BLOGKERESŐ

2015. december 1., kedd

Havi kedvencek - 2015 november

Vééégre eljött a december, vagyis 24 nap múlva karácsony, hónapkezdésnek pedig itt vannak a szokásos havi legek... :)

Arcápolás

A nemrég bevezetett Balea Micellás Víz Száraz és Érzékeny Bőrre szinte borítékolható volt, hogy beáll majd a micellás vizek trónkövetelőinek a sorába - illat- és alkoholmentes, ami ritka holló a drogériás micellás vizek közt, és még az ára is teljesen rendben van, csak 999 Ft-ba kerül.
A vélemények szerint nem csíp, könnyen leszedi a festéket, és még az erősebb sminkkel is elbánik (igaz, a vízállóval sajna már nem igazán). A hónap ezüstérmese a Carmex Original Stift SPF15 lett, ami egyébként a KM legtöbbet véleményezett és egyik legnépszerűbb ajakápolója. Mentol- és kámfortartalma miatt kellemesen bizserget (bár a téli hűvös időben van akit ez zavar) és pikk-pakk rendbe hozza még a legcserepesebb ajkakat is. A bronzérmes Neogence Hialuronsavas Hidratáló Eszenciát a legtöbben a Pixiboxnak köszönhetően próbáltátok, és jellemzően azonnal meg is szerettétek. Nagyon jól hidratál, simává, puhává teszi a bőrt, sőt, még a ráncokat is szépen simítja, bár az ára miatt néhányan azért dobtak egy hátast, hiszen sok hasonló jellegű és tudású darab van a piacon, jóval olcsóbban. A Paula's Choice Resist Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum lett a kategóriakedvenc a magasabb árkatergórában - tele van a bőr számára hasznos összetevőkkel, szuper az állaga, könnyen beszívódik és egységesebbé és bársonyosabbá teszi a bőrt.

(A hónap legje posztra ezúttal a Neogence esszenciája és a Paula's Choice széruma pályázik, írjátok meg kommentben, melyiket szeretnétek elemzés formájában viszont látni.) :)


Test, Illat



A hónap testápolási legje a Dove Purely Pampering Tusfürdő  lett, nem először. Kellemes krémes textúrájuk és lágy, meleg illatuk miatt szuper kis téli darabok. Ebben a hónapban főleg a kókustejes verziót dicsértétek. A hónap ezüstármese a legígéretesebb téli-karácsonyi limitált kozmetikumokat felölelő posztunkban is említett The Body Shop Havas Szilva Testvaj lett. Kellemes, hosszan érződő, parfümösen gyümölcsös illata van, és annak ellenére, hogy nem egy kifejezetten nehéz, tömény krém, nagyon jól táplálja a bőrt. A Balea Best Wishes Ápoló Krém Ibolya és Frézia Illattal igazi kis téli megmentő - nem ibolyás, viszont finom púderes illata van, hamar beszívódik és puha bőrt hagy maga után, a csomagolás pedig extracuki! :) A hónap illata a Lancôme Trésor Midnight Rose lett.


Hajápolás, egyéb



A novemberi hajápoló-leg egy sampon lett, mégpedig az Alpecin C1 Koffeines Sampon, ami nem csak a hajhullást mérsékli, de azt írtátok, hogy a hajmosások közti időt is kitolja, és nem mellesleg hajnövesztésre is szuper. Az Avon katalógusban is kapható Tangle Teezer The Original ebben a hónapban is újabb rajongókra tett szert - nem húzza a hajat fésüléskor és a gubancokkal is nagyon hamar elbánik. A Sudocrem Antiszeptikus Védőkrémet már rengeteg funkciójában dicsértétek, novemberben többen pattanások elleni csodaszernek tituláltátok, de a kipirosodott orrokra is hatékonyan bevethető. Végül a legek közé jutott még a Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex is, ami nem csak olcsó, de egy nagyon szuper hajerősítő komplex, mert feltűnően dússá, erőssé teszi a hajat és a növekedését és felgyorsítja, csak egy gond van vele - többen írtátok, hogy már nem kapható, bár van aki szerint csak megújult, szóval ha valamiknek több infoja van róla, mint nekünk, sikítson! :)


Smink



És végül a sminkek! :) A hónap legje az Essence The Gel Körömlakk lett - ár-érték arányban verhetetlen, szépek a színei és gyönyörű fényes a finise. Ezúttal az ezüstérmes is egy körömlakk lett: a Rimmel 60 Seconds Super Shine by Rita Ora, ami hiába volt nyári limitált kiadás volt, még most is sok pozitív vélemény érkezik rá. Nagyon szépen pigmentáltak, gyorsan száradnak és a tartósságára sem szoktatok panaszkodni. A bronzérmes Astor Perfect Stay 24h Alapozó+Perfect Skin Primer SPF20 közepes fedésig építhető, kellemes az illata, és könnyű eloszlatni, az tuti, hogy drogériás szinten a legjobb alapozók közt van, ezt a KM-en az összeértékelése is jól mutatja. Végül pedig havileg lett még a Pupa I'm Matt Lip Fluid, ami nagyon szép telt, matt színekben kapható, bár volt akit sajnos kissé szárított, de az ára miatt ezt elnéztétek neki,


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése