt beletenni.



Ajánlom? Nem mondom, hogy kenterbe veri a Bobbi Brown Tined Eye Brightenert (ő az all time favourite folyékony korrektorom szem alá), de simán van olyan jó, mint a NYX HD Photogenic, ami több, mint 2x ennyibe kerül. Szerintem fel fog nőni a tégelyes tesójához! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése