BLOGKERESŐ

2015. december 12., szombat

Szerkesztői wishlist karácsonyra

Nyakunkon a karácsony, és ilyenkor mondhatni már hagyomány, hogy összeülünk Judittal, és megnézzük, hogy az előző évi wishlistjeinkről mik teljesültek, persze jellemzően úgy, hogy nem a "Jézuska hozta", hanem mi leptük meg vele magunkat, szóval mindig elnevetgélünk azon, hogy nálunk a karácsonyi wishlist tulajdonképpen az a következő év önajándék-listája. Hát, hogy idén se legyen ez másképp, megint összeírtuk, mit szívünk vágya. (A lista szokás szerint nem csak kozmetikumokat tartalmaz.)

Évi




1. Paula's Choice Resist Hyaluronic Acid Booster: Mindig van egy-egy összetevő, amire éppen nagyon rá vagyok pörögve, most éppen a hiauronsav az, ezért nagyon jó lenne egy hialuronsavban kiemelten gazdag szérummal feldobni a rutinomat. A PC boosterjét anno deluxe kiszerelésben próbáltam és odáig volt érte a vízhiányos bőröm, szóval jó lenne belőle egy nagy kiszerelés. (Krémmánián)

2. theBalm theManizer Sisters Palette: Mióta Eszter barátnőm meglepett a Balm Desert bronzosítóval, ami kb. azonnal a kedvenc bronzosítómmá avanzsált, azóta nem hagy nyugodni a gondolat, hogy szeretnék egyet a híres highlightereik közül is - ebben az idei karácsonyi limitált palettában pedig mind a 3 benne lenne... (Krémmánián)

3. Viktor&Rolf Flowerbomb Extreme: Nagyon ritkán tetszik meg 1-1 új illat, hosszabb időn keresztül pedig még ritkábban vágyódom valami után, szóval a Flowebomb Extreme kivételnek mondható ilyen szempontból. Őt már régóta nagyon szeretném, örülnék, ha a Jézuska idén a fánk alá tenné... :) (Krémmánián)

4. Case Mate telefontok: Én vagyok az a lány, aki a frissen vásárolt körömcipő sarkáról első viseléskor felhasítja a bőrt, a kabátja cipzárjával kihúzza a vadiúj kasmírsál szálát... és igen, az a lány is, aki már szinte a boltból kijövet elejti a zsírúj okostelefonját, általában úgy, hogy maradandó nyomot is hagy rajta. Hamarosan szülinapom lesz, amire új telefont szeretnék magamnak venni, és jó lenne már előtte beszerezni egy szép tokot hozzá, biztos, ami biztos... Mivel nagy Case-Mate fan vagyok, örülnék valami szépségnek tőlük...

5. MAC Pure Zen rúzs: Idén ért el a MAC rúzsmánia szele, a barackos nude Shy Girl pedig máris az egyik kedvenc basic rúzsommá lépett elő. Amikor azt vettem, közte és a Pure Zen között vacilláltam, de idő közben rájöttem, hogy igazából mindkettőre vágyom. (Life is short. Buy the lipstick.) (Krémmánián)

6. Bath&Body Works gyertya: A karácsonyi hangulatba való kerülésem első és mindennél egyértelműbb jele, hogy illatgyertyát gyújtok a lakásban. Eddig a Yankee Candle tartok és gyertyák vonzásában éltem, de idén a látóterembe kerültek a Bath&Body Works gyertyái is, amikkel csak egy a baj: nagyon nehéz választani közülük, de idén szerencsére még ezzel se lesz gondom, mert már bejelentkezett a gyertyavadász posztjára egy jótündér... ;)

7. Herman-Miller Embody: A lista végére hagytam az álmodj királylány kategóriát, vagyis azt az ergonomikusan kialakított széket, amit konkrétan az irodai székek Rolls-Royceként emlegetnek. Sajnos jóval több, mint a fél életemet laptop előtt görnyedve töltöm, és ezt finoman szólva is érzem a hátamon, az Embodyt pedig pont az ilyen szerencsétlen sorsú egyedeknek tervezték, mint én. Viszont mivel annyiba kerül, hogy a kasszánál még a lelkem is ott kéne hagynom, nem hiszem, hogy mostanában...vagy valaha is lesz ilyenem, de álmodozni azért szabad, nem? :)


Judit




1. Kitchy Aladdin extracsavaros vizespalack: Középiskolás korom óta mindig hordozok magammal mindenhová fél liter vizet, általában egy teljesen igénytelen, sokadszorra újrahasznosított ásványvizes palackban. Egy ilyen szép, vidám és könnyen újratölthető vizespalack szuper lenne.

2. Emma Hardie Amazing Face Moringa Cleansing Balm: Nagyon szeretem a lemosó balzsamokat, és ez egy angol blogokon, Youtube csatornákon istenített darab, sokak szerint a legjobb a világmindenség lemosó balzsamjai közül. Egyetlen bajom vele, hogy illatos persze, de egy lemosónál ezt elnézem. (Krémmánián)

3. Estée Lauder Double Wear Light Alapozó: Utoljára egyetemista koromban használtam a sima DW alapozót és úgy emlékszem rá, mint a valaha volt egyik legjobb alapozómra. Azóta próbálgattam minden félét, és most úgy érzem, hogy eljött az ideje, hogy visszatérjek hozzá. Szerencsére most már kevesebb fedés is elég, szóval a Light változatra vágyom. (Krémmánián)

4. Hunter Wellington boot: Nincsen praktikus, vízálló csizmám, pedig eléggé hiányzik. Ez a Hunters tökéletes lenne. :)

5. Bobbi Brown Szájfény: Eddigi kedvenc szájfényem, és már jó ideje elfogyott. Azóta is tervezek venni újat, de még valahogy nem került sorra. De ha a Jézuska hozna egyet, annak nagyon örülnék. (Krémmánián)

6. Lisa Eldridge Face Paint: Nagy Lisa Eldrige rajongó vagyok, és biztos vagyok benne, hogy gyönyörű és érdekes könyvet írt. Bár alapból a smink története azt hiszem nem annyira érdekelne, de mivel Lisa írta, ezért kell!

7. Yankee Candle Christmas Cookie gyertya: Nem vagyok annyira gyertya használó, de ilyenkor decemberben azért néha eszembe jut. Évi javasolta, hogy ez mennyire jó, szóval fel is vettem a wishlistemre.

8. Paula's Choice Resist Skin Firming Line Minimizer: A szám körül két oldalt van ilyen nevetőránc féleség, ami szerintem picit mélyebb, mint az normális lenne. Bár általában nem hiszek az ilyesmiben, ebben egy olyan új hatóanyag kombó van, aminek nagyon biztatóak a teszt eredményei. Magamat ismerve ki fog kelleni próbálnom, hátha. :) (Krémmánián)



Nektek mik szerepelnek a wishlisteteken? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése