BLOGKERESŐ

2016. március 2., szerda

Havi kedvencek - 2016 február

A március az egyik kedvenc hónapom, egyrészt azért, mert a tavasz a kedvenc évszakom, másrészt pedig ebben a hónapban születtem, szóval mindig könnyen búcsúzom a februártól, de természetesen ezúttal is havilegekkel.... :)


Arcápolás


A hónap aranyérmese egy low budget arclemosó olaj lett, mégpedig a Balea Reinigungs Öl Sminklemosó Olaj. A kedvező ára mellett azért szerettétek, mert nem szárít, nem okoz pattanásokat, nem irritál és kicsit még hidratál is.

A szemfestéket önmagában nem szedi le teljesen, de az arcon levő festékkel szépen megbirkózik, és nem hagy maga után kellemetlen olajos érzetet sem. A hónap ezüstérmese a La Roche-Posay Effaclar Duo [+] lett, ami ebben a hónapban is sokaknak segített elmulasztani a pattanásokat és a hegek gyógyulását is szemmel láthatóan felgyorsította. Ebben a hónapban is került koreai termék a legek közé, mégpedig a Cosrx AHA/BHA Clarifying Treatment Toner. Tele van szuper összetevőkkel, és még mindennapi használat mellett is sokáig elég. Külön szimpi, hogy fújós a kiszerelése, ami sokkal praktikusabb és takarékosabb megoldás, mint a megszokott vattára öntögetős módszer. A hónap kedvence a magasabb árkategóriában a MAC Fix+ lett, ami egyébként már 51 véleménynél és 4,41 csillagnál jár Krémmánián, és amellett, hogy egy igazán sokoldalúan kihasználható permet, a vízhiányos bőrrel is csodát tesz.

(Ja és persze a szokásos: írjátok meg kommentben, melyiket szeretnétek elemzés formájában viszont látni.) :)


Testápolás, illat



A hónap legje a The Body Shop 40. születésnapjára alkotott British Rose Testvaj lett, aminek amellett, hogy istenifinom, üde rózsás illata van, tele van nagyon apró gyöngyházfényű rózsaszínes mikrocsillámokkal, vagyis a finom illaton kívül még egy kis egészséges ragyogást is ad a bőrnek. A hidratáló hatása mondjuk kicsit so-so, de cserébe nagyon kellemes, hosszan tartó illata van, könnyen beszívja a bőr, és nem ragad. A nagy fürdőtermék körkép után több véleményt is írtatok a posztban szereplő termékekhez, ezek közöl a Balea Luxury Fürdősó Red Love kapta a legtöbb 5 csillagos véleményt. Az illata belengi az egész fürdőszobát, nagyon szép pirosra színezi és csillámossá teszi a vizet, ráadásul egy zacskónyi ára alig több, mint 200 Ft. A Bioderma újdonsága, az Atoderm Olajtusfürdő nem csak nekem, hanem Nektek is nagyon bevált. Sajnos kicsit gyorsan fogy, de nagyon kellemes illata van, szuperül feloldja a koszt és a sminket, nem szárítja a bőrt és nagyon könnyen le lehet mosni, mindenféle kellemetlen utóérzet nélkül. Havileg lett még az Avon Habfürdő Csokoládé és Narancs Illattal is  - szép nagy habot csinál és egy az egyben zselés szaloncukor illata van, hideg-szeles estéken állítólag szuper benne lazulni. A hónap illata az Yves Rocher Rose Oud EDP lett, ami már most egy baromi megosztó illat - volt aki briliáns illatként írja le, de olyan is akadt, aki meg ponthogy marha büdös, már-már eltűnni nem akaró illatként jellemezte. (Egyébként zseniális vélemények születtek az illathoz, érdemes elolvasgatni őket!)


Hajápolás



A hónap legje egy alig 1400 Ft-os darab lett, mégpedig az Imperity Golden Crystal Serum. Tartósan puha és egészséges lesz tőle a haj, anélkül, hogy zsírosítana, plusz az illata is kifejezetten kellemes a vélemények szerint. A L'Oreal Paris Studio Line Hot & Big Hővédő Spraynek az ígéreteihez híven tényleg 2-3 napig tart a hatása. Többen is voltak, akik azt írták, hogy annyira szépen egyenesíti és megemeli a hajukat, hogy akkor is használnák, ha nem lenne hővédős. A Balea Trend It Up Szélálló Hajlakk nem csak kirívóan tartós hatású, hanem egyáltalán nem teszi ragacsossá a hajat és szaga sincs. Sokak szerint "drága, márkás hajlakkokat is simán odaver". A drágább árkategóriában a Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier Göndörítő Krém lett a hónap befutója - állítólag nagyon szépen be lehet vele szárítani a göndör hajat, mindezt merev hatás nélkül.


Smink



A hónap sminklegje a Vichy Dermablend 3D Korrekciós Alapozó lett. A pont tökéletes mennyiséget kicsit nehéz eltalálni belőle és az eldolgozás mikéntjét is ki kell tapasztalgatni, viszont tényleg brutálerős fedése van, és még a piros pattanásokat, nagyobb hegeket is gond nélkül elfedi. Nagy kedvenccé nőtte ki magát a Lovely Gold Highlighter, aminek nem csak gyönyörű a színe, de hihetetlenül pigmentált és nagyon tartós is, igaz, sajnos nem túl utazásbarát a törékeny műanyag csomagolása miatt. Az általunk is tesztelt Avon Matt Hatású Ajakrúzs is havileg lett - gyönyörűek a színei, kellemesen krémes a formulája, nem szárít és szépen is fed. Végül leg lett még a Rimmel Volume Colorist Szempillaspirál is, aminek érdekessége, hogy színező hatóanyaga fokozatosan teszi feketébbé a pillákat, így két hét rendszeres használat után a csupasz pillák is sötétebbnek látszanak majd. A vélemények szerint nagyon kényelmes használni a keféjét, nem csomósít, szép látványos, fekete pillákat lehet vele festeni, és tényleg van színező hatása hosszabb távon.



Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek ebben a hónapban?

10 megjegyzés:

  1. Szuper volt ez a bejegyzés, nagyon köszönöm, jó ötleteket adtál, szépek a sminkek nagyon!
    Nekem a Monaco van meg ezen a palettán kívül, arról nem készítesz hasonló bejegyzést, sminkvariációkat? Hasznos lenne nagyon

    VálaszTörlés
  2. De, szívesen csinálok ha szeretnéd, ő pont meg is van nekem :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó volt! Méééééééééég ilyet! Az Oh So Speciallal is csinálhatnál. :)

    VálaszTörlés
  4. Szépek lettek a sminkek,gratula. :) Főleg a legelső és az 5-ös áll közel hozzám. Muszáj lesz megvegyem ezt a palettát. És igen, várjuk a következőt is, még-még :))

    VálaszTörlés
  5. tényleg nagyon szépek!:)a rossmannba mennyibe kerül egy ilyen?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rossmannban sajnos nem lehet kapni, csak rendelni lehet :(
      http://www.makeuplaza.com/hu/products/479/502/

      Törlés
  6. vágtázó halottkém2012. október 31. 13:57

    Valami eszméletlen csodás! wishes már a szemedről felismertelek!

    VálaszTörlés
  7. nem tudom miért csak most bukkantam erre az írásodra... ez valami brutál jó.. gyönyörű, meseszép...

    VálaszTörlés
  8. ó, de rég írtam már ezt :) örülök, hogy tetszik :)

    VálaszTörlés