BLOGKERESŐ

2016. április 1., péntek

Havi kedvencek - 2016 március

Máris végére értünk az első tavaszi hónapnak, és egyúttal elérkezett a március havi kedvencek ideje is. Ebben a hónapban ezeket szerettétek a legjobban:


Arcápolás



A hónap legje a Cosrx AHA 7 Whitehead Power Liquid lett, nagyon úgy tűnik, hogy mostanában minden hónapra jut valamilyen Cosrx termék... :)
Már 31 véleménynél és 4,81 csillagnál jár, csodaszépen halványítja az aknék után maradt hegeket, egységesít, simít, és nagyon puhává teszi a bőrt, igaz, többek szerint enyhe halszaga van. Meglepően szép összetevőlistája van az ezüstérmes Garnier Pure 2in1 Arctisztító és Sminklemosónak, még illatanyag sem került bele. Nagyon szépen mattít, de nem szárít vagy csíp, valamint könnyű lemosni is. Sokan dícsértétek még a Rival de Loop Elektromos Arckefét is, aminek az ára a kategóriáján belül szinte vicc, ugyanis alig 3000 Ft-ot kóstál. Szépen tisztítja a bőrt, mindkét feje jól kihasználható és meglepően igényes a tárolódoboza is. A drágább árkategória legje a vadiúj Paula's Choice Calm Redness Relief Repairing Serum lett, amit többen máris a valaha volt legjobb PC szérumnak kiáltottak ki, annyira gyors és látványos a hatása.

(Ja és persze a szokásos: írjátok meg kommentben, melyiket szeretnétek elemzés formájában viszont látni.) :)



Testápolás



A hónap legje az én személyes havi kedvenceim között is helyet kapó, isteni friss kókuszvíz illatú Fa Coconut Water Tusfürdő lett, de a kedvencek közé került még az Original Source Málna & Vanília Tusfürdő is, aminek az illata többeket is vaníliás málna fagyira emlékeztetett. A citrom és író aromájú Balea Buttermilk & Lemon Kézkrém egy nagyon jó alternatíva lehet tavaszra kellemes illata és könnyed állaga miatt. Végül havileg lett még a The Body Shop Vineyard Peach Barackos Testvaj is, a TBS szezonális, igazi érett, zamatos barackra hajazó illatú, mesésen krémes testvaja.


Hajápolás



A kategória legje ezúttal a Batiste Dry Shampoo Blush lett, ami remek megoldás, ha ki szeretnétek tolni a hajmosások közti időt, vagy esetleg sokszor fordul elő, hogy hirtelen nincs időtök hajat mosni. Kellemes púderesen virágos illata van, és van, aki 2 napot is tud vele nyerni. Ebben a hónapban dobogós helyen végzett még a Garnier Fructis Grow Strong Sampon is, amivel kapcsolatban a legtöbben puha, sima és fényes hajról számoltak be, és volt, aki még némi hajerősítő hatást is tapasztalt. A vadiúj, vörös alga kivonattal és tápláló keratin komplexszel gazdagított Dove Regenerate Nourishment Sampon is hamar felküzdötte magát a legek közé - állítólag nagyon jól tisztít, csodás az illata és a tápláló jellege ellenére nem nehezíti el a hajat sem. A For Your Beauty Bontókefe is szert tett ebben a hónapban néhány új rajongóra - szépen végzi a dolgát és nem tépi a hajat, szóval jó olcsó alternatíva lehet a Tangle Teezerre.


Smink



A hónap sminklegje a Miyo Rice Powder lett, aminek nem csak az ára nagyon baráti (1100 Ft), de egyáltalán nem lesz tőle fehér a bőr, nagyon jól fixál és bársonyos tapintásúvá, mattá teszi a bőrt, mindezt anélkül, hogy szárítana. A listára került még a NYX egyik bestseller terméke, a Soft Matte Lip Cream is. Gyönyörűek a színei, szép a finise, egyenletesen kopik és az illata is elég addiktív. A Milani Szemhéjalapozóját még olyanok is nagyon dícsérék, akiknek olajos szemhéjuk, állítólag lerobbanthatatlanná teszi a sminket. A drágább árkategória befutója a MAC Mineralize Skinfinish lett. Mostanában főleg a Soft&Gentle és Lightscapade árnyalatokat dicsértétek - mindkettő gyönyörű, hosszan tartó és egyenletes fényt ad az arcnak.


Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek ebben a hónapban?

29 megjegyzés:

  1. Ó, dehogy "tervezem", a beszerzés tegnap este óta eldöntött tény!
    Ami különösen tetszik benne, az, ahogyan a kontúrvonalon viselkedik. Egy-az egyben olyan hatást nyújt, mintha képszerkesztő program segítségével adtál volna új árnyalatot az ajkadnak, és ez állatira tetszik!!!! Az eddig használt rúzsaim nem szoktak így viselkedni, még a mattak is hajlamosak mászkálni a vonalon túlra akár a felkenés után percekkel.
    Már csak az árnyalaton gondolkodom, mivel piros párti vagyok, de a képen látható szín olyan ellenállhatatlan, hogy nem is tudom....jaj, ez olyan izgalmas! :)))

    VálaszTörlés
  2. Ó, akkor a pirosra "szavazok" :)

    VálaszTörlés
  3. Óó milyen szép! *.* Tervezem persze, de nem tudom eldönteni melyik színben vegyem meg. :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is a Velvet Rose van meg, imádom, én cigizek is, de nálam hatalmas piros pont, hogy cigizés és üvegből ivás mellett is majdnem 2 órán át mondhatni, tökéletes volt, és nem feltűnően kopott, inkább úgy "megfakult" vagy nem is tudom mi erre a szép szó:]

    VálaszTörlés
  5. Neked szerintem bármelyik jól állna :)

    VálaszTörlés
  6. Értem mire gondolsz, én sem tudom szebben megfogalmazni, de egyetértek :D

    VálaszTörlés
  7. Ez a post után naná, hogy tervezem megvenni. :D (Lehet, még ma. ;) )

    VálaszTörlés
  8. Amikor megláttam 1-2 blogon a tesztjét azonnal te jutottál eszembe, h neked milyen jól állna. Nem cáfoltál rá, a Te ajkaidra lett kitalálva. :D

    VálaszTörlés
  9. engem is ez a termék mozgatott meg leginkább, egyre inkább rá vagyok kattanva a matt(abb) finish-ekre. nagyon jól áll!

    VálaszTörlés
  10. Nekem ez kell:) Három mágikus szó és megvettél: Lip Maestro hasonmás.Tényleg azt próbálta már valaki?

    VálaszTörlés
  11. Ki kéne érte bumlizni a Mammutba :( De nagyon sok jót hallani róla, engem továbbra is nagyon érdekelnek...

    VálaszTörlés
  12. Én is, és egyre jobbak a formulák is :)
    Köszi!

    VálaszTörlés
  13. De aranyos vagy, köszönöm :)))

    VálaszTörlés
  14. na, most lettem végképp meggyőzve: ha a bagótól sem kopik, akkor most megyek és szépen megveszem :D

    VálaszTörlés
  15. eh, nagyon kiemeli a száj csíkjait (pláne, ha mondjuk még bele is ül kis idő után), kár érte. én jobban szeretem azokat az ajakbizgentyűket, amikben van valami, ami kicsit simítja a szájat használatkor, így az eredmény nem lesz ilyen összeszáradt-száj-hatású :(

    VálaszTörlés
  16. Igen, ebben sajnos egyetértek :(

    VálaszTörlés
  17. Nagyon-nagyon szép, mindenképpen lecsapok rá! *.*

    VálaszTörlés
  18. Engem kicsit azért zavar, hogy - a képek alapján - beleül a száj redőibe. :( Pedig a szád maga nagyon szép, katalógusba való! De egy kevésbé szép szájon mondjuk a piros változata a redőkben határozottan nem lenne szép látvány...
    Persze most az elején még mindenki lelkes, de én inkább még kivárok, kíváncsi leszek, idővel változnak-e az értékelések. Mondjuk az is igaz, hogy legalább nem drága, ha egy Armani nem válik be, az sokkal nagyobb veszteség. ;)

    VálaszTörlés
  19. Ma voltam az Oktogonnál lévő Rossmannban, és nem volt. :(

    VálaszTörlés
  20. de jól áll neked!! az én számon valami hihetetlenül mű rózsaszín színe van. nem is mertem eddig nyilvánosság előtt használni :D

    VálaszTörlés
  21. Igen, tényleg beül, de nekem elég mélyek a ráncocskák a számon, ezért is vagyok inkább szájfénypárti amúgy :)

    VálaszTörlés
  22. én se vagyok benne teljesen biztos, hogy nem csak képeken mutat-e jól... :D

    VálaszTörlés
  23. Boglárka Dózsa2013. március 2. 10:36

    A poszt elolvasása után kijelenthetem, szerelmes lettem.. A szerelmem neve pedig essence stay matt ajakkrém. Úgyhogy jövőhéten megyek és beszerzek egy velvet rose árnyalatot. Remélem én is ilyen jó véleménnyel leszek róla.
    Wishes, még mindig gyönyörű vagy és nagyon jól áll neked ez a szín! Imádom a posztjaidat!:)

    VálaszTörlés
  24. Remélem, hogy te is megszereted :) Ha nem is ezt az árnyalatot, de valamelyiket.... :)

    VálaszTörlés
  25. Kedves Wishes, ez a Velvet Rose valami hihetetlenül mutatós rajtad! Nagyon illik a bőrődhöz. Én is megvettem mind a 4 árnyalatot, ezt kivéve mind nagyon nagyon bejön, sajnos valahogy ez világosrózsás szín az én ajkaimon egyáltalán nem látszik... sebaj a többi 3 viszont eszelősen ütős, nagy kedvenceim lesznek az biztos.

    VálaszTörlés
  26. Kedves Wishes, ez a Velvet Rose valami hihetetlenül mutatós rajtad! Nagyon illik a bőrődhöz. Én is megvettem mind a 4 árnyalatot, ezt kivéve mind nagyon nagyon bejön, sajnos valahogy ez világosrózsás szín az én ajkaimon egyáltalán nem látszik... sebaj a többi 3 viszont eszelősen ütős, nagy kedvenceim lesznek az biztos. Pláne a piros, annyira szép intnezív szín - régóta keresek ilyen pirosat. Még egy narancsos verziót összehozhattak volna és teljes lenne a boldogságom. A mattsága is nagyon mellette szólt számomra. Nekem valahogy a fényes, csillámos rúzsok és szájfények nem jönnek be...

    VálaszTörlés
  27. Milyen kontúrt használtál? Köszi :)

    VálaszTörlés
  28. Köszi, pedig meg voltam róla győződve, hogy van rajtad kontúr is :)

    VálaszTörlés